Canım benim inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım sağlıkla ve mutlulukla. Doğru söylüyorsun bonus oluyor duyunca tabi ki tek emelimiz sağlıklı, mutlu, uyumlu, güzel ve cennet kokulu meleklerimize kavuşmak. Tek de olsa ikiz de olsa hayırlısı. Rabbim en hayırlı evlatlar nasip etsin sana da hepimize deCanım benim hiç üzülmek olur mu...İster ikiz ister tekiz olsunyeter ki sağlıklı olsun da kucağıma alayım bana yeter..Ben keseyi ve kalp atışlarını göreyim de inşallah haftaya zaten sonra dünyalar benim İkiz olursa da bonus olur sadece. Senin ikizler de inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar güzelim.
Ayy maşallah canım çok sevindim. Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ikizlerimiz maşallahı var bu aralarKizlar sonucumu aldik. İkiz bebislere hamileyimmmmmAllahim hayirlisiyla kucağimiza almayi nasip etsin cok cok cok guzel bi mutluluk. Allahim her isteyene versin
Eveet canim özendim ben sizden sağol canim iki gun sonrada muayenem var ozaman keseleride goruruz insallah. Sen daha tecrubelisin ayy ne guzel insallah burdan hep guzel haberlerimizi alirizAyy maşallah canım çok sevindim. Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ikizlerimiz maşallahı var bu aralar
Inşallah canım benim hep güzel haberler alalım. Keseyi görmeden ikiz oldugunu nasıl ögrendin canım. Kan testinden miEveet canim özendim ben sizden sağol canim iki gun sonrada muayenem var ozaman keseleride goruruz insallah. Sen daha tecrubelisin ayy ne guzel insallah burdan hep guzel haberlerimizi aliriz
Kizlar sonucumu aldik. İkiz bebislere hamileyimmmmmAllahim hayirlisiyla kucağimiza almayi nasip etsin cok cok cok guzel bi mutluluk. Allahim her isteyene versin
Hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Gerçekten çok merak ettim nasıl keseleri görmeden anladınız? Değere göre mi tahmin ettiniz canım.Kizlar sonucumu aldik. İkiz bebislere hamileyimmmmmAllahim hayirlisiyla kucağimiza almayi nasip etsin cok cok cok guzel bi mutluluk. Allahim her isteyene versin
Bence yemegin icinde az miktarda bisey olmaz ama icin rahat etmiycekse yeme vazgecilmeyecek gibi bisey degil canim. Bana cay icme dedi doktorumKızlar dün doktorum bana herşey serbest dedi. Normal yolla hamile kalan biriyle hiçbir farkın yok dedi.Ama ben hala ićinde maydanoz ve nane olan hiçbişey yemiyorum. Sizce yesem mi artık?
Benimde kasiklarimda batma oluyor yururken gobegimi tutma ihtiyaci duyuyorum. Belki dedigin gibidir canim iyi dusun iyi olsun. Ya bide benim gobegim cok sisti sizinde oyle yani uc dort aylik gibiKızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.
Canım aramıza hoşgeldin, test sonucunu öğrendin mi merak ettim. Hakkında hayırlısı inşallah.
Hoşgeldin canım. Olsun farketmez, zaten ben de 2016 annesi olmayı umsam da topiği açarken. İkiz old için aralıkta da olabilir. Tabi ki dileğim 40. Haftada normal doğurabilmek ama Rabbim sağlıklı ve hayırlı bebekler versin inşallah hepimize, zamanını da en doğru o bilecek inşallah hayırlısını yazmıştır bile.
Canım 2 gun sonra yapsaydın 320 civarında çıkardı. 3.gün değerin yarısı kadar arttığından 480civarında çıkması normaldi ki senin maşallahın var.Belki de ikizdir senin de. Kaç embriyo transfer edilmisti. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
Canım seni diğer topikten tanıyorum, hoşgeldin aramıza. Tekrar hayırlıbolsun. Çok sevindim bebeğini gördüğüne. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın. Çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Pıtpıtları duymak çok heyecam verici.
Canım benimde cuma günü kan rahlillerim olacak. Daha hiç birşey yaptırmadım ama hiçbir fikrim yok bu değerler nedir . bakmadın mı internetten. Öğrenince yaz ki bizde öğrenelim. İnşallah problem olacak birşey değildir. Duamdasın canım.
