- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bırak Can'ım ya yapmasınlar,
Bir şeyler yapınca da üzerinde söz söyleme Hakkı'nı görüyorlar,
Her şeye karışıyorlar,
Mesafe en güzeli..
aynen canım,çok şükür haline,iyi niyetle yaklaşıyorssa zaten hiç sıkılma. Önemli olan da bu çok şükür.günaydın anneler =)
canım ya haklısın walla ne diyim bu açıdan hiç düşünmemiştim, kayınvalidem ilk haberi verdiğimizde sevinçten ağlamıştı.. şükürler olsun iyi aramız..
gerçekten zorla yapıcaklarsa zaten yapmasınlar senden uzak olsunlar ama insan anlam veremio nedense..
:) canım gözünü korkutmak istemem ama bunlar iyi günlerin asıl bebek doğduktan sonra başlıyor askiyon, macera, dram, gerilimHer kafadan bir ses çıkacak. Kayınvalidenler, annenler hepsi bir şeyler söyleyecek ve bekleyecekler. Doğru bildiğin birçok şeyi yapmaya zorlanacaksın. Çekinceler kırgınlıklara dönüşecek. Doğum ve sonrası için yalnız kalacağım fiziksel olarak zor olacak diye düşünüyorum ama psikolojım çok daha iyi olacak ona eminim:)
İnş cnm hepimizin ki düzelicek umutluyum :) istirahat edelim bol bolelffth3 plesentanin yukari cikmasina çok sevindim.rahmin büyüdükçe daha da cikar yukari..darisi bizim basimiza inşallah.saglikli doğumlar yapariz hepimiz .
Hay ağzın bal yesin:) kimseden hiç bişey beklememek Lazım bende istirahat halindeyim güya ama Kalkıp her işimi kendim görüyorum kimseden yardım istemem ben öyle bi huyum var gelen gelir gelmeyen kendi bilir Allah yardım eder kimseye ihtycm yokGünaydın kızlar,
Kapalı bir cumadan herkese Merhaba, Sonuçta bugün işin son günü,mutlu bir gün olsun hepimiz için,
@eylulmasal ay canım yaaaaa,yinede ne güzel düşünülüyorsun ve alıyım mı deniliyor. Bizde iyimisin diye arayan,ihtiyacınız var mı diye arayan onu da bırak süpriz yapıp buda ihtiyacındadır al ben sana aldım diyen birisi dahi yok. O yüzden senin yerinde olmak isterdim ne güzel seninle birlikte aynı heveste olan insanlar var etrafında.
Kayınvalideye ısrarla gel diye diye,sonunda memleketten bu akşam geliyor. Bana bakmanı istiyorum die gönül koydum,5 aydır gelcem diye sözünü veriyor,sonunda geliyor. Ben bu konuda cidden çok dertliyim. Bir faydaları dokuncak diye ödleri kopuyor. Birde eşimin ailesinde tek erkek torun olmasına rağmen. Sadece canları isteyince sevmeye gelecekler o kadar diye düşünüyorlar demekki. Çok üzgünüm bende böyle bir durumda bana faydası dokunan insanın yanımda olmasını istiyorum. O yüzden sevmeye geldiklerindede benden hiç birşey bulamıcaklar. Aynısını bana evlenirkende yaptılar. Ama işte hep eşimin hatrı var diye yüzlerine bakıyorum. Hep dua ederdim ve hala ederim. Kötü niyetleri insanlar benden uzak dursun,onların iyilikleri bile dokunmasın bana diye. Nitekimde öyle oluyor. O yüzden gocunmuyorum. Ben eşimle annemle kendi başıma herşeyin üstesinden gelirim. Ama günün sonunda benden iyilik beklemelerine anlam veremiyorum. Sonuçta ne ekersen onu biçersin öyle değil mi? Fayda beklemeye geldimi bizim kul köle olmamızı isterler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın,anlattım da rahatladım. Yalancı gülümsememi yüzüme yapıştırıyım bari. Aynı yapmacıklıkla karşılık geleceğini bildiğim için boşuna samimiymiş gibi görünmeme gerek yok.
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşımKızlar merhaba bende agustos annesı olucam hayırlısıyla 20. Haftamdayım bırsey sormak ıstıyorum bebegınızın hareketlerını nezaman hıssettınız baslarda cok hareketlı olurlarmı ılk gebelıgım
Walla karışan annemde olsa orda bi duracak ben sorarsam söylerler onun dışında alır çocuğumu kalkarım ordan zaten bunca stres sıkıntıyı tek basıma çekiyorum doğduktan sonra da hiç çekemem:) canım gözünü korkutmak istemem ama bunlar iyi günlerin asıl bebek doğduktan sonra başlıyor askiyon, macera, dram, gerilimHer kafadan bir ses çıkacak. Kayınvalidenler, annenler hepsi bir şeyler söyleyecek ve bekleyecekler. Doğru bildiğin birçok şeyi yapmaya zorlanacaksın. Çekinceler kırgınlıklara dönüşecek. Doğum ve sonrası için yalnız kalacağım fiziksel olarak zor olacak diye düşünüyorum ama psikolojım çok daha iyi olacak ona eminim:)
Yuh ! Hakkaten büyük Batmış eşin:) burnundan getirseydin:))Dün akşam yemek yerken eşim bana herkesin karnı minnacık senin karnın neden bu kadar büyük dedi
Hoşgeldin kuzumKızlar merhaba bende agustos annesı olucam hayırlısıyla 20. Haftamdayım bırsey sormak ıstıyorum bebegınızın hareketlerını nezaman hıssettınız baslarda cok hareketlı olurlarmı ılk gebelıgım
Çok doğru diyorsun canım,bende o kaosu nabıcaz diye düşünüyorum. Kv saolsun,şimdi geliyorum ama bebek doğuncada gelcem gelcem dedi. Bende gel evde yer var,nasılsa annem bakıyor olacak.Keyfinize bakarsınız siz dedim.
