2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
3 saatte bir aynı meme ne kadar emişecek yazmıştı la luna ben okumadım kaçırmışım
3 saat icinde ne zaman isterse ayni meme. Her istediginde o memeyi verirsen hem sonsute ulasiyo cocuk hemde oteki meme ful doluyo daha guzel doyuyo yaptim oldu cok sukur :)

Nevşin iyi ya şükür
Bende uyutmaya çalışıyorum şuan ama gerçi uyusa bile yarım saat sonra yine uyanır
11-12 lere kadar böyleyiz sonra sabah kadar uyuruz biz :)
Havalar artık soğuk
Kaç günde bir yıkıyorsun Neva hanımı ?
Ben iki günde bir yıkıyorum ama süreyi üçemi çıkarsam acaba ?
Yıkamadığım günler siliyorum bezi ıslatıp
Avuçların içi terliyor pamuk ve kir topluyor haliyle kapalı olduğu için
Ben 7 günde bir yıkıyorum çok mu yapmışım ne diyosunuz kızlar ?

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın
Ahh canım geçmiş olsun çok, uykusuzluk çok kötü bende ne okuduğumu ne yazdığımı ne söyleneni anlıyorum iki gündür pilim bitti biticek, işte dalgınlık sebebleri inşallah kzuucuk iyi olur hastanede gözetim altında olmanız iyi bir şey doktorlar var, ve dalgınlığının farkına varmanda çok iyi bir şey tekrar geçmiş olsun kuzuya

3 saat icinde ne zaman isterse ayni meme. Her istediginde o memeyi verirsen hem sonsute ulasiyo cocuk hemde oteki meme ful doluyo daha guzel doyuyo yaptim oldu cok sukur :)
12 de emzirdim sonra 3 de emzireceğim bu arada ki zaman diliminde ağlarsa hep aynı öemeyi vereceğim. Saat 3 olunca diğer memede aynı yöntemi uygulayacağım. Doğru anlamışmıyım ?

Kizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.
Geçmiş olsun kuzum a kıyamam inşallah hepsi geçicek arkadaşım

Selam kızlar bende olaylar olaylar :KK43:
Mememde süt sıtması oldu. Ama öyle böyle değil!!! Bütün midemi çıkardım bayıldım tansiyon yerlerde betim benzim kağıt oldu...apar topar hastaneye götürdüler beni. Serumlar iğneler biraz kendime geldim. Allah im gitsin ve bir daha gelmesin! Hiç birinize de yaşatmasın böyle bir şey :KK43: şuanda mememin ucu uç vermiş durumda :KK61: dişlerimi sıka sıka emzirdim ve hemen merhem sürdüm. Henüz tam anlamıyla iyileşmedi inşallah sabah uyandığımda her şey normale dönmüş olur. Kabus gibi günler geçirdim. Sütüm neredeyse kurudu :KK43: mama başladım :KK43: hala inanamıyorum. 2 gün öncesine kadar içip bitiremiyordu şimdi :KK61:
Kızlar bana dua edin..çok ağrım var. Buranın gücüne gerçekten inanıyorum. Her zorluğumu burda paylaştım ve çok şükür güzel bir şekilde geri dönüş aldım :KK200::nazar: Allah hepinizden razı olsun. Evlatlarınızın hayrını görün inşallah :KK200::nazar:

nymeria-burcu nymeria-burcu tatlım Alp oğlumu kokluyorum gıdısından :KK200:
:nazar: Özledim hokka burnunu :KK15: kuzum oğlumun adı Hamza. Allah'ın Aslan'ı Hamza :KK200::nazar:

Parçacıksı kaka işini kim demişti? gul_sek gul_sek cim sen miydin? :KK64: bugün Bizde de oldu öyle bir şey hemen aklıma geldi güldüm :p

Kızlar benim kiz cumartesiden sonra bugun kakasini yapti ama az yaptı digerlerinde bezinden tasiyordu bu sefer azdi. Bir de kakasinda parcaciklar yoktu nedendir ki acaba? Yada normal midir hic bilgim yok bu konuda. Yesil kakadan sonra parcaciksiz kaka sorunu var :)
He parçacıksız kaka işini sen çıkarmıştın. Bugün başıma geldi güldüm yani :KK48:

