Aynen çok nadir gün içinde bir kere hissediyorum o da karnımın içinde çok hafif bir kıpırtı gibi ..tekme falan yada sürekli bir hareketlilik yok karnın küçük mü pekiVar canım da nadir oluyor,arkadaşlarınki gümbür gümbür baksana maşallah...
Anneme sordum simdi normalmiş haftama göre..Aynen çok nadir gün içinde bir kere hissediyorum o da karnımın içinde çok hafif bir kıpırtı gibi ..tekme falan yada sürekli bir hareketlilik yok karnın küçük mü peki
Hurafe dir umarım yoksa vay benim karnıımdakinin haline yerken dokunmadığım yer kalmıyor ki :) bence hiç öyle şeyler düşünme yediğin sürece çıkmaz bak bendede oğlumdada doğum lekesi var Can'ının çektiğini yemeyip kaşıdığında oluyorYa kızlar bugün duydum çilek yiyip elini sürersen bir yerine bebeğin orasında leke olurmuş.ben burnumu kaşıdım bebeğin burnunda çilek lekesi mi olacak simdi.hurafe diyesim var ama korkuyorum yine de
Yok normal zaten 22 inci haftadan sonra kendini belli ediyor zaten BebekAnneme sordum simdi normalmiş haftama göre..
Inşallah canımHurafe dir umarım yoksa vay benim karnıımdakinin haline yerken dokunmadığım yer kalmıyor ki :) bence hiç öyle şeyler düşünme yediğin sürece çıkmaz bak bendede oğlumdada doğum lekesi var Can'ının çektiğini yemeyip kaşıdığında oluyor
arkadaşım 40ı bitirdi hastaneye yatırdılar çarşamba öğlen 13:00 de dün saat 11:30 oldu yani nerdeyse 24 saat bi türlü açılması olmadı en son 6cmdi bi sürü sancı çekti sonra sezeryana aldılar o da çok istedi normali diretti de ama olmayınca olmuo işte Rabbim hayırlı doğumlar versin hepimizeOrasi da oylee ama hic acilmadan kesilmesi de pek iyi olmaz sanirmmneyse hayirlisi bakalm yasayip gorcez anlatirz maceralarimizi burda insallah
Ya senındemı benımde karnım kocaman rahatsız oluyorum son zamanlarda artık fuze gıbımı olcazDün akşam yemek yerken eşim bana herkesin karnı minnacık senin karnın neden bu kadar büyük dedi
Bende onları çözebilmiş değilim,önceleri çekinmeleri hiç yoktu. Ama artık çekindiklerini düşünüyorum bende. Ama sebebi çok farklı,hooop dur noluyor dedim diye,kendilerince şimdi çekinmece rolu yapıyorlar. İnan Gerçekten büyük beklentileri var. Ama bir gram yardımları yok. Çok enteresan. Benim hayır deme lüksüm yokmuş gibi davranıyorlar. Kendi istedikleri kendi bildikleri neyse ona uyacağımızı zannediyorlar. Bana işleri düşmeden,bende onların kalplerini kırmadan sonlansın inş bu durum. Madem beklentin var,neden benimle yapmacıkta olsa iyi olmaya çalışmıyorsun ki. Allah yardımcımız olsun. Zor dengeler,zor işler. İyi niyetli olsunlar canımı yesinler.günaydınlar bugün öğleden sonra bende ayrıntılı ultrasona gireceğim ama biraz endişelerim var hayırlı ve güzel sonuçlarla çıkarım inşallah. Doğumu biz gerçekten ne kadar normal istersek isteyelim şartların ne göstereceği belli olmaz. Oğluma hamileliğimde şanslıydım. Bebeğimin duruşu olsun vakitlece sancılarımla açılmamın olması doğumu rahat geçirmemi sağladı. Ama bu sefer nasıl olur bilinmez tabi. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
nymeria-burcu canım kayınvalidenler gelmeye çekiniyor olabilir. Erkek annesi olmak biraz farklı bir şey .Erkek anneleri rahat edemiyorlar. Annemden ve kayınvalidemden biliyorum. Annem abimlerle 10 dk lık mesafede oturduğu halde oturdukları ev de annem ve babamın üstüne olduğu halde gitmeye çekinir. Ama annem bana geldiğinde git desem gitmez. Kayınvalidem de bana gelmeye çekinir. Ama tabi senin kayınvalidenlerin yardımcı olmadıkları halde senden büyük beklentileri olması hiç doğru değil. Normalde çekinen insanların beklenti içinde de olmaması gerekir aslında:)
Bırak Can'ım ya yapmasınlar,Günaydın kızlar,
Kapalı bir cumadan herkese Merhaba, Sonuçta bugün işin son günü,mutlu bir gün olsun hepimiz için,
eylulmasal ay canım yaaaaa,yinede ne güzel düşünülüyorsun ve alıyım mı deniliyor. Bizde iyimisin diye arayan,ihtiyacınız var mı diye arayan onu da bırak süpriz yapıp buda ihtiyacındadır al ben sana aldım diyen birisi dahi yok. O yüzden senin yerinde olmak isterdim ne güzel seninle birlikte aynı heveste olan insanlar var etrafında.
