dualarımız seninle cnm mrk etmeAyy sidencim evet doktorum da söylüyor ama 1saat önce yine başladı kanamam ödüm patlıyor birşey olacak diye. Bugün kontrolde duyduk kalp atışlarını çok şükür. Yoksa hemen hastaneye giderdim yine ama doktoru aradik şuan tum ilaçlari alıyorsun zaten istirahat ederek bekleyeceksin dedi. Sen bilirsin ama hastaneye gitmene gerek yok dedi ben de evde yatiyorum şimdilik inşallah biter de kirmizi kanama korkularim azalir. Nolur dua edin kızlar çoook ihtiyacim var . Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Canım benim gönlünü ferah tut, senin bebişler tam damar üstündeler sanırım:) o da kanama yaparmış, dinlenmene bak.moralini yüksek tut. Allahın izniyle gececek bugunler ,hep buradaki arkadaşlarıma dua ediyorum, sana syrıca yine ederim cnm.
Gecmis olsun canim insallah gecer hemen.icini rahat tut stres yapmak kotu tabi elde degil ama iyi dusunmeye calis hep
Allah yardimcin olsun canim. Kalp atisi varmis bak bebeklerin merak etme bol bol su ic sifa niyetine ve dinlen.
dualarımız seninle cnm mrk etme
İzin alabilirsen iyi olur cnm, benimde su içerken midem bulanıyor. Onunda çözümünü buldum. Sadece soğuk du içiyorum. O zaman midem bulanmıyor cnm.Kızlar sağolun Allah razı olsun. Üccretsiz izin düşünüyorum 2 hafta daha yatayım en iyisi benim heralde sidenin dediği gibi damar üzerinde midir nedir bebişler. Allahım yardımcımız olsun hepimizin. Su içmeye çalışsamda su benim midemi bulandırıyor. Napıcamı bilemiyorum doktor da su iç bol bol dedi. İnşallah atlatırız bugünleri de. Bebişler sağlikli olsun ben dayanirim da inşallah en yakın zamanda bu kanamalar biter.
amin cnm inşallah bu dönemlerimizi hep beraber atlatıcaz.evet sen bi süre daha izin yap senin için iyi olduğunu düşünüyorumKızlar sağolun Allah razı olsun. Üccretsiz izin düşünüyorum 2 hafta daha yatayım en iyisi benim heralde sidenin dediği gibi damar üzerinde midir nedir bebişler. Allahım yardımcımız olsun hepimizin. Su içmeye çalışsamda su benim midemi bulandırıyor. Napıcamı bilemiyorum doktor da su iç bol bol dedi. İnşallah atlatırız bugünleri de. Bebişler sağlikli olsun ben dayanirim da inşallah en yakın zamanda bu kanamalar biter.
Cnm gunde 1 tane soda içebilirsin.daha fazlası tansiyonu yuksrltır demişti dr.Kızlar bende de gün içerisinde içtigim ilk suyu daha dogrusu sıviyı kusuyorum tekrar. Alışkanlık mı oldu ne bilmiyorum. Diger içtiklerim de midemi bulandırıyo ama kusmuyorum. Ayranı ne kadar cok severdim onu bile içemiyorum. Midemi bulandırmayan tek içecek limon-soda çok iyi geliyo ama onu da içmeye korkuyorum zararı olur mu diye
Sagol canım rahat içerim o zaman. Ben 2 günde bir içiyodum.Cnm gunde 1 tane soda içebilirsin.daha fazlası tansiyonu yuksrltır demişti dr.
hayırlı olsun cnm aminmrb kızlar benimde son adet tarihim 25/04/2015 ti ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıp hamile kaldım şimdilik değerlerim normal gidiyor haftaya keseyi görmeye gidicem çok heycanlıyım. Allah hepimize sağ salim kavuştrsun kuzularmıza.
teşekkürlerhayırlı olsun cnm amin
Korkma cnm, benden ceviz buyuklugune yakin jel tortusu geldi.ben progestani kestim, viramin ve balik yagi iciyorun sadece.Kizlar ben crinone jel kullaniyordum yaparken canin yanmaya basladi hapina basladim 3 gundur hapi kullaniyorum bugun beyaz yani nasil desem parca gibi bisey geldi panik oldum ama cok fazlaydi. Arastirdim jelden olabiliyormus varmi boyle bisey yasayan bide hangi ilaclari kullaniyorsunuz
Kızlar sağolun Allah razı olsun. Üccretsiz izin düşünüyorum 2 hafta daha yatayım en iyisi benim heralde sidenin dediği gibi damar üzerinde midir nedir bebişler. Allahım yardımcımız olsun hepimizin. Su içmeye çalışsamda su benim midemi bulandırıyor. Napıcamı bilemiyorum doktor da su iç bol bol dedi. İnşallah atlatırız bugünleri de. Bebişler sağlikli olsun ben dayanirim da inşallah en yakın zamanda bu kanamalar biter.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallah kesesindeki ve kalp atıslarındaki heyecanı da yaşarsın. Kucagımıza aldığımız günleri de görelim hep birlikte meleklerimizi inşalllah.mrb kızlar benimde son adet tarihim 25/04/2015 ti ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıp hamile kaldım şimdilik değerlerim normal gidiyor haftaya keseyi görmeye gidicem çok heycanlıyım. Allah hepimize sağ salim kavuştrsun kuzularmıza.