Mememde süt sıtması oldu. Ama öyle böyle değil!!! Bütün midemi çıkardım bayıldım tansiyon yerlerde betim benzim kağıt oldu...apar topar hastaneye götürdüler beni. Serumlar iğneler biraz kendime geldim. Allah im gitsin ve bir daha gelmesin! Hiç birinize de yaşatmasın böyle bir şey :KK43: şuanda mememin ucu uç vermiş durumda :KK61: dişlerimi sıka sıka emzirdim ve hemen merhem sürdüm. Henüz tam anlamıyla iyileşmedi inşallah sabah uyandığımda her şey normale dönmüş olur. Kabus gibi günler geçirdim. Sütüm neredeyse kurudu :KK43: mama başladım :KK43: hala inanamıyorum. 2 gün öncesine kadar içip bitiremiyordu şimdi :KK61:
Kızlar bana dua edin..çok ağrım var. Buranın gücüne gerçekten inanıyorum. Her zorluğumu burda paylaştım ve çok şükür güzel bir şekilde geri dönüş aldım :KK200::nazar: Allah hepinizden razı olsun. Evlatlarınızın hayrını görün inşallah :KK200::nazar:

:nazar: Özledim hokka burnunu :KK15: kuzum oğlumun adı Hamza. Allah'ın Aslan'ı Hamza :KK200::nazar:

Parçacıksı kaka işini kim demişti? gul_sek gul_sek cim sen miydin? :KK64: bugün Bizde de oldu öyle bir şey hemen aklıma geldi güldüm :p
Çok geçmiş olsun, gelmez mi ki süt tekrar? Süt sıtmasının ne olduğunu da bilmiyorum ki, inş eski haline dönersin:dua::dua:

Ay canim yaaa cok gecmis olsun,bendr diyorum pisi nerde,cok uzuldm,biran once toparlan insallh,kim geldi gordu seni yine cok pis nazara geldin ben sana diyim

Ay canım benimm çok geççmiiş olsun sıtma birden bire mi oldu arkadaşım inşallah sabaha bişeyciğin kalmaz :( hepsi gecmiş gitmiş olur
Emziremio musun süt mü gelmiyor ?? Allah sifa versin tatlımm :(

A azarantina canımmm çok geçmiş olsunn inşallah kuzucumna bişey olmaz ve cıkar bianönce hastaneden
Hay Allah yanyanamıydı ikiside birbirine benzio damla şekli dimiii ?? Rabbim korusun yavrunu tatlımm :(

Aslında baya büyüktü evet :) arkadaşımın elinde o vardı diye oldu biraz da önceden tedarikli değildim ama 3 değil de 4 falan aş yine de bence zaten bi ilk gün lazım olur ertesi gün normal bezini takarsın. 6 olmasına rağmen taşma falan olmadı zaten sıkça açıp baktım ondan belki de. Bu arada altını açık tuttum kucağımda üfledim falan dedim ya enfeksiyon kapmasın bi de aman ha öyle sürekli açık değildi sadece ağladığında anladım ki çiş yapıyor ve acıyor o sırada açtım. Evet lokal anestezi iğneyle hatta bizimkinin bezini bi açtım minik bi nazar boncuğu yapışıktı iğne yerinde :) hani kan almadan sonra yuvarlak bant yapıştırırlar ya onun gibi nazar boncuğu şeklinde yapıştırmışlar :):):) tam pipisinin üstünde kasık kısmındaydı iğne yeri

Ahahha çok şirinmiş nazar boncuğu fikri :halay::dondurma:

mrb canm. Bizde 2,5 aylıkken yaptık. İğneyle uyuşturup yaptı cerrah.iğnede ağladı sadece sonrasını hiç bilmiodu. Eve geldik o gun yapıcağın bişi yok çunku sargılı oluyo, yani bzimoleydi. 2. Gun yarımsaat ılık suda tutup sargıyı açın ve ondan sonra her bez değiştirişinde tenturdiot vur dedi. Sargıyı açma kısmı biraz zorladı onun dışında çok rahattı canım. Hiç gozunu korkutma. Haa bide ilk gun 4 defa yarım yarım, 2. Gunde 2 defa yarım yarım fitil vurdum. Çok iyi geldi. Şuan iyiki yapmışım kurtulmuşum diyorum.

