- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
Canım iyi ki gitmişsin diğer doktora. Olur mu öyle. Ne rahatlık bu ya, insan çok korkuyor ben resmen fenalaşmıştım. Ellerim falan kasıldı, biliyorum bebekler için üzülmemek gerek ama onları kaybetme endişesiyle ne kadar korkuyor insanin elinde olmuyor. Hala o korku içimde, gidip gidip bakiyorum kahve mi kirmizi mi diye. Hala kahhverengi lekelenmem oluyor azar azar. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah . bu arada hayırlı olsun ikizlerini görmuşsun. Benim de kanamam bebişlerin etrafındaydi. Yarın kontrolde inşallah artık kanama noktaları yok olmuştur da onları görmeyiz. Rabbim kimseye de bize de yaşatmasın tekrar bu korkuyu canım çoook geçmiş olsun inşallah.
Ge
Gecmis olsun canim insallah yasamazsin bidaha boyle seyler. İkizlerinide gormussun hayirli olsun hayirlisiyla kucagina alirsin insallah cok guzel ya ikiz bebisler dolu bu sene
Evet malesef canım doktorlarin bazıları çok rahat. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Sağol dualarını eksik etme, inşallah bugünleri atlatır zamanında bebeklerimize kavuşuruz. Sen de dinlen mutlaka bak ben ilk kanamamdan beri 10günü geçti hep yatıyorum. Gerçi ikincisi yatarken oldu. Rabbimin takdiri tabi ama inşallah hayırlısıyla bir daha yaşamayalim insallah. Yatmaktan başka da elimizden gelen yok içimizi rahatlatmak için yatıyoruz işte.Ancak biz birbirimizi anliyoruz canim onlara gore bisey yok ki.bizim korkularimiz onlara hic geliyor.insallah canim seninde bir daha lekelenmelerin olmaz .insallah yasamayiz canim birdaha boyle seyler.rabbim bebekleribebeklerimizi bize bagislasin insallah .
Evet malesef canım doktorlarin bazıları çok rahat. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Sağol dualarını eksik etme, inşallah bugünleri atlatır zamanında bebeklerimize kavuşuruz. Sen de dinlen mutlaka bak ben ilk kanamamdan beri 10günü geçti hep yatıyorum. Gerçi ikincisi yatarken oldu. Rabbimin takdiri tabi ama inşallah hayırlısıyla bir daha yaşamayalim insallah. Yatmaktan başka da elimizden gelen yok içimizi rahatlatmak için yatıyoruz işte.
cnm benimde akıntım yorulduğum zamalarda artıyor ve açık sarı renkli ve kasıklarımda da ağrı ve batmalarım benimde var doktor normal dediselam kızlar yaa sizden de limon sarısı akıntı oluyor mu.kokusuz kaşıntısız.normal mi sizce. bir de sol taraf yoğun olmak üzere bazen kasıklarıma şiddetli ağrı giriyor.yürürken artıyor.yaşayanınız var mı
Sagol canim rahatlattin bbeni.gercekten.bu.agrilar olunca hemen dış gebelik mi diyorum. kan degerlerim iyigisiyor ama işte şüphecnm benimde akıntım yorulduğum zamalarda artıyor ve açık sarı renkli ve kasıklarımda da ağrı ve batmalarım benimde var doktor normal dedi
Canım korkma eger Allah korusun kötü bişy olsaydı doktor söylerdi zaten. Haftaya gittiginde hayırlısıyla görürsün ve rahatlarsın inşallah.kızlar merhaba.bugün doktora gittim baktı ultrasonla kese göründü ve normal dedi ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi acaba neden böle oldu anlamadım.
