2016 Anneleri

Canim Allah razi olsun senden de, sukur bu gunumuze, Allah evlat hasreti ceken herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Her gun dualarimdasiniz . Artik burda bir aile gibi olduk, girip goremeyince bile merak ediyorum:)

Canim Allah razi olsun senden de, sukur bu gunumuze, Allah evlat hasreti ceken herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Her gun dualarimdasiniz . Artik burda bir aile gibi olduk, girip goremeyince bile merak ediyorum:)
Ne demek canım Allah hepimizden razı olsun.Evet bu kandil günü Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin, dualarımızı kabul etsin. Bizim daha ailelerimiz bile bilmiyor, tabi ki en yakınlarımız birbirimiz olduk burada. İnşallah kalp atışlarını duyabilirsek o zaman ailelerimize söyleyelim diye karar verdik.
Bu arada hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN.

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allahım bu mübarek günde gönlümüzdekini versin. Meleklerimize kavuştursun Rabbim. Kimin ne sıkıntısı varsa aydınlıga kavuşsun inşallah

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allahım bu mübarek günde gönlümüzdekini versin. Meleklerimize kavuştursun Rabbim. Kimin ne sıkıntısı varsa aydınlıga kavuşsun inşallah
Amiiiiiiiinnnnnnn inşallah

Kızlar ya bişey sorcm. Siz neler yapıyosunuz günlük hayatınıza döndünüz mü. Bana kimse bişey yaptırmıyo sürekli ya oturuyorum ya yatıyorum. Eşim özellikle bi şişe su bile tutturmuyo. Böyle olunca ben de korkuyorum haliyle bişey yaptgmda acaba bebege bişey olur mu diye tedirgin oluyorum. Sizler de benim gibimisinz yoksa agır şeyler harıc hersey yapıyomusunz

Amin inşallah canım, bu güzel karşılaman için teşekkür ederim :)
Ne demek burası pozitif kızlar topiği, sağolsun tüm arkadaşlar çok iyi yürekli ve güler yüzlüler. İnşallah hepimizin yüzü hep gülsün.
Canım ben transferin 11. günü çalışmaya başlamıştım zaten.Transfer 23 nisandaydı. İşteki o ilk hafta biraz tedirgin ve yorucu geçmişti hala kasık ağrılarım oluyordu falan. Biraz da korkudan olsa gerek minik adımlarla yürüyüp çok yorulmamaya çalışıyordum ama günler geçtikçe normale döndüm. Sadece ağır kaldırmamaya uzanmamaya ve ters hareket yapmamaya çalışıyorum. Bir de çok yorulunca, malum insan çok çabuk yoruluyor, dinlenmeye çalışıyorum. Onun dışında temizliğimi, yemeğimi yapıyorum. İşime gidip geliyorum. Normal hayatımdan sadece daha mutlu ve bir anne gibi hissediyorum. Tek fark bu
Ohh senin rahatın iyiymiş, ama yine de iş yapmasan da yürüyüş yapmalısın hep oturma ki kan dolaşımı önemli. Bir de hep yatarsan sonra vücut alışır, hamlarsın iyice ne yapsan kolun bacağın ağrır. Biraz daha hareketlen eğer risk falan yoksa tabi.

İnşallah, en kısa sürede güler cnm darısı benim ve tüm olmayanların başına :)

Ben de çok sıkılıyorum canım. Aynen insan hamlıyo şu an hiçbişey yapasım yok hasta gibi hissediyorum kendimi.artık ben de yavaş yavaş başlıycam hareketlenmeye

Ben de çok sıkılıyorum canım. Aynen insan hamlıyo şu an hiçbişey yapasım yok hasta gibi hissediyorum kendimi.artık ben de yavaş yavaş başlıycam hareketlenmeye
Başla başla, yoksa nasıl taşıyacaksın koca göbeği sonra. Biraz güçlenmesi lazım kasların. İnşallah sorunsuz sağlıklı hamişler oluruz hepimiz.

Başla başla, yoksa nasıl taşıyacaksın koca göbeği sonra. Biraz güçlenmesi lazım kasların. İnşallah sorunsuz sağlıklı hamişler oluruz hepimiz.
Doğru söylüyosun arkadaşım. Artık şu mide bulantım geçse de hamileliğimin tadını çık

Doğru söylüyosun arkadaşım. Artık şu mide bulantım geçse de hamileliğimin tadını çık
Canım ben daha çok mide bulantısı çekmiyorum çok şükür ama bu sabah biraz hissettim inşallah artmaz, hiç olmaz da dediğin gibi rahat yaşarız bu dönemi. Senin çok sanırım değil mi?

Canım ben daha çok mide bulantısı çekmiyorum çok şükür ama bu sabah biraz hissettim inşallah artmaz, hiç olmaz da dediğin gibi rahat yaşarız bu dönemi. Senin çok sanırım değil mi?
Oh oh çok iyi. Inşallah hiç olmaz canım. Çok kötü bi durum çünkü.özellikle sabahları çıkarıyorum. Gün boyu da bulantı devam ediyo.

Bende oturup 1 kg erik yedim ve durduramadim kendimi, tuzladim bide. Sonum ne olur bilmiorum:)) cok yemek yemiorum ama boyle seyler istiyor canim.

Bende oturup 1 kg erik yedim ve durduramadim kendimi, tuzladim bide. Sonum ne olur bilmiorum:)) cok yemek yemiorum ama boyle seyler istiyor canim.
Ayy ne güzel. Ye arkadaşım ye canın ne istiyosa ye. Biz bu günlere gelene kadar neler çektik. Şımartıcaz tabiki kendimizi. Ama benim canım hiç bısey isyemiyo erige bayılırım normalde onu bile istemiyo

Ayy ne güzel. Ye arkadaşım ye canın ne istiyosa ye. Biz bu günlere gelene kadar neler çektik. Şımartıcaz tabiki kendimizi. Ama benim canım hiç bısey isyemiyo erige bayılırım normalde onu bile istemiyo
Benimde arada midem bulaniyo ama geciyor, bak su an yine bulandi:)))bu gunlerde gecer, bebisler saglikli olsun da.

Kızlar ben yemek yediğim sürece bulanmıyor midem. İşin ilginci gün boyunca sürekli birşey yersem sonum ne olur ya. Öyle çok acıkıyorum ki, bugün ağlayacaktım midem açlıktan acıyo resmen. Allah kimseyi aç bırakmasın diye dua etmeye başladım. 2 saat geçmeden midem kazınmaya başlıyor. Bir süre daha yemezsem midem bulanmaya başliyor hemen birseyler yiyorum. Eee sonu ne olur bunun bilmem. Milletin canı yemek istemiyo, benim de maşallah iştahım tavan yapti. Ne yiyeceğimi bilemiyorum. Ne pişirsem bulamıyorum artık, dünyayı yiyesim var. Maşallah mı desem Allah korusun mu bilmem. Böyle giderse 100 kilo olurum. Gece uyanıyorum açlıktan uyuyamıyorum. Kalkip birşeyler yiyip yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…