2016 ağustos bebişlerinin cicileri

Nasipli çocuklar :) Kendileri de ömürleri de güzel olsun inşallah.
Evet en çok hastane çıkışını severek aldım diğerleri günlük normal şeyler. Sadece 0-3 ay arası birşeyler aldım. 3 aydan sonra daha güzel kıyafetler var :)

Oyleler gercekten..
Amiinn insaAllah..
Hepsi cok guzel cok begendim. Bize de erkek denmisti ilk olarak. Erkek kiyafeti de aldim ben, degistirmedim de

çok güzel hepsi..sağlıklı günlerde giysin minnoş :)

Daha hastane cikisi olmayan ogluma bavul almis ananesi )) Hasta cantasi olarak mi kullansam sizce nasil olir ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-12-18-33-39.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 71
Daha hastane cikisi olmayan ogluma bavul almis ananesi )) Hasta cantasi olarak mi kullansam sizce nasil olir ?
Aman da aman çantasını sevinsinler ne şanslı bu cocuklar:))çok mantıklı valla hastane çantasi olarak kullanmak rahat rahat yerlestirirsin:))

ayy erken diyonuz uzuyonuz haa bende 28 haftaligim ama yatagina kadar ana kucagi kangurusu kiyafetleri ve booolca bezi var hastane cantamda hazir napcaz yaaa hatta bebek arabasi bile hazir oyle mal mal bekliyom iste haha

ayy erken diyonuz uzuyonuz haa bende 28 haftaligim ama yatagina kadar ana kucagi kangurusu kiyafetleri ve booolca bezi var hastane cantamda hazir napcaz yaaa hatta bebek arabasi bile hazir oyle mal mal bekliyom iste haha
Çok güldüm canım, hayırlısıyla kolaylıkla hızlıca aksın gitsin zaman. Bizim de beşik ile arabası kaldı alınacak. Bakıyorum hala karar veremedim modele

Çok güldüm canım, hayırlısıyla kolaylıkla hızlıca aksın gitsin zaman. Bizim de beşik ile arabası kaldı alınacak. Bakıyorum hala karar veremedim modele
oh be rahatladim cidden insAllah az kaldi yaa son aylar yani sonda mutluluk :)) besik biz mobilya aldik arabasida katlansin yeter kullanisli olsun hahha herkes icin ins. zaman cabucak gecsin hele benim gibi sabirsiz insanlara <33

oh be rahatladim cidden insAllah az kaldi yaa son aylar yani sonda mutluluk :)) besik biz mobilya aldik arabasida katlansin yeter kullanisli olsun hahha herkes icin ins. zaman cabucak gecsin hele benim gibi sabirsiz insanlara <33
Ben de gece gündüz beşik araba bakıyorum alsam da kafam rahat etse
hamilelik takvimini imzana eklesene günlük takip edersin

Alışveriş konusunda ki hızım kadar isim konusundada hızlı olsam iyi olacak. Hala netleştiremedik

Benimde 30 haftalik. Bende aldim canim ama daha canta falan hazirlamadim. Kiyafetlerini yikayip utulucem daha. Bir de bebek bakim cantasi aradtiriyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…