Benim de iki oğlum vardı şimdi 3.olarak kız bebek geliyor nasipse...
Ben dayanamadım örgü ordum.
Ormesini bilmiyorum ama kayinvalidemden öğrenmeye basladim.
Resim göndereyim Eki Görüntüle 1812890
Oyy oyy.. Cok sirin.. Ellerinize saglik..Benim de iki oğlum vardı şimdi 3.olarak kız bebek geliyor nasipse...
Ben dayanamadım örgü ordum.
Ormesini bilmiyorum ama kayinvalidemden öğrenmeye basladim.
Resim göndereyim Eki Görüntüle 1812890
Rabbim aldiklarimizi bebislerimize giydirmeyi nasip etsin insallah. Hepsine uzun omur versin
Amiinn.. Insaallah..Rabbim aldiklarimizi bebislerimize giydirmeyi nasip etsin insallah. Hepsine uzun omur versin
otribebe aldım ben ama birçok markanın varBurun aspiratöru de almak lazim kizlar cok is goruyomus. Su agizla cekilenden
Bende bakicam artik hangisi denk gelirse. Bide sanirim once damla gibi bisey damlatiliyomus burnuna yumusuyomus donra cekiyomussun.otribebe aldım ben ama birçok markanın var
bak onu bilmiyodum ama çok mantıklı, serum fizyolojiktir muhtemelen oBende bakicam artik hangisi denk gelirse. Bide sanirim once damla gibi bisey damlatiliyomus burnuna yumusuyomus donra cekiyomussun.
bak onu bilmiyodum ama çok mantıklı, serum fizyolojiktir muhtemelen o[/QUOTEonceden wczanede calismisti arkadasim. O soylemisti yanlis anlamadiysam canim
Küçük bir dükkan açılır bunlarla. :) Çok güzeller güle güle kullansın bebeğiniz inş.Eki Görüntüle 1818282
Ben de once erkek bebis kiyafetleri almistim :) Onlar da duruyor. Simdi kiz dedigi icin dr.umuz almaya basladim artik.
Fisler saklaniyor tabi
Cok tesekkur ederiz..Küçük bir dükkan açılır bunlarla. :) Çok güzeller güle güle kullansın bebeğiniz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?