2016 ağustos bebişlerinin cicileri

mertur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5.085
4.285
173
Aldığımız ürünlerin resimlerini , fiyatlarını , aldığımız yerleri , indirim kampanyaları burada paylaşarak birbirimize yardimci olabiliriz . Muhabbet alanında mesajlar hızla ilerleyip paylaştığımiz ürünleri bulmada zorlanabiliriz ama burada sonradan aramakta zorlanmayiz
Alış verişe başlayan annelerden detaylari bekliyoruz

Sebamed ürünleri mamacım diye bir internet sitesi var orada çok uygun oradan alacağım.En çok tercih edilen ve önerilen ürün sanırım sebamed banyo konusunda

Sebamed ürünleri mamacım diye bir internet sitesi var orada çok uygun oradan alacağım.En çok tercih edilen ve önerilen ürün sanırım sebamed banyo konusunda

O siteyi hiç duymamıştım bilgilendirdigin için teşekkürler
Bende bezleri takip ediyorum suan çok pahalı bi indirim görsem stok yapicam

O siteyi hiç duymamıştım bilgilendirdigin için teşekkürler
Bende bezleri takip ediyorum suan çok pahalı bi indirim görsem stok yapicam
Ben beze guvenemiyorum pisik olursa butun stoklar bosa gider sleppy guzel bi bez hem ucuz ben pisik yapmazsa onu kullanmayi planliyorum

Kıızzlaaaar ne güzel bir konu açmışsınız burayı sıkı sıkıya takip ederim ben!
Aldıklarımı hemen ekliyorum. Çok bir şey almadım ama yine de tavsiye olsun...

Avent oğlumda da kullanıp çok çok memnun kaldığım ürünlerden. Kolik önleyici yapıya sahip aynı Zaman'da anne memesine benzeyen bir ucu var.
E-Bebek ten aldım. Fiyat:33₺
Avent naturel biberon başlığı. No:4 yazmasına aldanmayın küçük numarası da var bende. Ayrıca 3 aydan sonra bu başlık Bebek için ideal diyorum ben.
E-Bebek ten aldım. Fiyat:18₺
Bunu aslında almayacaktım ama bi nebze de olsa yumuşatıyor diye aldım. Meme ucu çatlayacağı varsa ne sürersen sür çatlıyor!
E-Bebek ten aldım. Fiyat:27₺

Merhaba gerçekten güzel bir topic olmuş :) bende şuan bisi almamak için kendimi zor tutuyorum. Cinsiyete kitlenmis durumdayım. Burası faydalı olacak ama eminim :)

Merhaba kizlar bende bugun hastane cikis setlerine bakiyordum cok tatlilar yaa. Cinsiyeti bi ogreneyim hemen harekete gececem :)

Erken gibi geliyor bana bende almamak için kendimi zor tutuyorum. Hele kızlar reyonlarina bayılıyorum

Erken gibi geliyor bana bende almamak için kendimi zor tutuyorum. Hele kızlar reyonlarina bayılıyorum
aynen daha erken ama hepsini bir anda almakta istemiyorum bi dahaki aydan itibaren yavaş yavaş almaya başlayacam. bende kız kıyafetlerine bayılıyorum

bunlarda şimdilik bizden
ilk foto büyük babanneden- kızmı erkekmi bilemediğinden iki renkten de örmüş :)
2.ananemizden english home dan almış.
3.de bebek arabamız

Eklentiler

• IMG_3860.webp
    38 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_3861.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 223
  • jane.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 246
Eki Görüntüle 1780841
Bunlarla baslamistik alisverisimize fakat bugun cinsiyetimiz degisti. Kiz dediler :) bekleyecegiz artik bir sure :)
Nasıl değişti kizz kaçıncı haftada erkek demişti sana yaa bana da erkek dendi 14.hafta da bnm ki de değişmez inşallah anaam bi sürü kıyafet aldım bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…