2016 Anneleri

Sağol canım yaa tamam biraz rahatladım. Şimdi moralim daha iyi bir şekilde dinlenirim artık. Bebişler için herşeye katlanacagız yeter ki iyi olsunlar
Su an kanama durumun ne. İğne mi verdi doktor.

Su an kanama durumun ne. İğne mi verdi doktor.
Canım dün sabah gider gitmez hastanede hemen proluton depot yaptırdık. Zaten dün günüydü, 3 günde bir yaptırıyordum.sonra 2 tane serum verdiler. Onun dışında coraspini kullanmadım dünden beri. Birkaç gün kullanmayacağım. Dün hastanede bitmişti kanamam zaten hala yok, çoook şükür bin ŞÜKÜR. Başka extra ilaç yok. Aynı ilaçlarıma devam ediyorum ve evde yatıyorum canım.

Gecmis olsun .rabbim

Canım nasılsın geçti mi kanaman inşallah

Gecmis olsun .rabbim
Canım evet benim ikizdi, yani normalmiş kanama olması bu haftalarda hamilelerin çoğu yaşıyormuş bunu ama tabi ki düşük riski de var olduğu için yatarak geçireceğiz artık bu haftaları. İnşallah bizi hiç bırakmazlar sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur.
Canım nasılsın geçti mi kanaman inşallah
Canım evet çok şükür zaten 4_5 saat içinde geçti hemen Pazar günü. Ama işte biraz ağrım oluyor ve korkudan yine olursa diye pek kalkmıyorum. Bugün kayınvalidem geliyor bakalım.Sağolsun geleyim dedi yemek ev işi falan o yapar artık rahatla yatabilirim bende inşallah bugünler de geçer.

Gecmus olsun cnm dikkat et kendine. Allah cocuklarinu sana bagislasin insallah
Saglicakla kalin ucunuz de..

hkom Canım birkaç gündür giremiyordum ben şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim bebeklerini korusun.Dikkat et kendine Rabbim bir daha yaşatmasin.

Günaydınlaar, güzel haberli güzel günlerimiz olsun kızlar.
Gecmus olsun cnm dikkat et kendine. Allah cocuklarinu sana bagislasin insallah
Saglicakla kalin ucunuz de..

hkom Canım birkaç gündür giremiyordum ben şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim bebeklerini korusun.Dikkat et kendine Rabbim bir daha yaşatmasin.
Kızlar sağolun,Allah razı oolsun, inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım. Şimdi daha iyiyim, sadece arada az ağrım oluyor. Korkudan hiç kalkmıyorum zaten. Bugünden itibaren 10 günlük rapor aldık. Rapor haklarımı dolduruyorum inşallah ilerde çok ihtiyacım olmaz.Dualarınızı eksik etmeyin. Öpüyorum hepinizi.

Allah işinizi rast getirsin inşallah, rapor falan sorun olmaz umarım. Çok geçmiş olsun tekrar. İyi istirahatler canım.

Allah yardimcin olsun canim.insallah bu zor ggunleri atlatinca mutlulugun her gecen gun katlanicak.dualarim senjnle canim.

Allah işinizi rast getirsin inşallah, rapor falan sorun olmaz umarım. Çok geçmiş olsun tekrar. İyi istirahatler canım.
Şimdilik sorun yok canım rapor alıyoruz ama işte sonra devamlı almak gerekirse nasıl olur bilmem. İnşallah bugünleri çabuk atlatırsak raporsuz yaşayabilirim de problem olmaz. Zaten ben öğretmenim tatile az kaldı ama işte korkuyorum bazıları 9 ay yatıyormuşya. öyle olursa yaz tatilinden sonrası için endişeleniyorum.
Allah yardimcin olsun canim.insallah bu zor ggunleri atlatinca mutlulugun her gecen gun katlanicak.dualarim senjnle canim.
Amin canım inşallah ama dün yine hastanede geçirdik yine kanamam oldu. Yani ikisindede 1 saat bile kırmızi sürmedi ama işte korkutuyor. Çok panik oluyorum. İnşallah Allah kimseye yaşatmaz.

Canim cok gecmis olsun, kanaman mi oldu yine? Insallah iyisindir, kanamanin sevebi kesedenmiymis

Canım yaa çok geçmiş olsun. Nolur dikkat et. Allahım hayırlısıyla bize kavuştursun yavrularımızı. Ben de çok korkuyorum acaba kalbi mi durdu acaba iyi gitmeyen bişey mi var diye. Normalde hiç böyle bi insan degilim ama ne hale geldim.

Canim panik olmazmisin hic ben bugun karnim agriuor diye bile nasil panikledim kanamam olursa ya diye .seninki cok normal.ama allahin izniyle hicbisey olmayacak insallah

Canim cok gecmis olsun, kanaman mi oldu yine? Insallah iyisindir, kanamanin sevebi kesedenmiymis
Evet canım yine oldu. Allah razı olsun Ben de bebekler de iyi çok şükür ama işte insan üzülüyor elde değil. Keselerde şimdilik bir problem yok. Neredeyse çoğu kişide kanama var, bu haftalarda gittiğim hastanede karşilaştım birçok kişinin var. Tabi düşük riski var diye yatıyorum ama sorunsuz devam da edebiliyormuş ilerki zamanda belli değil. İlaçlarımı alıp, yatıp, dua etmekten başka çaremiz yok malesef. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Sağolun canım Allah razı olsun.Evet insan endişeleniyor ama, bir de böyle kanama olunca insan çok kötü oluyor ya. Yani geceleri bile rahat uyuyamıyorum kabuslar falan filan çok rahatsız oluyorum. Psikolojik olarak korkudan insan fena oluyor. Tabi bu günümüze çok şükür ama Rabbim kimseye göstermesin çok zor.
Canim panik olmazmisin hic ben bugun karnim agriuor diye bile nasil panikledim kanamam olursa ya diye .seninki cok normal.ama allahin izniyle hicbisey olmayacak insallah
Evet canım elde değil, doktor da diyor 5 kadından birinde oluyormuş bu haftalarda ama işte endişeleniyor insan. Rabbim inşallah bize de kimseye de ggöstermesin bir daha. Son olsun inşallah bu da hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım.hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun duanı eksik etme canım.

kızlar merhaba bende ocak 2016 da allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim.geçen yıl ik bebeğimi kaybettim bu yüzden hamile olduğumu öğrendiğimde tedirginlik yaşadım.adetim 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ve 2.çzgi silik çıktı sonra kan tahlili yaptırdım sonucum 272.41 çıktı hemen doktorumu aradım ve önümüzdeki gününe randevu verdi çok sabırsızlanıyorum bebeğim sağlıklı mı diye allahım tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.haftaya kadar nasıl bekleyecğim.gögüslerim ağrıyor fakat ara ara acıması geçiyor sonra yine başlıyor sizce neden olabilir????

geçmiş olsun

Sağol canım Allah razı olsun.

Canım gözün aydın, inşallah kucağimiza alıp koklamayı da nasip etsin kuzularımızı Rabbim. Hepimiz için du et tatlım, güzel sağlıklı bebeklerimiz, hayırlı evlat olsunlar bize inşallah. Gögüs ağrısı olur normal takma kafana inşallah görürsün bebeğini.

cnm çok teşekkür ederim.allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş.önümüzde ki hafta görücem inş.bebeğimi.senin durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…