Hadi inşallah biz de kolaylıkla ve sağlıkla kurtuluruz.

12 de emzirdim sonra 3 de emzireceğim bu arada ki zaman diliminde ağlarsa hep aynı öemeyi vereceğim. Saat 3 olunca diğer memede aynı yöntemi uygulayacağım. Doğru anlamışmıyım ?
Cok dogru anlamissin :)
Vitamin yerine acı elma yağı içirmiş kuzusuna, onun için meme verme demişler, gündüzde aşı olmuş üst üste denk gelmiş malesef
Hmm anladim simdi. Insallah rabbim sifasini verirde iyi haberlerinide aliriz :(

Cok cok gecmis olsun Allah'im sifa versin yaa. Valla nasil bisi bilmiyorum ama Allah kimseye yasatmasin cok zor heralde.

Nevşin iyi ya şükür
Bende uyutmaya çalışıyorum şuan ama gerçi uyusa bile yarım saat sonra yine uyanır
11-12 lere kadar böyleyiz sonra sabah kadar uyuruz biz :)
Havalar artık soğuk
Kaç günde bir yıkıyorsun Neva hanımı ?
Ben iki günde bir yıkıyorum ama süreyi üçemi çıkarsam acaba ?
Yıkamadığım günler siliyorum bezi ıslatıp
Avuçların içi terliyor pamuk ve kir topluyor haliyle kapalı olduğu için
2 güne 1 yıkıyorum tatlım. Bizimki banyoyu seviyor. Rahatlıyor ondan şimdi değil de Kasım sonu gibi 3 günde 1 e düşerim. Bende siliyorum yikamadigim gün

Aman bu nedir yaa masallah. O açık ağzını yerim ben senin teyzem. Maşallah yaaa.
Bu ayki aldığım mama kutusu
Hep çöpe gitti
Memeler boş olduğu vakitte yapıyorum içmiyor tekrar döküyorum mecbur
İnatla memeye yapışıyor
Sanırım benim kız mamayı hiiiç sevmiyor
Ama doyuyormu orası meçhul
Acaba mamayı değiştirsem işe yararmı kızlar ?
Zaten burda sadece iki çeşit marka var
Ağlıyor mu memede? Aglamıyorsa doyuyordur canım. Günde 3 4 tane yumurtadan ağır bezi varsa doyuyordur. Memen yumuşak tamam ama içinde süt olabilir. Biz sağarken belli yere kadar sağıyoruz onlar dipten cekebiliyorlarmis. O yüzden sağlığın süt yaptığın süt değildir diyorlar.

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın
Çok geçmiş olsun canım. Haber ver durumu.

Kizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Gerçekten bizim insanımız çok düşüncesiz. El kadar bebe öpmek nedir ya? Umarım herşey iyi olur.

3 saatte bir aynı meme ne kadar emişecek yazmıştı la luna ben okumadım kaçırmışım
3 saatte 1 değil. Ne zaman istedi o zaman verilecek fakat meme 3 saatte 1 değişecek. 3 saat içinde ne zaman isterse aynı meme.
Aynen öyle canım. Saatli emzirmeyin susamış olabilir annesini özlemiş olabilir. Bizimki bazen meme ister gibi yapıyor açınca da gülücükler. Meğer oynamak istiyor benimle.

Çok geçmiş olsun canım ya. Çok kötü olmuş. Açabildiğin kadar aç canım memeyi hava alsın. Ağrısı çok kötü. Varsa kalkan kullan hava alınca daha çabuk iyi oluyor.

Back
X