• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kelebek.hill kelebek.hill Can'ım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum eşimle, ki biz 9 yıldır beraberiz evlilikte 3. Seneyi doldurduk. O kadar Bebek istedik 3. Yılımızda Rabbim onu da verdi ama loğusalığımdan beri çok mutsuzum. Normalde yoğun bi şekilde çalışıyordum ama evde olunca o kadar değişti ki herşey,ailesi yüzünden loğusalığımda kavga ettik dedim ki ben çok duygusalım ondan, loğusalığımda bitti, Bebek neden ağlıyor, aileme şöyle davran, yok sakız çiğneme, yok sempati duyduğum siyasi görüşe bişey demeye kadar gidiyor olay. Sersem gibi oldum, deliricem zannediyorum bazen, hep üstünü kapatıyoruz ama olmuyor. Eşimi de seviyorum halbuki o da beni çok seviyormuş. Zaten sevgim olmasaydı Nasıl katlanırdım bilmiyorum. Diyelim boşandım ailemin yanına da gidemem ben, orda bebeğimi büyütebileceğim bir ortam yok. Bugün dedim ki kızım büyüsün biraz boşanalım. Neden böyle olmak zorunda? Onu sıkmıyorum sosyal hayatına karşmıyorum sadece evini bilsin bizi artık bir çekirdek aile olarak gördüm istiyorum. O kadar moralim bozuk ki bugün oturdum ben de düşünüyorum öyle..
Biz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...

Kadınlar klübü Ağustos anaları hepinizi öpüyorum ❤️
1 numara ömrümü törpüledi ve törpülemeye devam ediyor. O kadar ki 2 numara uslu durdukça bi yerinde sorun mu var diye düşünüyorum :KK57: günler geçtikçe sabır imtihanı daha da zorlaşıyor! Allah hayırlı etsin inşallah. Sabrın sonu selamet inşallah :işsiz:
Geçmişi okuyamadım ama genel mevzu odundan kereste keresteden mobilya olan kocalar :110: 4 yıldır evliyiz 12 yıldır birlikteyiz. Geçen gün bana yazdığı bir notu buldum şoke oldum. Nasıl romantik nasıl içli nasıl insanı mutlu aşk pıtırcığı edici..hüleyn noooldu bu adama dedim :KK64: resmen kandırıldım :-)

Boşuna demiyorlar erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor! Maalesef ki bazı erkekler aile Reis-i olmayı başaramıyor. Baba olmak en az anne olmak kadar zorlu bir görev;farkına varamıyorlar. Allah akıl fikir versin inşallah.
kelebek.hill kelebek.hill Tatlı kelebeğim rabbim gönül evine huzur versin. Sınavın çok zor :KK43: yanlış anlama beni..eşin baba olmayı pek haketmiyormuş :KK43: yani sanırım baba olmayı olduktan sonra istemediğini farketmiş. Hayırlısı olsun inşallah. Sana evladın yeter. Yoldaşın var çok şükür.
Ana olmak değişik zor! Canını dişine takarsın yinede evladına bakarsın.. rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin; güzel günlerini göstersin inşallah :KK200::nazar:

Biz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...
Ben anlamıyorum Bebek olduktan sonra bu kocalar bu aileler bu kadar değişiyor. Ya da hamilelik sonrası psikolojimiz mi değişiyor da herşeyi bi tarafımızdan anlıyoruz, diyelim ki psikolojimiz bozuldu, biraz anlayışlı olmaları gerekmez mi? Şimdi düşünüyorum da eski zamanlarda daha aramızda resmi bişey yokken zor Zaman'larında maddi manevi yanındayken anlayış göstermişken şimdi evliyken ve yeni Bebek olmuşken birazcık anlayış göstermek bu kadar mı zor? O kadar mutsuzum ki kaçmak istiyorum ki hayatımın her döneminde mutsuz olduğum ortamlardan uzaklaşmışımdır ve bence en doğru yoldur, ama Bebek çok küçük olduğu için Eli kolum bağlı..

:KK25:Yine giremedim doğru dürüst sayfalar birikmiş okuyum derken sayfa çöktü dedi bir yerden başladım, inşallah tüm bebekler iyi sütler bol bol geliyordur.. Benim annem babam bizdeydi dün gittiler bugün anca evi toparladım kızların odalarını değiştirdim bebeğimle ilgilendim zilli hiç uyumadı bugün hep 5-10 dakikalık uykuları vardı.. Şimdi daldı uykuya yorgunluk çok zormuş evde birileri olunca düzen kaçıyor yemesi içmesi karıştı gitti, bu hafta kalça usg miz ve ayın 10 unda 3 ay kontrolümüz var şimdilik benden bu kasar öpüyorum hepinizi :KK200: 5700 küsürlü sayfalardaydım ama bulamıyorum 5.820 den başladım geliyorum son sayfaya bacikolar