Bir şekilde annemle anlaşmam kolay olurda,kv karışmaya kalkarsa o zaman vay halimize. alırım cocuğu odaya kitlerim kendimi,nabarsanız yapın derim. Çok sinirli bir yapım var. Dua ediyorum doğurunca sakin yapıda bir insan olayım,geniş olayımda psikolojim bozulmasın. Stresim sonra çocuğa geçecek ve ben onu sinirli bir yapıda büyütmek zorunda kalıcam. Evdeki huzursuzluk mutlaka cocukta anormal bir hareket veya davranş olarak çıkıyor. Çok dikkat etmek lazım. Benim ve çevremdeki herkesin anlayışlı ve dikkatli olması lazım. Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor.
Hosbuldun canım aradada burda yazalım belkı normal insan oluruz:)Hoşgeldin kuzum
Benımde aynen ole bıseyler hossettım ama sımdı hıssetmıyorum ınsan korkuyo ya ama ıcımı rahatlattınız tesekkurlerGünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese. Hava kapalı olsa da içimiz ferah olsun
Benim detaylı ultrasonun pazartesi yapilacak acayip heyecan var
Ben 20. Haftada çok hafif hissetmeye başladım öncesinde 2 3 kere suyun içinde kayar gibi bi his olmuştu. 22. Haftada coşkulu tekmeler attı benim kızım :)) son bi kaç gündür de daha sakin.
Benim göbüşte aldı başını gidiyor2 gün önce çektiğim fotoğrafı ekleyecegim :))
Eki Görüntüle 1810434
Maşallah:)Günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese. Hava kapalı olsa da içimiz ferah olsun
Ben 20. Haftada çok hafif hissetmeye başladım öncesinde 2 3 kere suyun içinde kayar gibi bi his olmuştu. 22. Haftada coşkulu tekmeler attı benim kızım :)) son bi kaç gündür de daha sakin.
Eki Görüntüle 1810434
arkadaşım 40ı bitirdi hastaneye yatırdılar çarşamba öğlen 13:00 de dün saat 11:30 oldu yani nerdeyse 24 saat bi türlü açılması olmadı en son 6cmdi bi sürü sancı çekti sonra sezeryana aldılar o da çok istedi normali diretti de ama olmayınca olmuo işte Rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize
dün gittim doktoruma beni çok motive edici şeyler söyledi sağolsun ya detaylı için geç kalmışım ona yakın bi usg ye girdim ense kalınlığı belirgin dedi sadece onun dışında hiç bişey yok dedi çok şükür Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaAllah bu arada erkek olduğunu tescilledi doktor bak görüon mu dio ama ben yine göremedim
Kızlar merhaba bende agustos annesı olucam hayırlısıyla 20. Haftamdayım bırsey sormak ıstıyorum bebegınızın hareketlerını nezaman hıssettınız baslarda cok hareketlı olurlarmı ılk gebelıgım
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese. Hava kapalı olsa da içimiz ferah olsun
Eki Görüntüle 1810434
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşımben ilk 12. haftada hissetiğimi sanıyodum gazmış 18.19. haftada pıt pıt bişeyler hissettim anlamadım herkes dedi ki o bebek işte şimdi uyuyup uyandığını hissediyorum 21+5 haftamız hele ki acıkınca geçiriyo bitane ilerleyen zamanlarda artık döver heralde beni
günaydın kızlar. ben bu aralar bel ağrısından ölüyorum. biraz yürüyeyim hemen başlıyor. e malum çalışınca da dinlenmeye fırsatım olmuyor. karın ve kasık ağrılarımda oluyor ara ara. korkuyorum
Ben de daha şişmeler başlamadı ama başlar yakında heralde gerçi tuzla da alakalı o bol bol su için.Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrraboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
Ben de daha şişmeler başlamadı ama başlar yakında heralde gerçi tuzla da alakalı o bol bol su için.
Valla benimde ellerim ve ayaklarım şişti tuz flan kullanmıyorum bol su içiyorum masa başı olduğu için sanırımValla suyu da mumkun mertebe iciyorm ama ayaklardan cekicem baya sanirmneyse hayirlisi olsn sorun olmasn da.. Tesekkur edrm
Valla benimde ellerim ve ayaklarım şişti tuz flan kullanmıyorum bol su içiyorum masa başı olduğu için sanırımbide dün gece bi kramp girdi eşim doğuruyorum sandı heralde karnımı tutuyo çek elini demeye bile fırsat bulamadım
Aynen öyle sağlıklı olsunlar herşey onlar içinAyy sende de mi varr.. Masabasindan da oluyo ama sehir disina cikinca da fena oluyorm artk.. Bacaklarm uyusuyo gibi boyle sislik falan ayaklarda aboo...Yaa krampta mi girdi girerrr yaparrr yaramaz bizdiklarr... Napacaz valla Allah yardimcimiz olsn yeter ki saglikli olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?