selam hayirli olsun, magnesyum eksikliginden olabilir, muz ye ve maden suyu ic,kızlar benim bu baldır uyuşmalarım bitmiyor yaa. daha erken gebelik oysa benim.neden olur ki.hep masaj yapmak zorunda kalıyorum bacaklarıma
Sağol canim bi deneyeyim o zaman.su dis gebelik hikayelerini okuyunca cok takiyorum herseyi kafaya.sari akintim var normal mi kiselam hayirli olsun, magnesyum eksikliginden olabilir, muz ye ve maden suyu ic,
sarimsi akinti normal kokulu olmadigi surece, dis gebelikte bebek buyudukce siddetli kasik agrisi olur, kanama olabilir ve cok tehlikelidir. simdilik en iyisini dusunelimSağol canim bi deneyeyim o zaman.su dis gebelik hikayelerini okuyunca cok takiyorum herseyi kafaya.sari akintim var normal mi ki
Siz kseyi gördünüz mu veya ne zamana planliyorsunuzsarimsi akinti normal kokulu olmadigi surece, dis gebelikte bebek buyudukce siddetli kasik agrisi olur, kanama olabilir ve cok tehlikelidir. simdilik en iyisini dusunelim
haziran 15 te randevum var, simdilik keseden haber yok, siz gordunuz muSiz kseyi gördünüz mu veya ne zamana planliyorsunuz
senin baya geç olmuş randevu.ben cuma yada perşembeye gideceyim inş kese için.hayırlı sonuçlar olur inşhaziran 15 te randevum var, simdilik keseden haber yok, siz gordunuz mu
benim doktorum basindan buyana olmasin diye cok ugrasti ama sansima ilkinde tuttu, olursa kendi haline olucakti oldu, kalirsa kendi haline kalicak, sanki ucra bir koyde doktorsuz kalmis gibiyim. Hadi bakalim fotografini yuklersin bebisininsenin baya geç olmuş randevu.ben cuma yada perşembeye gideceyim inş kese için.hayırlı sonuçlar olur inş
inş canım hayırlı haberler alırız inş.benim doktorum basindan buyana olmasin diye cok ugrasti ama sansima ilkinde tuttu, olursa kendi haline olucakti oldu, kalirsa kendi haline kalicak, sanki ucra bir koyde doktorsuz kalmis gibiyim. Hadi bakalim fotografini yuklersin bebisinin
senin son adet tarihin neydi?inş canım hayırlı haberler alırız inş.
evet sen de 4hafta 1gunsun,2 mayıs canım.15 mayıs ta yumurtlama oldu
ben 4+2yim :)sende mi öyle :)
hangi deger bu? hcg hormonun nasildi,ozelden yazisalim istersen vaktin varsaama benim bugünki değerime göre 5 haftalık olmam lazım.anlamadım. bugün 740 filan olmalı
Çok teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez kese için çok heycanlıyım hiç geçmio günler :)cnm hayırlı olsun çok sevindim hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah
geçmez cnm geçmez çok zor beklemek.bende bebeği görmeye gün sayıyorum perşembe günü randevum var inşallah bebeğimi görücem dua edin kızlarÇok teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez kese için çok heycanlıyım hiç geçmio günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?