@cetrina @nymeria-burcu bizim de haftaya atak haftamız olacak. Size kolay gelsin mahvediyor anneyi. Emmesi ayrı uykusu ayrı dert. Hele uykusu gelince nasıl çığlık çığlığa ağlıyor.
Benim kızda atak hafatsında mı acaba bugün hiç uyumadı memeyle savaş halinde çekiyoitiyo aman aman üzülüyorum da

Ay kizlar saclarim oyle dokuluyor ki yakinda bi hastaligimmi var ondan mi dokuluyo diye dusunmeye baslicwm. Dogumdan sonra olur diyorlardi ama bu kadarini tahmin etmiodum. Demir hapini bırakmıştim yine basladim bakalim ne zamana toparlanir. Bide bitkise yaglarla kur yapiyodum sacima iyi geliyodu yine yapiyim diyorm ama sutumu etkilemez herlde dimi bitkisel sonucta..
Benim bu hafat başaldı dökülmeye, avuç avuç sanırım burda okumuştum, hamilelikte dökülmeyen saçlar böyle dökülüyormuş sonra toparlıyormuş benim arkadaşımın döküldü hemde bayağ bayağ alnının üstleri şakakları sonra bebek gibi yeniden saçlar çıktı geçicek anammmm neler neler geçmedi ki

Kizlar kalcaya gittik sukur sorun yok normal gerilim yada cikim degilmis cekilen yeri ozellikle sordu dr sabaha kadar uyumadim bqndaj yakilqcak diye yais olculmus birde 2 kee ayninuere gittmistik eryaman asg tip merkezi sakin diyim ne cocuk dr n3de ultrasona goturmeyin 1 aydir yasadigimi ben bilirim
Gokcemin sayesinde sincan koru zeynep hanima gittik cok ilgilendi cok memnun kaldim radyolohi bolumundeki qdamq hayran kaldim kuzum hic aglamadi onceki yer barta barta usg cekmisti kuzuma nasil rahatladim birde goze girdik sag gosu cok capaklaniyordu sulaniyordu muayene etti gozyasi kanali yikqliymis masaj yapilacakmis gunde 30 kere c seklinde olacakmis masaj capak icin damla verdi 1 yasina kadar gecmesse aciliyormus oyle iste bugunw tekrar sukur dedim ama uymusuzluktan geberiyorum
Şükür arkadaşım, inşallah bende güzel haberler alırım ayın 10 unda

Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?
4 ağustos dogumluyuz canim.4 kasım cuma yaptırdik biz de

Ben anlamıyorum Bebek olduktan sonra bu kocalar bu aileler bu kadar değişiyor. Ya da hamilelik sonrası psikolojimiz mi değişiyor da herşeyi bi tarafımızdan anlıyoruz, diyelim ki psikolojimiz bozuldu, biraz anlayışlı olmaları gerekmez mi? Şimdi düşünüyorum da eski zamanlarda daha aramızda resmi bişey yokken zor Zaman'larında maddi manevi yanındayken anlayış göstermişken şimdi evliyken ve yeni Bebek olmuşken birazcık anlayış göstermek bu kadar mı zor? O kadar mutsuzum ki kaçmak istiyorum ki hayatımın her döneminde mutsuz olduğum ortamlardan uzaklaşmışımdır ve bence en doğru yoldur, ama Bebek çok küçük olduğu için Eli kolum bağlı..
Erkekler elde edene kadar sanırım sonra cepte diye salıyorlar..

Benim kızda atak hafatsında mı acaba bugün hiç uyumadı memeyle savaş halinde çekiyoitiyo aman aman üzülüyorum da

Yaf arkadaş tam 5 saat oldu uğraşıyorum
Ne yorulmaz bi bedeni var bu boyuyla
Bi uyumadı gitti yaf.
Eşimde Yok yalnız uğraşmak ne zormuş ya

Avizeler ve tablolar :KK70: ne anliyosa kafa hep yukarda gozler hep tepede yada duvarda :KK70:
Ahahahaa bende de aynı durum avizeye bakıp gülüyo, arkadaşım diyo ki güldürenler mi geldi şimdi bnde diyorum tövbe tövbe hayırdır annem güldürenler mi geldi diye agu agu gülüyo sıpacık

Hic yeni bisey yok,evde agla agla fena oldu cocugum bende disari cikardim,disaridada huysuzlugg gitmisti ben anlamadim bundan bisey,evde mi durmak istemiyor ne
Bende bugün çıkardım dılarda yemek yedik maşallah sustu uyudu sonra çipil çipil çarşıda atrafa bakıp dolaştık eve geldik mızık mızık hep

Ayy benimki uyudu ama mıkır mıkır bi ağlıyo bi uyumaya devam ediyo bende kk yı okuyorum

Aha şimdi kurtuldum valla
Yok yok busefer kesin galiba :) uyanmicak :)
Benim kızım kaşları çatık uyudumu bilki en fazla 20dk sonra uyanır
Yok kaşlar çatık değilse onun işi tamam derin uykuda :)
Baktım şimdi kaşlar çatık değil :KK48:

image.webp
image.webp
Kızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
@La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)

Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size :KK70: 2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına :KK23:
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu :KK70:

Eki Görüntüle 1907873
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim

Back
X