2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bırak Can'ım ya yapmasınlar,
Bir şeyler yapınca da üzerinde söz söyleme Hakkı'nı görüyorlar,
Her şeye karışıyorlar,
Mesafe en güzeli..

Öyle gerçekten,mesafe her zaman iyidir. Çok şükür halime ben herşeye yeterim,allahın izniyle,kimseden birşey beklemiyorum.

aynen canım,çok şükür haline,iyi niyetle yaklaşıyorssa zaten hiç sıkılma. Önemli olan da bu çok şükür.

Çok doğru diyorsun canım,bende o kaosu nabıcaz diye düşünüyorum. Kv saolsun,şimdi geliyorum ama bebek doğuncada gelcem gelcem dedi. Bende gel evde yer var,nasılsa annem bakıyor olacak.Keyfinize bakarsınız siz dedim.
Bir şekilde annemle anlaşmam kolay olurda,kv karışmaya kalkarsa o zaman vay halimize. alırım cocuğu odaya kitlerim kendimi,nabarsanız yapın derim. Çok sinirli bir yapım var. Dua ediyorum doğurunca sakin yapıda bir insan olayım,geniş olayımda psikolojim bozulmasın. Stresim sonra çocuğa geçecek ve ben onu sinirli bir yapıda büyütmek zorunda kalıcam. Evdeki huzursuzluk mutlaka cocukta anormal bir hareket veya davranş olarak çıkıyor. Çok dikkat etmek lazım. Benim ve çevremdeki herkesin anlayışlı ve dikkatli olması lazım. Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor.

Hay ağzın bal yesin:) kimseden hiç bişey beklememek Lazım bende istirahat halindeyim güya ama Kalkıp her işimi kendim görüyorum kimseden yardım istemem ben öyle bi huyum var gelen gelir gelmeyen kendi bilir Allah yardım eder kimseye ihtycm yok

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım ben ilk 12. haftada hissetiğimi sanıyodum gazmış 18.19. haftada pıt pıt bişeyler hissettim anlamadım herkes dedi ki o bebek işte şimdi uyuyup uyandığını hissediyorum 21+5 haftamız hele ki acıkınca geçiriyo bitane ilerleyen zamanlarda artık döver heralde beni

Walla karışan annemde olsa orda bi duracak ben sorarsam söylerler onun dışında alır çocuğumu kalkarım ordan zaten bunca stres sıkıntıyı tek basıma çekiyorum doğduktan sonra da hiç çekemem

günaydın kızlar. ben bu aralar bel ağrısından ölüyorum. biraz yürüyeyim hemen başlıyor. e malum çalışınca da dinlenmeye fırsatım olmuyor. karın ve kasık ağrılarımda oluyor ara ara. korkuyorum

canım Allah kolaylık versin aynı evde hem anne hem kayınvaliden zor bir durum. Araları nasıl peki dengede tutabilecek misin? Bence 1-2 hafta sonra toparlanınca gönder hepsini evden. Sonrasında kendin idare edersin.

Benımde aynen ole bıseyler hossettım ama sımdı hıssetmıyorum ınsan korkuyo ya ama ıcımı rahatlattınız tesekkurler

Maşallah:)

Aynen canm hayirlisi nasilsa oyle olsn cok da takmamak lazm illa soyle olsn dememek lazm.. Sadece dua ediciizz nasip

Oh canm ne guzel iste korktuguna degdi mi bak.. Ama ense kalinligi belirgin ne demek anlamadm iyi bi sey heralde

Canm ben 20 civari cok hafif isseeye basladm benm de ilk... Ama bi iki haftadir artk baya anliyorm uyandiginda falan cok guzel bi duygu.. Endiselenme herkeste degisiyor..

Gunaydnnn canmm... Senin de masallahin var bizdensinnn masalllahimz var

Giz aynen benmki de patakliyi beni acikinca resmen dirmaliyo ben de diyorm aha ayni ben aman masallah fistiklara yaa

Bence endiselenme canm bormaldir muhtemelen Ama kafana takcagina dr unu ara sor gerektinde.. Dinlenilmiyor aynen benm otururken de agriyo baya belim ayy ilk zamanlar kasiklarm agriyo demistm bi arkadasa yaninda bi kiz demesn mi aa agri dusuk belirtisi aman dikkat et daha 1,5 aylikken... Ne insanlar var yaaa dedmm... Cok biliyo ya herkesss kendi dr uma soyluyorm tabi olcak diyo degisim gelisim var icerde o yuzden hic canini skma

Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrr aboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??

Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrr aboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
Ben de daha şişmeler başlamadı ama başlar yakında heralde gerçi tuzla da alakalı o bol bol su için.

Valla suyu da mumkun mertebe iciyorm ama ayaklardan cekicem baya sanirm neyse hayirlisi olsn sorun olmasn da.. Tesekkur edrm
Valla benimde ellerim ve ayaklarım şişti tuz flan kullanmıyorum bol su içiyorum masa başı olduğu için sanırım bide dün gece bi kramp girdi eşim doğuruyorum sandı heralde karnımı tutuyo çek elini demeye bile fırsat bulamadım

Ayy sende de mi varr.. Masabasindan da oluyo ama sehir disina cikinca da fena oluyorm artk.. Bacaklarm uyusuyo gibi boyle sislik falan ayaklarda aboo... Yaa krampta mi girdi girerrr yaparrr yaramaz bizdiklarr... Napacaz valla Allah yardimcimiz olsn yeter ki saglikli olsunlar da

Aynen öyle sağlıklı olsunlar herşey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…