2016 Anneleri

kızlar benim bu baldır uyuşmalarım bitmiyor yaa. daha erken gebelik oysa benim.neden olur ki.hep masaj yapmak zorunda kalıyorum bacaklarıma

kızlar benim bu baldır uyuşmalarım bitmiyor yaa. daha erken gebelik oysa benim.neden olur ki.hep masaj yapmak zorunda kalıyorum bacaklarıma
selam hayirli olsun, magnesyum eksikliginden olabilir, muz ye ve maden suyu ic,

Canım Sağol inşallah gelişir çok dikkat ediyorum aslında yediklerime ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

selam hayirli olsun, magnesyum eksikliginden olabilir, muz ye ve maden suyu ic,
Sağol canim bi deneyeyim o zaman.su dis gebelik hikayelerini okuyunca cok takiyorum herseyi kafaya.sari akintim var normal mi ki

Sağol canim bi deneyeyim o zaman.su dis gebelik hikayelerini okuyunca cok takiyorum herseyi kafaya.sari akintim var normal mi ki
sarimsi akinti normal kokulu olmadigi surece, dis gebelikte bebek buyudukce siddetli kasik agrisi olur, kanama olabilir ve cok tehlikelidir. simdilik en iyisini dusunelim

sarimsi akinti normal kokulu olmadigi surece, dis gebelikte bebek buyudukce siddetli kasik agrisi olur, kanama olabilir ve cok tehlikelidir. simdilik en iyisini dusunelim
Siz kseyi gördünüz mu veya ne zamana planliyorsunuz

haziran 15 te randevum var, simdilik keseden haber yok, siz gordunuz mu
senin baya geç olmuş randevu.ben cuma yada perşembeye gideceyim inş kese için.hayırlı sonuçlar olur inş

senin baya geç olmuş randevu.ben cuma yada perşembeye gideceyim inş kese için.hayırlı sonuçlar olur inş
benim doktorum basindan buyana olmasin diye cok ugrasti ama sansima ilkinde tuttu, olursa kendi haline olucakti oldu, kalirsa kendi haline kalicak, sanki ucra bir koyde doktorsuz kalmis gibiyim. Hadi bakalim fotografini yuklersin bebisinin

benim doktorum basindan buyana olmasin diye cok ugrasti ama sansima ilkinde tuttu, olursa kendi haline olucakti oldu, kalirsa kendi haline kalicak, sanki ucra bir koyde doktorsuz kalmis gibiyim. Hadi bakalim fotografini yuklersin bebisinin
inş canım hayırlı haberler alırız inş.

Çok teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez kese için çok heycanlıyım hiç geçmio günler :)
geçmez cnm geçmez çok zor beklemek.bende bebeği görmeye gün sayıyorum perşembe günü randevum var inşallah bebeğimi görücem dua edin kızlar

kandiliniz mübarek olsun kızlar allah bebişlerimize ve bizlere sağlık vesin bu hayırlı zamanlarda hepimiz inşallah sevinçli haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…