2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Stetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?

canım boşun steteskop almayın.En iyi steteskopla dinledm hiiiç birşey duyulmuyor.Duyulacagını da hhiiiç sanmıyorum :)

bu kistler çoğu gebelite oluyor sonra geçiyor içini rahat tut

Kızlar sizce bu çanta gUzel mi . Siz de atarmisiniz aklinizdakileri

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-08-13-20-58.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 166

Bebek cantasi hic dusunmemistim ben, benim bi sirt cantam var matthew cox un icine hersey sigiyor gunlukde kullaniyorum o kafi sanirim... bebek esyalari da sigar ayni markanin postaci tarzi cantasi da var :) Cok cepli olmasi da avantaj tabii

Bebek cantasi hic dusunmemistim ben, benim bi sirt cantam var matthew cox un icine hersey sigiyor gunlukde kullaniyorum o kafi sanirim... bebek esyalari da sigar ayni markanin postaci tarzi cantasi da var :) Cok cepli olmasi da avantaj tabii
Aslında bnm çantalarım da hep büyüktür hersey sığar ama bebek cantasi almadım demeyim diye bakiorum içimde kalır yoksa biliyorum :))

ya benim de dün gece girdi kramp, normalde hamile olmadan öncede giriyordu ama hamilelikten sonra doktorun verdiği ilaçta magnezyum var bi de yogaya gidiyorum diye geçti sanmıştım. hatta doktorumda sordu dün kramp var mı dedi yok demiştim ama gece mahvoldum uykudan uyandım benim eşimde bişi oldu sandı masaj yaptı ama hala acıo..

Aslında bnm çantalarım da hep büyüktür hersey sığar ama bebek cantasi almadım demeyim diye bakiorum içimde kalır yoksa biliyorum :))

Icinde kalcaksa al tabi cnm accessorize nin guzel modelleri var :)
Ben sadece bi battaniye uc cift corap bir oyuncak birde fular aldim bebege cantasi eksik kalsin ne ara digerlerini tamamladiniz tembelanne olmak boyle birsey herhalde

Goruntu olarak gayet guzelms canm tabi ic gozleri onemli.. Evet kendi buyuk cantalarimiza sigar belki ama her sey bir arada olursa hijyenik olmaz diye dusunuyorm... Ben de asagidaki modele cok cok benzer bi canta aldm idilbebeden.. Bebek arabam da bordo uyum yaptm

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu arada kizlar biz de minik kuzumza oda yapiyorz.. Mobilyalar saglam oldugu surece uzun sure kullanir diye dusundk..en fazla ihtiyac olursa yatak alirz zamanla masa falan...Pierre cardin bebek odasi yapmis ve cok saglam geldi bize... Asagidaki modeli cok begendm.. Haftasonu siparis vericez buyuk ihtimalle.. Zaten 2 aya falan gelir dediler anca olur.. SiZce nasilll

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 121
kızlar ancak yazabildim 2 hafta önce bebeğimin beyninde kist var diye yazmıştım. bana yardımcı olan ve destek verenlere teşekkur ederim. geçen gün kontrole gittim çok şükür kistler Allah'ın izniyle geçmiş.çok mutlu oldum üzerimden koca bir yük kalktı. inşallah Allah hepimize bebişlerimizi sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı nasip eder

Canm onceki yazini gormemistm ama direk bunu gordm cok sevindm masallah ne guzel saglikli guzel haberler almak harikaaa

Güzelmiş cnm güle güle sağlıklı günlerde kullansin bebisinbu arada ayak sismesinden bahsetmissin bende eğer fazla ayağımı sarkitip oturursam benimde bilekler sisiyor hemen oyuzden uzatiyorum sürekli cnm

aynen benimde öyle bacak kaslarım yırtılmış gibi ağrıyo şuanda

Aynen canm hayirlisi nasilsa oyle olsn cok da takmamak lazm illa soyle olsn dememek lazm.. Sadece dua ediciizz nasip

Oh canm ne guzel iste korktuguna degdi mi bak.. Ama ense kalinligi belirgin ne demek anlamadm iyi bi sey heralde
evet canım kendimizi ona odaklamamak lazım nasibimizde neyse o olcak zaten korktuğuma değmedi ama korkunca mutluluğun daha da artıyormuş çok şük ense kalınlığı down sendromu riskin belrtiyor canım bende bu risk grubundayım ama hiç bişey belli değil normal sınırda sadece belirgin olduğunu belirtmek zorundayım dedi radyoloji doktorum sonuçlara bakınca doktorum herşey normal korkcak bişey yok bunu ancak doğduğunda anlicaz dedi güzel konuşması beni rahatllattı sağolsun

Gözün aydın canim

Icinde kalcaksa al tabi cnm accessorize nin guzel modelleri var :)
Ben sadece bi battaniye uc cift corap bir oyuncak birde fular aldim bebege cantasi eksik kalsin ne ara digerlerini tamamladiniz tembelanne olmak boyle birsey herhalde
Tamamlamadim daha kız bnde daha arastrmadayim tabi bir çok kıyafet falan aldım kiyafet ihtiyaci yokda ins her ay bir şeyi alsak anca yetisir dogana kadar ins:))

Evet ya içini gosterseler ona göre getirtcem karar vercem ama en iyisi görerek almak sanırım .Güle güle kullan canım senin çanta da güzelmiş bnde mor dusunuyom bakalım bulabilirim ins istediğim gibi:))

Kizlar serklaj oldum yeni. Belirtilerimi yazayimda kimse yasamaz insallah ama olurda yasayan olursa dikkat etsin. Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyordudu ara ara. Bide akintim fazlalasmisti. Internnetten arastirdigim kadariyla rahin büyümesi ağrısına da benziyordu. Ama megersem normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis yaşadığım. Rahin hunilesme yapmış dikkat et demisti. Servik boyumu olcunce takip gerekiyor kisalma devam edecek mi diye hastaneye aldı. 2 gun içinde 27den 21e düşmüş. Hemen acil serklaj yaptılar bu hizla devam ederse doğum bir iki hafta olurmus. Aman ihmal etmeyin ağrı sancı falan birşey olursa

Güzelmiş cnm güle güle sağlıklı günlerde kullansin bebisinbu arada ayak sismesinden bahsetmissin bende eğer fazla ayağımı sarkitip oturursam benimde bilekler sisiyor hemen oyuzden uzatiyorum sürekli cnm

Sagolasinn tatlisss ama daha almadk insallh alirsak o da kullansn canpare kizim benm

Ayy nere uzataym bulamiyorm ki uzatcak yeerrr.. Hep sallantida benmki acaba ayagimin altina soyle ayakliklar var ya onlardan falan alsam fayda eder mi kii?? Yani azcik yuksek oluyo sadece ama bilemedmm..

Aynen oyle canm..

Hmm o durumu bilmiyordm canm ben, ya da hatrimdan cikms ama bence saglikli dogacak bebisin annesi hicc sorun olmaacak hayirlisiyla insallahh

Cok gecmis olsun cnm simdi bende baktim ins bir sey olmaz 37 ye kadar dikisli olacak sanirim nette oyle yaziyor en azindan zamaninda gelsin bebisin saglikla dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…