Canim Allah razi olsun senden de, sukur bu gunumuze, Allah evlat hasreti ceken herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Her gun dualarimdasiniz . Artik burda bir aile gibi olduk, girip goremeyince bile merak ediyorum:)Ayy evet senden bahsettim bugün eşime dedim hatta. aynı senin gibi oldu benim de inşallah sonu da senin gibi olur ikinci minik kalbi de görür duyarız. Rabbim bebeklerimize güzel uzun ve bizimle mutlu ömürler versin. Dua edin nolur bana da. Senden de haber bekliyorum cumartesi tamam mı? Çok mutlu gel o gun buraya inşallah.
Ne demek canım Allah hepimizden razı olsun.Evet bu kandil günü Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin, dualarımızı kabul etsin. Bizim daha ailelerimiz bile bilmiyor, tabi ki en yakınlarımız birbirimiz olduk burada. İnşallah kalp atışlarını duyabilirsek o zaman ailelerimize söyleyelim diye karar verdik.Canim Allah razi olsun senden de, sukur bu gunumuze, Allah evlat hasreti ceken herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Her gun dualarimdasiniz . Artik burda bir aile gibi olduk, girip goremeyince bile merak ediyorum:)
Amin inşallah canım, bu güzel karşılaman için teşekkür ederim :)Hosgeldin canim:) amin , Allah hepimizin hakkinda guzel yazilar yazsin.
Amiiiiiiiinnnnnnn inşallahKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allahım bu mübarek günde gönlümüzdekini versin. Meleklerimize kavuştursun Rabbim. Kimin ne sıkıntısı varsa aydınlıga kavuşsun inşallah
Inşallah canım benimmAmiiiiiiiinnnnnnn inşallah
Ne demek burası pozitif kızlar topiği, sağolsun tüm arkadaşlar çok iyi yürekli ve güler yüzlüler. İnşallah hepimizin yüzü hep gülsün.Amin inşallah canım, bu güzel karşılaman için teşekkür ederim :)
Canım ben transferin 11. günü çalışmaya başlamıştım zaten.Transfer 23 nisandaydı. İşteki o ilk hafta biraz tedirgin ve yorucu geçmişti hala kasık ağrılarım oluyordu falan. Biraz da korkudan olsa gerek minik adımlarla yürüyüp çok yorulmamaya çalışıyordum ama günler geçtikçe normale döndüm. Sadece ağır kaldırmamaya uzanmamaya ve ters hareket yapmamaya çalışıyorum. Bir de çok yorulunca, malum insan çok çabuk yoruluyor, dinlenmeye çalışıyorum. Onun dışında temizliğimi, yemeğimi yapıyorum. İşime gidip geliyorum. Normal hayatımdan sadece daha mutlu ve bir anne gibi hissediyorum. Tek fark buKızlar ya bişey sorcm. Siz neler yapıyosunuz günlük hayatınıza döndünüz mü. Bana kimse bişey yaptırmıyo sürekli ya oturuyorum ya yatıyorum. Eşim özellikle bi şişe su bile tutturmuyo. Böyle olunca ben de korkuyorum haliyle bişey yaptgmda acaba bebege bişey olur mu diye tedirgin oluyorum. Sizler de benim gibimisinz yoksa agır şeyler harıc hersey yapıyomusunz
Ne demek burası pozitif kızlar topiği, sağolsun tüm arkadaşlar çok iyi yürekli ve güler yüzlüler. İnşallah hepimizin yüzü hep gülsün.
Canım ben transferin 11. günü çalışmaya başlamıştım zaten.Transfer 23 nisandaydı. İşteki o ilk hafta biraz tedirgin ve yorucu geçmişti hala kasık ağrılarım oluyordu falan. Biraz da korkudan olsa gerek minik adımlarla yürüyüp çok yorulmamaya çalışıyordum ama günler geçtikçe normale döndüm. Sadece ağır kaldırmamaya uzanmamaya ve ters hareket yapmamaya çalışıyorum. Bir de çok yorulunca, malum insan çok çabuk yoruluyor, dinlenmeye çalışıyorum. Onun dışında temizliğimi, yemeğimi yapıyorum. İşime gidip geliyorum. Normal hayatımdan sadece daha mutlu ve bir anne gibi hissediyorum. Tek fark bu
Amin, inşallah canım . Bugün dua edin bol bol. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bizleri de unutmayın dualarda :)İnşallah, en kısa sürede güler cnm darısı benim ve tüm olmayanların başına :)
evet evet hepimiz edelim :)Ami
Amin, inşallah canım . Bugün dua edin bol bol. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bizleri de unutmayın dualarda :)
Ben de çok sıkılıyorum canım. Aynen insan hamlıyo şu an hiçbişey yapasım yok hasta gibi hissediyorum kendimi.artık ben de yavaş yavaş başlıycam hareketlenmeyeNe demek burası pozitif kızlar topiği, sağolsun tüm arkadaşlar çok iyi yürekli ve güler yüzlüler. İnşallah hepimizin yüzü hep gülsün.
