- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Selam canım bizim 38 günlükken oldu. Lokalde pipiyi uyuşturuyorlar sadece. İlk gün iki çiş sırasında ağladı yaktı sanırım biraz. Onun dışında hiiiiç ağlamadı çok şükür zaten ilk gün bolca uyudu. Ben eve gelir gelmez 6 numara bez bağladım arkadaşım vermişti ve bezin pipiye gelen kısmına eczaneden vazelin almıştım onu sürdüm pipiye yapışmasın bez diye gerçi dr krem vericek pipiye sürmen için ama ben yine de sünnet yaptıran bi arkadaştan bildiğim için vazelin de sürdüm bezine bu arada eczaneye ne için kullanacağını söylersen hazır kutu vazelin değil direkt kendi hazırladıkları bi vazelin var onu veriyorlar katkısız. İlk çişini yaparken ağladı hemen bezini açtım başladım üflemeye bir süre kucağımda açık tuttum bezini bez altındaydı ama kapatmamıştım üfledikçe kesildi ağlaması ha bu arada kucağıma kakasını da yaptıArkadaşlar selamlar, burada bebişi sünnet olan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim yavrum da perşembe günü olacak. Nelere dikkat edilmeli meler yapmalıyım? Mesela lokal anestezi nasıl oluyor? Bebek çok ağlıyor mu? Bir numara büyük bez mi takmak gerekir? Tecrübelerini paylaşır ise çok sevinirim...