Nasipli çocuklar :) Kendileri de ömürleri de güzel olsun inşallah.Cok tesekkur ederiz..
Inanir misiniz bunlardan sonra daha bir suru sey aldim. Sonradan cok pisman oldum. Kizimdan kalanlar o kafar cok ki. Kizim da 2.5 yasinda. Yepyeni duruyor herseyi.. Eksiklerimiz bitti. Yavas yavas yikama utuleme faslina gecmem gerekiyor.
Siz de cok cici seyler almissiniz. Hastanr cikisiniz cok guzel. Allah hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin. Saglikla gelsin bebisler insaAllah..
Ben de hem Temmuz hem Agustos annelerinde git gel yapiyorum
Oyleler gercekten..Nasipli çocuklar :) Kendileri de ömürleri de güzel olsun inşallah.
Evet en çok hastane çıkışını severek aldım diğerleri günlük normal şeyler. Sadece 0-3 ay arası birşeyler aldım. 3 aydan sonra daha güzel kıyafetler var :)
çok güzel hepsi..sağlıklı günlerde giysin minnoş :)Normal doğum olsa tarihim 3 eylül gözüküyor ama doktor kesinlikle sezeryan dediği için ağustosa kayıyor.
Ben de hem ağustos hem eylül anneleri topiklerinde fink atıyorumEylüle ekledim buraya da ekleyeyim cicilerimizi
Eki Görüntüle 1831618 Eki Görüntüle 1831619 Eki Görüntüle 1831620 Eki Görüntüle 1831622 Eki Görüntüle 1831623 Eki Görüntüle 1831625 Eki Görüntüle 1831626 Eki Görüntüle 1831627 Eki Görüntüle 1831628 Eki Görüntüle 1831629 Eki Görüntüle 1831630
Teşekkür ederim canım :)çok güzel hepsi..sağlıklı günlerde giysin minnoş :)
inşallah canımSaglikla gelsin bebislerimiz insallah
Aman da aman çantasını sevinsinler ne şanslı bu cocuklar:))çok mantıklı valla hastane çantasi olarak kullanmak rahat rahat yerlestirirsin:))Daha hastane cikisi olmayan ogluma bavul almis ananesi)) Hasta cantasi olarak mi kullansam sizce nasil olir ?
Demi ya guzel olur hastane cantasi olarak. Ilk torun olunca hevesliler:))Aman da aman çantasını sevinsinler ne şanslı bu cocuklar:))çok mantıklı valla hastane çantasi olarak kullanmak rahat rahat yerlestirirsin:))
Çok tatlıDaha hastane cikisi olmayan ogluma bavul almis ananesi)) Hasta cantasi olarak mi kullansam sizce nasil olir ?
Çok güldüm canım, hayırlısıyla kolaylıkla hızlıca aksın gitsin zaman. Bizim de beşik ile arabası kaldı alınacak. Bakıyorum hala karar veremedim modeleayy erken diyonuz uzuyonuz haa bende 28 haftaligim ama yatagina kadar ana kucagi kangurusu kiyafetleri ve booolca bezi var hastane cantamda hazir napcaz yaaahatta bebek arabasi bile hazir oyle mal mal bekliyom iste haha
Çok şirin :)Daha hastane cikisi olmayan ogluma bavul almis ananesi)) Hasta cantasi olarak mi kullansam sizce nasil olir ?
oh be rahatladim cidden insAllah az kaldi yaa son aylar yani sonda mutluluk :)) besik biz mobilya aldik arabasida katlansin yeter kullanisli olsun hahha herkes icin ins. zaman cabucak gecsin hele benim gibi sabirsiz insanlaraÇok güldüm canım, hayırlısıyla kolaylıkla hızlıca aksın gitsin zaman. Bizim de beşik ile arabası kaldı alınacak. Bakıyorum hala karar veremedim modele
Ben de gece gündüz beşik araba bakıyorum alsam da kafam rahat etseoh be rahatladim cidden insAllah az kaldi yaa son aylar yani sonda mutluluk :)) besik biz mobilya aldik arabasida katlansin yeter kullanisli olsun hahha herkes icin ins. zaman cabucak gecsin hele benim gibi sabirsiz insanlara<33
Gule gule kullanin canimDemi ya guzel olur hastane cantasi olarak. Ilk torun olunca hevesliler:))
Benimde 30 haftalik. Bende aldim canim ama daha canta falan hazirlamadim. Kiyafetlerini yikayip utulucem daha. Bir de bebek bakim cantasi aradtiriyorum halaayy erken diyonuz uzuyonuz haa bende 28 haftaligim ama yatagina kadar ana kucagi kangurusu kiyafetleri ve booolca bezi var hastane cantamda hazir napcaz yaaahatta bebek arabasi bile hazir oyle mal mal bekliyom iste haha
Aynen utulemek yıkamak bebek içinde çok iyi Allah hepimize bağışlasın :))Benimde 30 haftalik. Bende aldim canim ama daha canta falan hazirlamadim. Kiyafetlerini yikayip utulucem daha. Bir de bebek bakim cantasi aradtiriyorum hala
Tamam deniyecem al gitsin ya sonuçta doğacak di mi tesellimizBen de gece gündüz beşik araba bakıyorum alsam da kafam rahat etse
hamilelik takvimini imzana eklesene günlük takip edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?