Canim afiyet bal seker olsun, merak etme istahin hep boyle gitmez. Aslinda sık sık yemek lazimmis zaten, bana doktorumda oule dedi ama azar azar:) canin istiyorsa durdurma kendini birden mide bulantin da baslayabilir, bu gunlerini ararsinKızlar ben yemek yediğim sürece bulanmıyor midem. İşin ilginci gün boyunca sürekli birşey yersem sonum ne olur ya. Öyle çok acıkıyorum ki, bugün ağlayacaktım midem açlıktan acıyo resmen. Allah kimseyi aç bırakmasın diye dua etmeye başladım. 2 saat geçmeden midem kazınmaya başlıyor. Bir süre daha yemezsem midem bulanmaya başliyor hemen birseyler yiyorum. Eee sonu ne olur bunun bilmem. Milletin canı yemek istemiyo, benim de maşallah iştahım tavan yapti. Ne yiyeceğimi bilemiyorum. Ne pişirsem bulamıyorum artık, dünyayı yiyesim var. Maşallah mı desem Allah korusun mu bilmem. Böyle giderse 100 kilo olurum. Gece uyanıyorum açlıktan uyuyamıyorum. Kalkip birşeyler yiyip yatıyorum.
Ayyy bilmiyorum zaten tutamıyorum kendimi, elimde değil ama artık sonum için hayırlısı diyorum. Sık sık yememe rağmen bu bebişler daha sık istiyorlar. Bunlar şimdiden midemi ele geçirdilerCanim afiyet bal seker olsun, merak etme istahin hep boyle gitmez. Aslinda sık sık yemek lazimmis zaten, bana doktorumda oule dedi ama azar azar:) canin istiyorsa durdurma kendini birden mide bulantin da baslayabilir, bu gunlerini ararsin
Canım bende aynı dertten muzdaribim eşim hiçbir şey yaptırmıyor ev temizliğimi annem ve kayınvalidem dönüşümlü yapıyor.Yat yat bir yere kadar bunaldım artık çalışıyorum 15 gün yıllık izin almıştım onunda süresini uzattım sanırım 9 ay halimiz duman şimdilik öyle gözüküyor.Kızlar ya bişey sorcm. Siz neler yapıyosunuz günlük hayatınıza döndünüz mü. Bana kimse bişey yaptırmıyo sürekli ya oturuyorum ya yatıyorum. Eşim özellikle bi şişe su bile tutturmuyo. Böyle olunca ben de korkuyorum haliyle bişey yaptgmda acaba bebege bişey olur mu diye tedirgin oluyorum. Sizler de benim gibimisinz yoksa agır şeyler harıc hersey yapıyomusunz
Ben patlıyorum ya. Midem aşirı bulanıyo artık oturdum ağladım eşim bana söyleniyo ağlayınca geçiyomu bebegimiz etkileniyo diye. Deli ya sanki elimdeCanım bende aynı dertten muzdaribim eşim hiçbir şey yaptırmıyor ev temizliğimi annem ve kayınvalidem dönüşümlü yapıyor.Yat yat bir yere kadar bunaldım artık çalışıyorum 15 gün yıllık izin almıştım onunda süresini uzattım sanırım 9 ay halimiz duman şimdilik öyle gözüküyor.
Kola , Nescafé içmiyorum, maydanoz, sakatat türü seyler , kızartmalardan uzak duruyorum.Kızlar neler yemiyosunuz ve içmiyosunuz paylaşabilirmisiniz
Soda içebilirmiyiz pekiKola , Nescafé içmiyorum, maydanoz, sakatat türü seyler , kızartmalardan uzak duruyorum.
Sodayı cok önermedi ama arada iç dedi,çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.günde 1 tane içmekten de birsey olmaz zaten:)Soda içebilirmiyiz peki
Ben hiç içmiyodum. Neyse artık arada bi içerim saol canımSodayı cok önermedi ama arada iç dedi,çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.günde 1 tane içmekten de birsey olmaz zaten:)
Canım kaç haftalik senin bulantı falan demişsin bende şimdilik öyle birşey yok ama deli gibi gazım oluyor.Yediklerimede dikkat ediyorum ama neden oluyor anlamadım karnim 6 aylık gibi şiş geziyorumBen patlıyorum ya. Midem aşirı bulanıyo artık oturdum ağladım eşim bana söyleniyo ağlayınca geçiyomu bebegimiz etkileniyo diye. Deli ya sanki elimdeAma abartıyor artık.
hkom sakın şikayet etme canımn. Ye yiyebildigin kadar. Şu bulantılar geçsin ben de çatlayana kadar yiycem.