Kayınvalideye ısrarla gel diye diye,sonunda memleketten bu akşam geliyor. Bana bakmanı istiyorum die gönül koydum,5 aydır gelcem diye sözünü veriyor,sonunda geliyor. Ben bu konuda cidden çok dertliyim. Bir faydaları dokuncak diye ödleri kopuyor. Birde eşimin ailesinde tek erkek torun olmasına rağmen. Sadece canları isteyince sevmeye gelecekler o kadar diye düşünüyorlar demekki. Çok üzgünüm bende böyle bir durumda bana faydası dokunan insanın yanımda olmasını istiyorum. O yüzden sevmeye geldiklerindede benden hiç birşey bulamıcaklar. Aynısını bana evlenirkende yaptılar. Ama işte hep eşimin hatrı var diye yüzlerine bakıyorum. Hep dua ederdim ve hala ederim. Kötü niyetleri insanlar benden uzak dursun,onların iyilikleri bile dokunmasın bana diye. Nitekimde öyle oluyor. O yüzden gocunmuyorum. Ben eşimle annemle kendi başıma herşeyin üstesinden gelirim. Ama günün sonunda benden iyilik beklemelerine anlam veremiyorum. Sonuçta ne ekersen onu biçersin öyle değil mi? Fayda beklemeye geldimi bizim kul köle olmamızı isterler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın,anlattım da rahatladım. Yalancı gülümsememi yüzüme yapıştırıyım bari. Aynı yapmacıklıkla karşılık geleceğini bildiğim için boşuna samimiymiş gibi görünmeme gerek yok.
canım ya haklısın walla ne diyim bu açıdan hiç düşünmemiştim, kayınvalidem ilk haberi verdiğimizde sevinçten ağlamıştı.. şükürler olsun iyi aramız..Günaydın kızlar,
Kapalı bir cumadan herkese Merhaba, Sonuçta bugün işin son günü,mutlu bir gün olsun hepimiz için,
eylulmasal ay canım yaaaaa,yinede ne güzel düşünülüyorsun ve alıyım mı deniliyor. Bizde iyimisin diye arayan,ihtiyacınız var mı diye arayan onu da bırak süpriz yapıp buda ihtiyacındadır al ben sana aldım diyen birisi dahi yok. O yüzden senin yerinde olmak isterdim ne güzel seninle birlikte aynı heveste olan insanlar var etrafında.
Kayınvalideye ısrarla gel diye diye,sonunda memleketten bu akşam geliyor. Bana bakmanı istiyorum die gönül koydum,5 aydır gelcem diye sözünü veriyor,sonunda geliyor. Ben bu konuda cidden çok dertliyim. Bir faydaları dokuncak diye ödleri kopuyor. Birde eşimin ailesinde tek erkek torun olmasına rağmen. Sadece canları isteyince sevmeye gelecekler o kadar diye düşünüyorlar demekki. Çok üzgünüm bende böyle bir durumda bana faydası dokunan insanın yanımda olmasını istiyorum. O yüzden sevmeye geldiklerindede benden hiç birşey bulamıcaklar. Aynısını bana evlenirkende yaptılar. Ama işte hep eşimin hatrı var diye yüzlerine bakıyorum. Hep dua ederdim ve hala ederim. Kötü niyetleri insanlar benden uzak dursun,onların iyilikleri bile dokunmasın bana diye. Nitekimde öyle oluyor. O yüzden gocunmuyorum. Ben eşimle annemle kendi başıma herşeyin üstesinden gelirim. Ama günün sonunda benden iyilik beklemelerine anlam veremiyorum. Sonuçta ne ekersen onu biçersin öyle değil mi? Fayda beklemeye geldimi bizim kul köle olmamızı isterler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın,anlattım da rahatladım. Yalancı gülümsememi yüzüme yapıştırıyım bari. Aynı yapmacıklıkla karşılık geleceğini bildiğim için boşuna samimiymiş gibi görünmeme gerek yok.
:) canım gözünü korkutmak istemem ama bunlar iyi günlerin asıl bebek doğduktan sonra başlıyor askiyon, macera, dram, gerilimBende onları çözebilmiş değilim,önceleri çekinmeleri hiç yoktu. Ama artık çekindiklerini düşünüyorum bende. Ama sebebi çok farklı,hooop dur noluyor dedim diye,kendilerince şimdi çekinmece rolu yapıyorlar. İnan Gerçekten büyük beklentileri var. Ama bir gram yardımları yok. Çok enteresan. Benim hayır deme lüksüm yokmuş gibi davranıyorlar. Kendi istedikleri kendi bildikleri neyse ona uyacağımızı zannediyorlar. Bana işleri düşmeden,bende onların kalplerini kırmadan sonlansın inş bu durum. Madem beklentin var,neden benimle yapmacıkta olsa iyi olmaya çalışmıyorsun ki. Allah yardımcımız olsun. Zor dengeler,zor işler. İyi niyetli olsunlar canımı yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?