Amin canım inşallah. Ben yatıyorum işte sürekli. Kayınvalidem geldi sağolsun bakıyor bize. Bende dinleniyorum. Dualarınızı bekliyorum.cnm çok teşekkür ederim.allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş.önümüzde ki hafta görücem inş.bebeğimi.senin durumun nasıl
dualarımız seninle.boşver yat dinlemene bak en iyisiAmin canım inşallah. Ben yatıyorum işte sürekli. Kayınvalidem geldi sağolsun bakıyor bize. Bende dinleniyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Sağolun canlarımsınız. Evet öyle yapıyorum inşallah devamlı olmaz. Ayaktayken yatmak çok güzel geliyor ama yatmak çok zormuş. Sırtım ağrıyor artıkdualarımız seninle.boşver yat dinlemene bak en iyisi
inşallah cnm mrk etme sen içini ferah tut her şey allahın izniyleSağolun canlarımsınız. Evet öyle yapıyorum inşallah devamlı olmaz. Ayaktayken yatmak çok güzel geliyor ama yatmak çok zormuş. Sırtım ağrıyor artık. Gerçi bakan biri olunca yine keyifli tabi. Tek olunca olacak işleri düşünüp evin haline bakıp stres yapıyordum. Şimdi rahat rahat yatıyorum. Allah bir daha yatırmasın, son olsun yine de.
Canım öncelikle hayırlı sağlıklı ve güzel bir gebelik diliyorum. Hoşgeldin. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Gözün aydın, ne de güzel dua etmişsin hepimiz için. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Bebeğin kesesini de konyrolde görursunuz inşallah. Sen içini ferah tut.Merhaba kızlar! Ben de aranıza yeni katıldım. 9 mayısta iki tane 2 günlük embriyo transferi yapıldı ve 22 mayısta,yani dün, hcg sonucum 160 çıktı..şükürler olsun hamileymişim. Doktorum Erol Tavmergen. Diğer kan tahlilini 6 gün sonrasına verdi ve oradan gelecek sonuca göre ultrasona çağıracakmış. İnşallah hayırlısıyla keseyi de görürüm de içim rahatlar. Hepimizi güzel güzel hamilelikler ve dünya tatlısı bebişler bekliyordur umarım...
Ohoh masallah bu sene ikiz senesi heralde. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.Ikizlere hamileyimmçok şükür kalp atımını gördük bugün. Ikisinin gelişimi de aynıymiş. Doktor kızdı ama bugün bana 9 ay boyunca böyle evham mı yapacaksn diye. 7+4 günlükmüş. Rabbim herkese nasip etsin inşallahh
Inşallah canım hepimiz sağlıkla kucagmza alalım hayırlısıyla. Hepimiz zor hamile kalabiliyoruz ikiz olması bizler için daha iyi tabiki. Ama Allahım versin de tek de olur yeter ki sağlıklı olsunOhoh masallah bu sene ikiz senesi heralde. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.
Canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız. Idrar testi yapmadn mı hiçMerhaba hanimlar benimde 15 mayista transferim oldu 9.gundeyim yarin kan tahlilim yapilacak insallah hayirlisi olur hakkimizda
Merhaba kızlar! Ben de aranıza yeni katıldım. 9 mayısta iki tane 2 günlük embriyo transferi yapıldı ve 22 mayısta,yani dün, hcg sonucum 160 çıktı..şükürler olsun hamileymişim. Doktorum Erol Tavmergen. Diğer kan tahlilini 6 gün sonrasına verdi ve oradan gelecek sonuca göre ultrasona çağıracakmış. İnşallah hayırlısıyla keseyi de görürüm de içim rahatlar. Hepimizi güzel güzel hamilelikler ve dünya tatlısı bebişler bekliyordur umarım..
cnm hayırlı olsun çok sevindim.allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar! Ben de aranıza yeni katıldım. 9 mayısta iki tane 2 günlük embriyo transferi yapıldı ve 22 mayısta,yani dün, hcg sonucum 160 çıktı..şükürler olsun hamileymişim. Doktorum Erol Tavmergen. Diğer kan tahlilini 6 gün sonrasına verdi ve oradan gelecek sonuca göre ultrasona çağıracakmış. İnşallah hayırlısıyla keseyi de görürüm de içim rahatlar. Hepimizi güzel güzel hamilelikler ve dünya tatlısı bebişler bekliyordur umarım...
Yapmadim canim ama 4. Gunu cok sisligim agrim vardi ozaman bi kan tahlili yapildi suan gebelik gozukuyor yarim arti koyuyorum 26 sinda netlesir dedi. Kasiklarimda cok agri var goguslerimde oyle aksamlari ozellikle catliycak gibiyim. İdrar tahlilinde de pozitif hic goremedigim icin korktum sabretmeye karar verdim ve ilk tahlille agrilarimda devam ettigi icin hamilelik var diye dusundum hep insallah yarinda guzel sonuc alirimCanım inşallah yarın güzel haberlerini alırız. Idrar testi yapmadn mı hiç
hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba hanimlar benimde 15 mayista transferim oldu 9.gundeyim yarin kan tahlilim yapilacak insallah hayirlisi olur hakkimizda
Hadi hayırlısı canım. Ama 4. Günde bile göründüyse yüksek ihtimalle vardır. Yarın bize de haber verYapmadim canim ama 4. Gunu cok sisligim agrim vardi ozaman bi kan tahlili yapildi suan gebelik gozukuyor yarim arti koyuyorum 26 sinda netlesir dedi. Kasiklarimda cok agri var goguslerimde oyle aksamlari ozellikle catliycak gibiyim. İdrar tahlilinde de pozitif hic goremedigim icin korktum sabretmeye karar verdim ve ilk tahlille agrilarimda devam ettigi icin hamilelik var diye dusundum hep insallah yarinda guzel sonuc alirim
Tabikide haber veririm kismetse burda hep birlikte gun sayariz. Sizinde boyle siskinlik gibi sikayetleriniz oldu ve bitnek bilmeyen gazHadi hayırlısı canım. Ama 4. Günde bile göründüyse yüksek ihtimalle vardır. Yarın bize de haber ver
Inşallaahh. Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. O yüzden şişkinlik falan olmadı bende. Daha doğrusu bende kaide deger hiçbi belirti olmamiştı.Tabikide haber veririm kismetse burda hep birlikte gun sayariz. Sizinde boyle siskinlik gibi sikayetleriniz oldu ve bitnek bilmeyen gaz
Anladim canim benimde ilk tup bebek insallah bidaha ihtiyac duymayiz hayirlisiyla bebislerimiz aliriz kucagimizaInşallaahh. Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. O yüzden şişkinlik falan olmadı bende. Daha doğrusu bende kaide deger hiçbi belirti olmamiştı.
hayırlı olsun cnmkızlar bende hamişler kervanına katıldım.ama ben şubat annelerindenim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?