Canım 6 haftalık benimki. Ama her bünye aynı olmuyo. Inşallah bulantın olmadan güzel geçirirsin hamileligini canım.benimki çok fena yemek bile yiyemiyorum.inşallah benimki de gećer en kısa zamanda.Canım kaç haftalik senin bulantı falan demişsin bende şimdilik öyle birşey yok ama deli gibi gazım oluyor.Yediklerimede dikkat ediyorum ama neden oluyor anlamadım karnim 6 aylık gibi şiş geziyorum
Canim benim cok gecmis olsun. Sakin telaslanma ve korkma canim, senin gibi ayni zamanda bende kanama gecirdim, benimde cok yogundu , aglamaktan helak oldum. Bebislerin iyidir, ikizler de boyle olabiliyormus, gonlunu ferah tut tatlim, dualrim seninleKızlaar, hastane yatağından yazıyorum size. Bu sabah kanamaylauyandim. Çok korktuk, hastaneye geldik. Sabah 8 de yatırdılar, hala yatıyorum. Serum falan veriyorlar. Bu akşam belki çıkarım. Biraz azaldı kanamam ama çok korkuyoruuum. Nolurdua edin bana. Dualarınıza ihtiyacım var.
Siden80 . Cim okudum mesajini çok sevindim canım bebişlerin iyi olmasına. İnşallah bendeogünleri görürüm artık korkmayabaşladım cok.
Canım sebebi yok bazıları böyle düşük tehlikesi yaşayabiliyor, bazılarında hiç birşey olmayabiliyor dediler. Allah biliyor tabi Rabbim inşallah bebeklerimizi bize bağışlasın. Çok sağol canım inşallah geçer bu risk bakalım dua edin nolur.Canım çok geçmiş olsun. Iyimisin şimdi. Neden olmuş kanama? Inşallah geçer canım ya. Sen kalbini ferah tut kötü seyler getirme sakın aklına.hkom
Canım benim bugün tam 6.haftam doldu. Senin ne zaman olmuştu kanaman. Benim sabah pedimin birazını doldurmuştu ortasında biraz böyle. Sonra hemşireler ona bakmak isteyince çıkardım. 2. Pedi verdiler, onda birazcıkleke vardı çok az. Ama artık kkahverengiydi, yani sabahki gibi kırmızı değildi. Sonra bir daha 4_5saattir hiç yyok çok şükür. Ama sabah gidince ultrasonda bebeklerimi görmüştüm, hatta birinin kalp atışını da duyduk, ama biri hala minik çünkü bugün karından baktılar mecburen. Ultrasonda iki bebeğim yan yana ve onların ikisinin etrafında yarım ay şeklinde 3 cm lik falan bir kanama var. O kanama 1 hafta 10güne çekilir hala görünmesi normal dedi doktor. Ama durmuş olmalı yoksa kanamann bitmezdi dedi. Ama tuvalet dışında kalkmadan dinleenecekmisim bu süreçte. Önemli olan bu kanamanın büyümemesi dedi. Ama yarın sabah kendi doktoruma gideceğim, inşallah herşey yolunda gider, nolur dua edin kızlar çok ihtiyacımız var. Sidencim senin kanama ultrasonda görünmüş müydü? Nasıl bir süreçti canım neler yapmıştin. Kirmizi miydi senin de biraz kalbimi ferahlat nolur biraz bahsetsene. Şimdi nasılsin ve nasıl yaşıyorsun, yatıyor musun halaCanim benim cok gecmis olsun. Sakin telaslanma ve korkma canim, senin gibi ayni zamanda bende kanama gecirdim, benimde cok yogundu , aglamaktan helak oldum. Bebislerin iyidir, ikizler de boyle olabiliyormus, gonlunu ferah tut tatlim, dualrim seninle
Canım eve 20 dk oldu geleli.kusura bakma yeni gordum mesajını. Canım senin kanama ile benımki aynı.hatta miiktarlarda anlattığın gibi.kanama kesildiyse hiç dert etme. Şimdi 1-2 az kırmızı renk gelebilir. Sonra kahverengi lekelenme oluoy 1-2 gunde bir.bnm kanama küçük olan keseden olmuş. Ama onun da kalp sesini duyduk canım. Hiç meraklanma gececek bu günler.kanaman durmuş cnm çok sevindimCanım sebebi yok bazıları böyle düşük tehlikesi yaşayabiliyor, bazılarında hiç birşey olmayabiliyor dediler. Allah biliyor tabi Rabbim inşallah bebeklerimizi bize bağışlasın. Çok sağol canım inşallah geçer bu risk bakalım dua edin nolur.