Kizlar ben crinone jel kullaniyordum yaparken canin yanmaya basladi hapina basladim 3 gundur hapi kullaniyorum bugun beyaz yani nasil desem parca gibi bisey geldi panik oldum ama cok fazlaydi. Arastirdim jelden olabiliyormus varmi boyle bisey yasayan bide hangi ilaclari kullaniyorsunuz
Jel zor oluyor hapta hep uykumu getiriyor bende hayirlisiyla tek vitaminlere gecebilsem rahatliycamKorkma cnm, benden ceviz buyuklugune yakin jel tortusu geldi.ben progestani kestim, viramin ve balik yagi iciyorun sadece.
Yaa ben de deneyeyim bakalım bir süre gerçi hasta olmaktan korkup hic soğuk birşey yedirmiyorlar evdekiler zaten. Nasıl soğuk su i'erim bilmiyorum.İzin alabilirsen iyi olur cnm, benimde su içerken midem bulanıyor. Onunda çözümünü buldum. Sadece soğuk du içiyorum. O zaman midem bulanmıyor cnm.
Evet canım haklısın yatayım biraz daha inşallah atlatırız canım ya inşallah şuan tek dileğim sağlikli, güzel meleklerime zamanında hayırlısıyla kavuşabilmek. Rabbim kabul etsin dualarımızı.amin cnm inşallah bu dönemlerimizi hep beraber atlatıcaz.evet sen bi süre daha izin yap senin için iyi olduğunu düşünüyorum
İnşallah canım hepimizin yavrularini korusun Allahım. İçmeye çalışıyorum ben de yanımda duruyor şişem ki yatarken bile içeyim diye. Ama 3 litre mümkün değil içemem heralde 2 litreye yakın içebiliyorumdur ancak. Ayy çok susasam da kendiliğimden içebilsem keşke.Canim cok gecmis olsun.insallah bir an once gider kanaman.ama gercekten midende bulansa su icmen lazim ben 3 litre iciyorum en az.aklina geldikce ic canim yanina al yudum yudum olsada ic.rabbim senide bebeklerinide korusun canim
Ah canim ya hayirlisiyla su zamanlarimizi gecirsek valla tedirginlikten hamileligin keyfini cikartamiyoruz. Allah korusun bisey olucak diye insanlara bile cok bahsetmek istemiyorum. Bende hibor igneyle progestan hapi bide vitaminler kullaniyorumHayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallah kesesindeki ve kalp atıslarındaki heyecanı da yaşarsın. Kucagımıza aldığımız günleri de görelim hep birlikte meleklerimizi inşalllah.
Olabiliyor canım jel kalıntisidir korkma.ben de jel kullaniyordum. 6.haftadan itibaren falan daha can yakici olmaya başlamıştı jel. Kanama olmaya başladığindan beri zaten jel ile proluton depot iğneyi biraktirip progestan iğne yaptirmaya başladı doktorum. 10 gundur yaklaşik kullanmiyorum ben de.
cnm hayırlı olsun çok sevindim hayırlısıyla keseyi görürsün inşallahmrb kızlar benimde son adet tarihim 25/04/2015 ti ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıp hamile kaldım şimdilik değerlerim normal gidiyor haftaya keseyi görmeye gidicem çok heycanlıyım. Allah hepimize sağ salim kavuştrsun kuzularmıza.
Canım ikizlerde böyle şeyler olabiliyo. Inşallah digeri de gelişimini yakalar. Beslenmene dikkat et. Yenmesi gereken ne varsa ye hepsinden.süt iç yumrta ye vs.Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum hepiniz iyisinizdir inşallah.bizde doktor kontrolümüzü yaptık doktorum iki kese gördü fakat birisi diğerinin yarısı kadardı çok gelişim göstermemış gelişebilir dedi doktorum sizde böyle birseyle karşılaştiniz mi haftaya tekrar gidicem kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?