Canım benim şuan aslinda 7+4 ama büyüklükleri birinin 7+2 diğerinin 7+1 dedi bugünki kontrolde doktor. Yani biraz minikler ama o kadar normal sanırım. Özelden de cevap verdim mesajına canim bir ay daha geçse 12 haftadan sonra rahatlarız inşallah ama şimdi istirahat edeceğiz işte biraz.Canim senin kac haftalik ikizlerin .insallah su üc ayi aratlatiriz hayirlisiyla
Canım akınti için birşey diyemeyeceğim çünkü sari olmasi normal mi bilmiyorum doktoruna sormalisin bence. Ama kasık ağrısı normal olsa da bebeğin sana "anne yoruldum "diyor. Öyle olduğu zamanlarda dinlenmelisin biraz oturup ya da uzanip. Allah korusun kanama olmasi falan çok korkutucu, çok yorulmamaya çalıs ki için rahat olsun yine de. İnşallah hayırlisiyla bebişlerimizi kucağımiza aldığımız günleri de göstersin Rabbim hepimize. Sen içini ferah tut.selam kızlar yaa sizden de limon sarısı akıntı oluyor mu.kokusuz kaşıntısız.normal mi sizce. bir de sol taraf yoğun olmak üzere bazen kasıklarıma şiddetli ağrı giriyor.yürürken artıyor.yaşayanınız var mı
canım olabilir hemen panik yapma çok şükür ki keseyi görmüşsün inşallah bebeği de görür kalp atışını da duyarsin bitanem. Sen üzülme sakin bebek etkilenir yoksa tamam mı ?kızlar merhaba.bugün doktora gittim baktı ultrasonla kese göründü ve normal dedi ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi acaba neden böle oldu anlamadım.
amin cnm inşallah doktor zaten kötü demedi sadece emin olmam lazım dedi ilk bebeğimi kaybettiğim içinCanım korkma eger Allah korusun kötü bişy olsaydı doktor söylerdi zaten. Haftaya gittiginde hayırlısıyla görürsün ve rahatlarsın inşallah.
ahhh bu şüpheler zaten yiyip bitiriyor bizleriSagol canim rahatlattin bbeni.gercekten.bu.agrilar olunca hemen dış gebelik mi diyorum. kan degerlerim iyigisiyor ama işte şüphe
evet çok şükür keseyi gördüm ve kese haftasına göre normal dedi.destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah haftaya bebişimi görürüm.tamam cnm üzülmeyeceğim mrk etmeCanım benim şuan aslinda 7+4 ama büyüklükleri birinin 7+2 diğerinin 7+1 dedi bugünki kontrolde doktor. Yani biraz minikler ama o kadar normal sanırım. Özelden de cevap verdim mesajına canim bir ay daha geçse 12 haftadan sonra rahatlarız inşallah ama şimdi istirahat edeceğiz işte biraz.
Canım akınti için birşey diyemeyeceğim çünkü sari olmasi normal mi bilmiyorum doktoruna sormalisin bence. Ama kasık ağrısı normal olsa da bebeğin sana "anne yoruldum "diyor. Öyle olduğu zamanlarda dinlenmelisin biraz oturup ya da uzanip. Allah korusun kanama olmasi falan çok korkutucu, çok yorulmamaya çalıs ki için rahat olsun yine de. İnşallah hayırlisiyla bebişlerimizi kucağımiza aldığımız günleri de göstersin Rabbim hepimize. Sen içini ferah tut.
canım olabilir hemen panik yapma çok şükür ki keseyi görmüşsün inşallah bebeği de görür kalp atışını da duyarsin bitanem. Sen üzülme sakin bebek etkilenir yoksa tamam mı ?
Canım benim şuan aslinda 7+4 ama büyüklükleri birinin 7+2 diğerinin 7+1 dedi bugünki kontrolde doktor. Yani biraz minikler ama o kadar normal sanırım. Özelden de cevap verdim mesajına canim bir ay daha geçse 12 haftadan sonra rahatlarız inşallah ama şimdi istirahat edeceğiz işte biraz.
Canım akınti için birşey diyemeyeceğim çünkü sari olmasi normal mi bilmiyorum doktoruna sormalisin bence. Ama kasık ağrısı normal olsa da bebeğin sana "anne yoruldum "diyor. Öyle olduğu zamanlarda dinlenmelisin biraz oturup ya da uzanip. Allah korusun kanama olmasi falan çok korkutucu, çok yorulmamaya çalıs ki için rahat olsun yine de. İnşallah hayırlisiyla bebişlerimizi kucağımiza aldığımız günleri de göstersin Rabbim hepimize. Sen içini ferah tut.
canım olabilir hemen panik yapma çok şükür ki keseyi görmüşsün inşallah bebeği de görür kalp atışını da duyarsin bitanem. Sen üzülme sakin bebek etkilenir yoksa tamam mı ?