Canım benim bugün tam 6.haftam doldu. Senin ne zaman olmuştu kanaman. Benim sabah pedimin birazını doldurmuştu ortasında biraz böyle. Sonra hemşireler ona bakmak isteyince çıkardım. 2. Pedi verdiler, onda birazcıkleke vardı çok az. Ama artık kkahverengiydi, yani sabahki gibi kırmızı değildi. Sonra bir daha 4_5saattir hiç yyok çok şükür. Ama sabah gidince ultrasonda bebeklerimi görmüştüm, hatta birinin kalp atışını da duyduk, ama biri hala minik çünkü bugün karından baktılar mecburen. Ultrasonda iki bebeğim yan yana ve onların ikisinin etrafında yarım ay şeklinde 3 cm lik falan bir kanama var. O kanama 1 hafta 10güne çekilir hala görünmesi normal dedi doktor. Ama durmuş olmalı yoksa kanamann bitmezdi dedi. Ama tuvalet dışında kalkmadan dinleenecekmisim bu süreçte. Önemli olan bu kanamanın büyümemesi dedi. Ama yarın sabah kendi doktoruma gideceğim, inşallah herşey yolunda gider, nolur dua edin kızlar çok ihtiyacımız var. Sidencim senin kanama ultrasonda görünmüş müydü? Nasıl bir süreçti canım neler yapmıştin. Kirmizi miydi senin de biraz kalbimi ferahlat nolur biraz bahsetsene. Şimdi nasılsin ve nasıl yaşıyorsun, yatıyor musun hala
Ayy içim rahatladı, çok sağol arkadaşım. Benim keselerin ikisinin de etrafında gibi görünüyor ama Rabbim esirgesin inşallah bebeklerimizi. Peki sen ne kadar hiç kalkmadan dinlendin canım. Sonrasında nasıl yaşıyorsun. Çok pimpirik oldum ben şimdi, rapor almaya gitti eşim şimdi benim için. Yaz tatiline erkenden giriyorum sanırım bir daha gitmeyeceğim okula.Canım eve 20 dk oldu geleli.kusura bakma yeni gordum mesajını. Canım senin kanama ile benımki aynı.hatta miiktarlarda anlattığın gibi.kanama kesildiyse hiç dert etme. Şimdi 1-2 az kırmızı renk gelebilir. Sonra kahverengi lekelenme oluoy 1-2 gunde bir.bnm kanama küçük olan keseden olmuş. Ama onun da kalp sesini duyduk canım. Hiç meraklanma gececek bu günler.kanaman durmuş cnm çok sevindim
Canım kanamanın oldu gun yattım. Diğer gunlerde evdeydım. Yattım .oturdum dinlendim. Bir hafta dikkat eetim.simdi normal hayatıma devam ediyorum.ev işi yspıorum kendimi zorlamadan. Geçiyor bugunler .Allah bir daha göstermesin inşallah.Ayy içim rahatladı, çok sağol arkadaşım. Benim keselerin ikisinin de etrafında gibi görünüyor ama Rabbim esirgesin inşallah bebeklerimizi. Peki sen ne kadar hiç kalkmadan dinlendin canım. Sonrasında nasıl yaşıyorsun. Çok pimpirik oldum ben şimdi, rapor almaya gitti eşim şimdi benim için. Yaz tatiline erkenden giriyorum sanırım bir daha gitmeyeceğim okula.
Sağol canım yaa tamam biraz rahatladım. Şimdi moralim daha iyi bir şekilde dinlenirim artık. Bebişler için herşeye katlanacagız yeter ki iyi olsunlarCanım kanamanın oldu gun yattım. Diğer gunlerde evdeydım. Yattım .oturdum dinlendim. Bir hafta dikkat eetim.simdi normal hayatıma devam ediyorum.ev işi yspıorum kendimi zorlamadan. Geçiyor bugunler .Allah bir daha göstermesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?