Cok sasirdim ben de.amanın en korktuğum şey!!erkekten kıza değişmeside çok ilginç olmuş gerçekten.. neyseki aldıklarını kızda giyebilir
Iki hafta once erkek dedi. Bugun kiz dedi. Bugun tam 17 haftaligiz. O zmn da 15 haftalikti. Hala net degil. Yuzdelik oran vermedi zaten. Kizimda yani ilk hamileligimde 16.haftada doktorumuz yuzde doksan kiz demisti. Ben kizimda 16.haftada baslamistim kiyafet almaya. Simdi bekleyecegim bir sure. Bir arkadasimin da basina geldi. Erkekti.. Yirmili haftalarda kiz dendi :) Saka gibi..Nasıl değişti kizz kaçıncı haftada erkek demişti sanayaa bana da erkek dendi 14.hafta da bnm ki de değişmez inşallah anaam bi sürü kıyafet aldım bn
Aman allah korusun değişmez ins ya cinsiyet fark etmez de aldiklarim güme gider vallaIki hafta once erkek dedi. Bugun kiz dedi. Bugun tam 17 haftaligiz. O zmn da 15 haftalikti. Hala net degil. Yuzdelik oran vermedi zaten. Kizimda yani ilk hamileligimde 16.haftada doktorumuz yuzde doksan kiz demisti. Ben kizimda 16.haftada baslamistim kiyafet almaya. Simdi bekleyecegim bir sure. Bir arkadasimin da basina geldi. Erkekti.. Yirmili haftalarda kiz dendi :) Saka gibi..
Etiketleri duruyorsa degistirirler sorun olmaz ki..Aman allah korusun değişmez ins ya cinsiyet fark etmez de aldiklarim güme gider valla
Oyyy oyyy.. MasaAllah.. Cok tatlilar..Ayyy hemen ben de paylasimmm... Bunlar da benm prensesimin ilk cicileriii... Devami pek yakindaaa
Oyyy oyyy.. MasaAllah.. Cok tatlilar..
Allah hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin. Pusetin rengi ne tatliymis..
Hepsi cok guzell..
Carters pahali ama cok kaliteli ve cok guzeller.. Hepsi cok guzel. Kiz bebis olunca daha zevkli alisveris oluyo :)Bu arada marka fiyat da yazalm demissiniz ben onu gormemisim.. Bebek arabasi+oto koltugunu kampanya vardi ilke bebeden aldik.. Quinny+maxi cosi 1650 TL. Aventler ve bebedor tirnak bakim setini dermoeczanem sitesinden aldm.. 120 ml cam biberon 36 TL, 260 ml renkli biberon 31,5 TL, 2 adet ortidontik emzik 33 TL. Kiyafetlerden ilki Antalya isiklardaki tek bebek magazasi karaoglan parki karsisi ve 30 TL. Cartersdan aldiklarim biraz pahali cok guzellerdi dayanamdm
Carters pahali ama cok kaliteli ve cok guzeller.. Hepsi cok guzel. Kiz bebis olunca daha zevkli alisveris oluyo :)
Bebek icin kıyafetlerde 0-3ay 3-6 ay uzun kollu mu kısa kollu mu alıyorsunuz. Birde battaniye triko penye pamuk kacar tane aldiniz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kararsiz kaldim bende. Ilk bebeğim
Bebek icin kıyafetlerde 0-3ay 3-6 ay uzun kollu mu kısa kollu mu alıyorsunuz. Birde battaniye triko penye pamuk kacar tane aldiniz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kararsiz kaldim bende. Ilk bebeğim
Benim ikinci bebegim olacak insaAllah.. Ilki kis bebegiydi.simdi yaz.. Ilk bir ay boyunca sadece citcitli badi giyerler. Agustosta dogum tapan agustos annelerine de sordum.. Ilk bir kac gun uzun kollu ince giydiriyorlarmis genelde.. Onun disinda yaz boyunca kisa kokollu.Bebek icin kıyafetlerde 0-3ay 3-6 ay uzun kollu mu kısa kollu mu alıyorsunuz. Birde battaniye triko penye pamuk kacar tane aldiniz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kararsiz kaldim bende. Ilk bebeğim
peki sonra değiştirdinmi kıyafetleri?? bende birçok kıyafet aldım (kızım olacak inşallah) ama hiçbirisinin fişlerini atamıyorum ya değişirse diye garip bi psikolojiye girdimama size başıma gelen çok acayip bişey anlatıcam , 13. haftanın sonlarında doktor bak erkeğe benziyor deyip 3 tane minicik bişey göstermişti:) bende aa oğlum oluyo diye ilan ettim!!!
tam 1 ay erkek diye erkek kıyafetleri filan aldım. 1 ay sonra kontrole gideceğim gibi panço da montlar indirime girmişti bi erkek montu alıp doktora gittim. dedim bi daha bakalım cinsiyetine erkek demiştiniz dedim. doktor tabi bi şok oldu nutku tutuldu ,
göstermiyor pozisyonunu değiştirelim deyip göbeğime vurmaya başladı , emin misin erkek olduğuna dedi ben bir şey göremiyorum dedi ... eşimde yanımda ve inanırmısınız ağzı kulaklarına vardı anında,,, feci şekilde kızı olsun istiyordu ....
ona da bayağı bir kızdım benim için inanın cinsiyetin hiç önemi yok sağlıklı olması ve sakin olsun huysuz olmasın başka isteğim yok.. ( oğlum 3 yaşıan girecek hala çok mızmız.. 1 yıl boyunca sürekli ağladı hala daha çok ağlak...)
sonra bayağı bacak arasının filan resmini çekti kız dedi , ben kesin erkek dememişimdir dedi ama kadına bir inme inecekti az daha =)
ben o gün boyunca bayağı bir resmen şok a girdim hani şoka girmek demek öyle birşeymiş.. hala daha tam alışmış değilim
ama gerçekten çok kötü oluyor kimsenin başına gelmesini istemem ..
he şöyle de bir güzelliği var iki sevinci birden yaşayıp hem erkek hem kız için hayal kurma imkanı veriyor Allah=)
Sağlıklı mutlu bebeklerimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?