Canım korkma eger Allah korusun kötü bişy olsaydı doktor söylerdi zaten. Haftaya gittiginde hayırlısıyla görürsün ve rahatlarsın inşallah.
evet cnm istirahata devam bebeişler için katlanıcaz napalım sende kendini kesinlikle üzme daha çok minikler bebişlerCanım benim şuan aslinda 7+4 ama büyüklükleri birinin 7+2 diğerinin 7+1 dedi bugünki kontrolde doktor. Yani biraz minikler ama o kadar normal sanırım. Özelden de cevap verdim mesajına canim bir ay daha geçse 12 haftadan sonra rahatlarız inşallah ama şimdi istirahat edeceğiz işte biraz.
Ayy sidencim evet doktorum da söylüyor ama 1saat önce yine başladı kanamam ödüm patlıyor birşey olacak diye. Bugün kontrolde duyduk kalp atışlarını çok şükür. Yoksa hemen hastaneye giderdim yine ama doktoru aradik şuan tum ilaçlari alıyorsun zaten istirahat ederek bekleyeceksin dedi. Sen bilirsin ama hastaneye gitmene gerek yok dedi ben de evde yatiyorum şimdilik inşallah biter de kirmizi kanama korkularim azalir. Nolur dua edin kızlar çoook ihtiyacim var . Rabbim yardımcımız olsun inşallah.hkom nasılsın cnm? Benimde kasıklarımda basınc ve agrı var. Rahim büyüdüğü için sanırım. Onun dışında Allaha şükür bir yaramazlığımız yok cnm :) bu arada bir makale okudum. Kanaması olup kalp atışı duyulan bebeklerin, % 96 sının hamileiği devam ediyormuş. Ve cok normal birseymiş. Onemli olan kalp atışını görmekmiş.için rahat olsun cnm .
Canım benim gönlünü ferah tut, senin bebişler tam damar üstündeler sanırım:) o da kanama yaparmış, dinlenmene bak.moralini yüksek tut. Allahın izniyle gececek bugunler ,hep buradaki arkadaşlarıma dua ediyorum, sana syrıca yine ederim cnm.Ayy sidencim evet doktorum da söylüyor ama 1saat önce yine başladı kanamam ödüm patlıyor birşey olacak diye. Bugün kontrolde duyduk kalp atışlarını çok şükür. Yoksa hemen hastaneye giderdim yine ama doktoru aradik şuan tum ilaçlari alıyorsun zaten istirahat ederek bekleyeceksin dedi. Sen bilirsin ama hastaneye gitmene gerek yok dedi ben de evde yatiyorum şimdilik inşallah biter de kirmizi kanama korkularim azalir. Nolur dua edin kızlar çoook ihtiyacim var . Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Gecmis olsun canim insallah gecer hemen.icini rahat tut stres yapmak kotu tabi elde degil ama iyi dusunmeye calis hepAyy sidencim evet doktorum da söylüyor ama 1saat önce yine başladı kanamam ödüm patlıyor birşey olacak diye. Bugün kontrolde duyduk kalp atışlarını çok şükür. Yoksa hemen hastaneye giderdim yine ama doktoru aradik şuan tum ilaçlari alıyorsun zaten istirahat ederek bekleyeceksin dedi. Sen bilirsin ama hastaneye gitmene gerek yok dedi ben de evde yatiyorum şimdilik inşallah biter de kirmizi kanama korkularim azalir. Nolur dua edin kızlar çoook ihtiyacim var . Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Allah yardimcin olsun canim. Kalp atisi varmis bak bebeklerin merak etme bol bol su ic sifa niyetine ve dinlen.Ayy sidencim evet doktorum da söylüyor ama 1saat önce yine başladı kanamam ödüm patlıyor birşey olacak diye. Bugün kontrolde duyduk kalp atışlarını çok şükür. Yoksa hemen hastaneye giderdim yine ama doktoru aradik şuan tum ilaçlari alıyorsun zaten istirahat ederek bekleyeceksin dedi. Sen bilirsin ama hastaneye gitmene gerek yok dedi ben de evde yatiyorum şimdilik inşallah biter de kirmizi kanama korkularim azalir. Nolur dua edin kızlar çoook ihtiyacim var . Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?