2016 Anneleri

Merhaba canim, iyiyim Allaha sukur, arada kahve lekelenmem oluor, bir kac damla, ayy demek yarin gidiyorsun.guzel haberlerle gelirsin insallah, yarin olcum muhakkak yapar doktorun.bende ctesi gidiyorum doktora:)

Merhaba canim, iyiyim Allaha sukur, arada kahve lekelenmem oluor, bir kac damla, ayy demek yarin gidiyorsun.guzel haberlerle gelirsin insallah, yarin olcum muhakkak yapar doktorun.bende ctesi gidiyorum doktora:)
Lekelenme için ne kullanıyorsun canım.proluton depot mu demiştin. İnşallah en yakın zamanda biter de içimiz rahat eder. Gerçi normal tabi olabilir ama işte insan endişelenir muhakkak. Ama sen düşünme bebişlere de yansır stresin yoksa. İnşallah benim minnakların da büyüklüğü normal çıkar. Sen de cumartesi yaz mutlaka bakalım ne yapıyorlar görelim minik meleklerimizi. :)

Canim hergun progestan 50 ignesinden oluyorum. Cuma gunu bitecek,belki jele devam ettirir.

Canim hergun progestan 50 ignesinden oluyorum. Cuma gunu bitecek,belki jele devam ettirir.
Anladım canım, inşallah lekelenme biter de rahatlarsın. Cumartesi günü güzel haberini bekliyorum benim randevum akşam üzeri. Gelince akşam yazarım ben de. Öpüyorum seni dikkat et kendine emi.

Günaydın Güzel Anneleerr :) Bugün de güzel haberlerimiz olsun inşallah.

hkom çok teşekküeler....bende bu serumla bir kez daha denemeyi düşünüyorum...bencede denemeye değer..birde böyle olumlu sonuçları okudukça insan dahada bir ümitleniyor...

hkom çok teşekküeler....bende bu serumla bir kez daha denemeyi düşünüyorum...bencede denemeye değer..birde böyle olumlu sonuçları okudukça insan dahada bir ümitleniyor...
Evet canım bence de değer. İnşallah bu defa son tedavin olur.Rabbim kucağını meleklerinle doldursun inşallah. Dualarımız hep sizinle. İnanın ki o zor günler bana bebek hasretiyle yanmanın ne zor olduğunu çok iyi öğretti. Rabbim kimseyi bununla sınamasın. Hep dua ediyorum sizlere inşallah herşey gönlünüze göre olsun.

Merhabalar herkese, ben de yeni üyelerdenim. İki ay öncesine kadar böyle forum siteleri olduğunu bile bilmezken şimdi üye oldum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah güzeller :)

Merhabalar herkese, ben de yeni üyelerdenim. İki ay öncesine kadar böyle forum siteleri olduğunu bile bilmezken şimdi üye oldum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah güzeller :)
Hosgeldin canim:) amin , Allah hepimizin hakkinda guzel yazilar yazsin.

Canım aramıza hoşgeldin, Rabbim senin de gönlune göre versin. Sen ne durumdasın hamile misin yoksa tedavide misin canım.

Canim dondun mu doktordan? Merak ettim seni.

hkom nerelerdesin canım merak ettim

Kızlaaar çok mutluyum. Bebeklerimi gördüm geldim. Kusura bakmayın anca girebildim. Birinin kalbinin attığını gördük çok şükür. Böyle kıpır kıpır minicik kalbi. Diğeri biraz daha minik. Keselerin büyüklüğü eşit gibi ama kalbi henüz kıpırdamıyor. 25ini iptal etti doktor 21inde yine perşembe günü gideceğim kalbini duyarız diye tahmin etti doktor ama çok güzel bir duygu. Allahım uzun sağlıklı omürler versin bebeklerimize. İnşallah diğerinin de kalbini duyarız. Dua edin nolur yarım kandil günü Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin. İnşallah Allahım isteyen dileyen tüm kullarına nasip etsin çok güzeeel. ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM

Canımmm çok şükür yaa inşallah digerinkini de görürsün. Çok mutlu oldum Allahım hayırlısıyla kucagına aldıgın günleri de göstersin sana. Hadi bakalım darısı da bize kaç haftalık olmuş belli mi

hkom Canım Merhaba,
Cok sevindim senin adına sağ salim kucağınada alırsın Inşallah. Maşallah diyelim.Rabbim hepimizin bebislerimizi korusun

Canım beniiiim, inşallah onun kalp atışını da ikisininkini de görürüz, birini de daha duymadık aslında ama sadece minik kıpırtılarını gördük. İnşallah o sesi duymak da nasip olur hepimize. Sizlere de dualarım her daim.Rabbim herkese nasip etsin dileyen, gömlünden geçiren herkese nasip etsin. Doktor 5+4 bugün dedi. Yani 6. Haftayı tamamlıyoruz inşallah birkaç güne.
hkom Canım Merhaba,
Cok sevindim senin adına sağ salim kucağınada alırsın Inşallah. Maşallah diyelim.Rabbim hepimizin bebislerimizi korusun
Amin canım ya inşallah inşallah hepimiz bebeklerimizi kucakladığımız o mis kokularını içimize çektiğimiz günleri de görürüz. El- muhyi duy sesimizi bu mübarek günlerde bebeklerimize sağlık ver. Bize kolaylıklar ve onları 9 ay bekleme gücü ver.

Canimmm cok sevindim, yavrularini girdun, bende ilk gittigimde birisinin kalp atisi vardi digerinin yoktu, daha sonra gittigimde onunkinide duyduk, merak etme, haftaya onuda duyarsin, saglicakla kucagina al yavrularini

Canimmm cok sevindim, yavrularini girdun, bende ilk gittigimde birisinin kalp atisi vardi digerinin yoktu, daha sonra gittigimde onunkinide duyduk, merak etme, haftaya onuda duyarsin, saglicakla kucagina al yavrularini
Ayy evet senden bahsettim bugün eşime dedim hatta. aynı senin gibi oldu benim de inşallah sonu da senin gibi olur ikinci minik kalbi de görür duyarız. Rabbim bebeklerimize güzel uzun ve bizimle mutlu ömürler versin. Dua edin nolur bana da. Senden de haber bekliyorum cumartesi tamam mı? Çok mutlu gel o gun buraya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…