- 22 Aralık 2015
- 46
- 114
- 13
- 44
Biz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...kelebek.hill Can'ım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum eşimle, ki biz 9 yıldır beraberiz evlilikte 3. Seneyi doldurduk. O kadar Bebek istedik 3. Yılımızda Rabbim onu da verdi ama loğusalığımdan beri çok mutsuzum. Normalde yoğun bi şekilde çalışıyordum ama evde olunca o kadar değişti ki herşey,ailesi yüzünden loğusalığımda kavga ettik dedim ki ben çok duygusalım ondan, loğusalığımda bitti, Bebek neden ağlıyor, aileme şöyle davran, yok sakız çiğneme, yok sempati duyduğum siyasi görüşe bişey demeye kadar gidiyor olay. Sersem gibi oldum, deliricem zannediyorum bazen, hep üstünü kapatıyoruz ama olmuyor. Eşimi de seviyorum halbuki o da beni çok seviyormuş. Zaten sevgim olmasaydı Nasıl katlanırdım bilmiyorum. Diyelim boşandım ailemin yanına da gidemem ben, orda bebeğimi büyütebileceğim bir ortam yok. Bugün dedim ki kızım büyüsün biraz boşanalım. Neden böyle olmak zorunda? Onu sıkmıyorum sosyal hayatına karşmıyorum sadece evini bilsin bizi artık bir çekirdek aile olarak gördüm istiyorum. O kadar moralim bozuk ki bugün oturdum ben de düşünüyorum öyle..