çok teşekkür ederim inş.bi daha ki sefere olur tek duam şu an öyle.bugün işe başladım oyalanacak çok işler birikmiş zaten biraz onlarla kafam dağılıyorAh canim ya cok üzüldüm nedesek senin icini rahatlatmaz tabi bir sure baska seylerle ilgilen kafan dagilsin kitap oku mesela senin psikolojini rahatlaticak biseyler. Hayirlisi boyleymis diyip Rabbime dua etmekten baska bisey gelmez elden. Herseyin bi vakti zamani vardir elbet. Tekrar cok cok gecmis olsun. İnsallah yine guzel haberler verirsin bize
teşekkür ederim cnm.inş.cnm eşimde öyle diyor demekki şu an kısmet değilmiş inş. bir daha ki sefere diyor bakalım bekliycez artık sonuçlarıCanım çok çok geçmiş olsun. Allah dayanma gücü versin. Hakkına hayırlı degilmiş demek ki. Inşallah en kısa zamanda gelir bebegin
Canım allah sabır versin bende ilk Bebeğimi kaybettim az çok anlayabiliyorum acini ama üzme kendini rabbim tekrar yaşatır inşallah.Bendende istendi genetik analiz şükür birsey çıkmadı inşallah seninde iyi çıkar sonuçların en kisa zamanda tekrar bebeğin seninle olur.Bizim cennette meleklerimız var öyle düşün tekrar gelecek olan meleğin içinde kendine iyi bak ve üzülme canım.cnm çok teşekkür ederim kanamam yoktu hiç bir şeyim yoktu hamilelik belirtilerimi yaşıyordum ama boş gebelik dediler bakalım genetik test yaptırdım bu ay sonu belli olacak bu ikinci bebeğimi kaybedişim o yuzden genetik test istediler ona göre testler devam edilecekmiş
Bende bugun duydum canim cok sukur bugunlerimize ama ben 6+5 gunlugum sana gire erken zamanda duymusumSelamm arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim kontrole. Kalp atışını görmüştük ama duymamıştık. Bugün duydukbu muhteşem olayı Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın. Nasıl güzel bişeydir yaa hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo. Biri 10+3 günlük 3.42 cm digeri 10+4 günlük 3.62 cm olmuş..Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzel gidiyomuş. Folik asidi bıraktık kan ve vitamin ilacına başladık.
Canım kalp atışlarını 7+4 iken görmüştük zaten bugün öylesine kontrole gittim sesli olarak dinledimBende bugun duydum canim cok sukur bugunlerimize ama ben 6+5 gunlugum sana gire erken zamanda duymusum
Canım maşallah bebişlereSelamm arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim kontrole. Kalp atışını görmüştük ama duymamıştık. Bugün duydukbu muhteşem olayı Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın. Nasıl güzel bişeydir yaa hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo. Biri 10+3 günlük 3.42 cm digeri 10+4 günlük 3.62 cm olmuş..Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzel gidiyomuş. Folik asidi bıraktık kan ve vitamin ilacına başladık.
selam ben de 6+1de ultrasounda gircem ama gorurmuyum bilmem,Canım maşallah bebişlereHersey yolunda gözüküyor.Sende kansızlık varmiydi merak ettim bende kansızlık çıktı doktorum 12 haftadan sonra kan ilacına basliyicaz dedi herkese mi veriyorlar yoksa bendeki durumdan mi öyle dedi bilemedim
Canım hamilelikte fena degil kan degerlerim ama ben kendimi bildim bileli kansızlık problemi çekiyorum. Ben bugün başladım kan ilacına ama normalde zaten bütün hamilelere 12. Haftada veriyolarmışCanım maşallah bebişlereHersey yolunda gözüküyor.Sende kansızlık varmiydi merak ettim bende kansızlık çıktı doktorum 12 haftadan sonra kan ilacına basliyicaz dedi herkese mi veriyorlar yoksa bendeki durumdan mi öyle dedi bilemedim
Çok güzel bişey ya eşim hadi yarında gidelim dinleyelim diyor canım ben bide şu kan tahlillerinin ücretini öğrenmek istiyorum çok tutuyor mu özeldeCanım kalp atışlarını 7+4 iken görmüştük zaten bugün öylesine kontrole gittim sesli olarak dinledim
siz kacinci hafta kacinci gunde duydunuz kalp atisini?Çok güzel bişey ya eşim hadi yarında gidelim dinleyelim diyor canım ben bide şu kan tahlillerinin ücretini öğrenmek istiyorum çok tutuyor mu özelde
Tüp bebek merkezinde yaptirırsan çok tutar canım. Biz başka özel bi hastanede yaptırdık 75 tl ödedikÇok güzel bişey ya eşim hadi yarında gidelim dinleyelim diyor canım ben bide şu kan tahlillerinin ücretini öğrenmek istiyorum çok tutuyor mu özelde
6+5 günde duyduk kalp atışlarını canımsiz kacinci hafta kacinci gunde duydunuz kalp atisini?
Evet canım ya bana sadece ac karınla gel tahlilleriniz için dediler bende fiyat sormadım hiç teldede fiyat vermiyorlar sağlık ocağıda yapıyormuşTüp bebek merkezinde yaptirırsan çok tutar canım. Biz başka özel bi hastanede yaptırdık 75 tl ödedik
Canım sağlık ocagı yapıyosa oraya yaptır boşuna niye para veresin ki. Benim de aklıma geldi sağliķ ocagi ama yapmaz heralde diye düsündüm hiç sormadım daEvet canım ya bana sadece ac karınla gel tahlilleriniz için dediler bende fiyat sormadım hiç teldede fiyat vermiyorlar sağlık ocağıda yapıyormuş
Canım hayırlı olsun bebeğin 6 haftalikken keseyide kalp atışınıda görebiliyorsun ama ritmi duyabilirmisin bilmiyorum bana 7 haftada dinlettiler.Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.selam ben de 6+1de ultrasounda gircem ama gorurmuyum bilmem,
Anladım canım bende hiç kansızlık sorunu olmadı ama doktorun istediği tahlilde õnemsenmeyecek bir seviyede düşüklük var dedi ondan merak ettim demekki herkese veriliyomusCanım hamilelikte fena degil kan degerlerim ama ben kendimi bildim bileli kansızlık problemi çekiyorum. Ben bugün başladım kan ilacına ama normalde zaten bütün hamilelere 12. Haftada veriyolarmış
Şimdi gittim sağlık ocağına idrar tahlili yapılmıyormuş bikaç tanesi daha bide galiba aman ne yaptırabilirsem karCanım sağlık ocagı yapıyosa oraya yaptır boşuna niye para veresin ki. Benim de aklıma geldi sağliķ ocagi ama yapmaz heralde diye düsündüm hiç sormadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?