Canım çok sevindim ya inşallah keseleri de görürsün. Allahım esirgesin bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip etsin inşMisafirlerim vardi yazamadim kizlar. Evet kan tahliliyle doktor ikiz dedi zaten nazza anlatmistim 4. Gun gebelik gozukuyor dediklerinde de ikiz olabilir demislerdi hatta embriyolog ikiz dedi ihtimalsiz. Bugunde degerlerim daha yuksekmis kese icin artik tup bebk bolumunden eski doktoruma gectim o da iki gun sonra gel keseleri goruruz dedi bende agzim kulaklarimda sadece her soylenene kafa salladimiki gun sonra aklim basinda ogrenirim herseyi
cnm çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip bebişlerimiziKizlar sonucumu aldik. İkiz bebislere hamileyimmmmmAllahim hayirlisiyla kucağimiza almayi nasip etsin cok cok cok guzel bi mutluluk. Allahim her isteyene versin
Anti rubella igg ve anti toksoplazma igg bayaa yüksek çıkmıştı bende. Rubella kızamıkçık, toksoplazma hayvan dışkılarından ve çig etten geçen bi virüsmüş. Bu enfeksiyonlar hamilelik döneminde geçırilirse bebege çok büyük zararlar verebiliyomuş (düsük sakatlık vb) bunarın bi igg si var bi de igm si var. Eger yüksek çıkan igg ise bu hastalıgı daha önce geçirdigini veya aşısını oldugunu gösteriyomuş. Yani bagışıklıgın var demekmiş. Ama igm yüksek çıkarsa yakın zamanda geçirdigini veya şuanda geçirebilecgini gösteriyomuş ve hamileyken kesinlikle aşı olunamayacagi için gebeligi sonlardırılmasına kadar gidebiliyomuş. Ilk okudugumda anlamadım çok korktum ama çok şükür bende ikisi de igg yüksek çıktı.
Kızlar ben sadece ögrendigim için size de anlatmak istedim sakın benim gibi hemen telaşa kapılıp korkmayın. Çünkü bu durum çok çok düşük ihtimalle olabiliyomuş. Yani 4000 hamileden ancak birinde görülürmüş.
Ne demek canım birbirimizi bilgilendirmemiz lazım ki korkmayalm en ufak şeyde. Aynen doktorlar hiç açıklama yapmıyolar ben araştırdgm kadarıyla anlattn canmCok tesekkurler canim boyle bilgilerle daha dikkatli olabiliriz.cunki bazen boyle seyleri anlatmaya useniyor doktorlar sagolsun.cok da guzel yazmissin.
Çay arada içiyorum ben ama kahve hiç içmedim.Bence yemegin icinde az miktarda bisey olmaz ama icin rahat etmiycekse yeme vazgecilmeyecek gibi bisey degil canim. Bana cay icme dedi doktorum
Canım iyi ki gitmişsin diğer doktora. Olur mu öyle. Ne rahatlık bu ya, insan çok korkuyor ben resmen fenalaşmıştım. Ellerim falan kasıldı, biliyorum bebekler için üzülmemek gerek ama onları kaybetme endişesiyle ne kadar korkuyor insanin elinde olmuyor. Hala o korku içimde, gidip gidip bakiyorum kahve mi kirmizi mi diye. Hala kahhverengi lekelenmem oluyor azar azar. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah . bu arada hayırlı olsun ikizlerini görmuşsun. Benim de kanamam bebişlerin etrafındaydi. Yarın kontrolde inşallah artık kanama noktaları yok olmuştur da onları görmeyiz. Rabbim kimseye de bize de yaşatmasın tekrar bu korkuyu canım çoook geçmiş olsun inşallah.Amin canim insallah .dun tekrar doktora gittim.kanamam oldu pembe once kahverengiydi.hemen gittim.doktor bir rahat ddelirdim.olur boyle.bizim hastalarimizin yarisinda oluyor sikilma diyo.ultrasondan bakti hic bisey yok dedi
.arkadasim sonra dedik o hadi bizim doktora gidelim.gittik.bakti iki tane kese var.ikizmis bebekler.ama bebeklerin orxa kanama gorundu.onobur doktorada zar zor igne yazdirmistik.neyse o igneyle beraber bir de serum bagladilar.sagolsun yeliz hanim iicimi rahatlatti.ama kanaman olursa muhakkak geliyorsun gece falan deme dedi.o yuzden kizlar sak o n ola doktorlara inanip kanamayi onemsememezlik yapmasin kimse .rabbim bebeklerimizi hepimizin bebegini korusun
Gecmis olsun canim insallah yasamazsin bidaha boyle seyler. İkizlerinide gormussun hayirli olsun hayirlisiyla kucagina alirsin insallah cok guzel ya ikiz bebisler dolu bu seneAmin canim insallah .dun tekrar doktora gittim.kanamam oldu pembe once kahverengiydi.hemen gittim.doktor bir rahat ddelirdim.olur boyle.bizim hastalarimizin yarisinda oluyor sikilma diyo.ultrasondan bakti hic bisey yok dedi
.arkadasim sonra dedik o hadi bizim doktora gidelim.gittik.bakti iki tane kese var.ikizmis bebekler.ama bebeklerin orxa kanama gorundu.onobur doktorada zar zor igne yazdirmistik.neyse o igneyle beraber bir de serum bagladilar.sagolsun yeliz hanim iicimi rahatlatti.ama kanaman olursa muhakkak geliyorsun gece falan deme dedi.o yuzden kizlar sak o n ola doktorlara inanip kanamayi onemsememezlik yapmasin kimse .rabbim bebeklerimizi hepimizin bebegini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?