Canım ben transferin 11. günü çalışmaya başlamıştım zaten.Transfer 23 nisandaydı. İşteki o ilk hafta biraz tedirgin ve yorucu geçmişti hala kasık ağrılarım oluyordu falan. Biraz da korkudan olsa gerek minik adımlarla yürüyüp çok yorulmamaya çalışıyordum ama günler geçtikçe normale döndüm. Sadece ağır kaldırmamaya uzanmamaya ve ters hareket yapmamaya çalışıyorum. Bir de çok yorulunca, malum insan çok çabuk yoruluyor, dinlenmeye çalışıyorum. Onun dışında temizliğimi, yemeğimi yapıyorum. İşime gidip geliyorum. Normal hayatımdan sadece daha mutlu ve bir anne gibi hissediyorum. Tek fark bu
Ohh senin rahatın iyiymiş, ama yine de iş yapmasan da yürüyüş yapmalısın hep oturma ki kan dolaşımı önemli. Bir de hep yatarsan sonra vücut alışır, hamlarsın iyice ne yapsan kolun bacağın ağrır. Biraz daha hareketlen eğer risk falan yoksa tabi.
Başla başla, yoksa nasıl taşıyacaksın koca göbeği sonra.Ben de çok sıkılıyorum canım. Aynen insan hamlıyo şu an hiçbişey yapasım yok hasta gibi hissediyorum kendimi.artık ben de yavaş yavaş başlıycam hareketlenmeye
Başla başla, yoksa nasıl taşıyacaksın koca göbeği sonra.Biraz güçlenmesi lazım kasların. İnşallah sorunsuz sağlıklı hamişler oluruz hepimiz.
Canım ben daha çok mide bulantısı çekmiyorum çok şükür ama bu sabah biraz hissettim inşallah artmaz, hiç olmaz da dediğin gibi rahat yaşarız bu dönemi. Senin çok sanırım değil mi?Doğru söylüyosun arkadaşım. Artık şu mide bulantım geçse de hamileliğimin tadını çık
Oh oh çok iyi. Inşallah hiç olmaz canım. Çok kötü bi durum çünkü.özellikle sabahları çıkarıyorum. Gün boyu da bulantı devam ediyo.Canım ben daha çok mide bulantısı çekmiyorum çok şükür ama bu sabah biraz hissettim inşallah artmaz, hiç olmaz da dediğin gibi rahat yaşarız bu dönemi. Senin çok sanırım değil mi?
Bende oturup 1 kg erik yedim ve durduramadim kendimi, tuzladim bide. Sonum ne olur bilmiorum:)) cok yemek yemiorum ama boyle seyler istiyor canim.Doğru söylüyosun arkadaşım. Artık şu mide bulantım geçse de hamileliğimin tadını çık
Ayy ne güzel. Ye arkadaşım ye canın ne istiyosa ye. Biz bu günlere gelene kadar neler çektik. Şımartıcaz tabiki kendimizi. Ama benim canım hiç bısey isyemiyo erige bayılırım normalde onu bile istemiyoBende oturup 1 kg erik yedim ve durduramadim kendimi, tuzladim bide. Sonum ne olur bilmiorum:)) cok yemek yemiorum ama boyle seyler istiyor canim.
Benimde arada midem bulaniyo ama geciyor, bak su an yine bulandi:)))bu gunlerde gecer, bebisler saglikli olsun da.Ayy ne güzel. Ye arkadaşım ye canın ne istiyosa ye. Biz bu günlere gelene kadar neler çektik. Şımartıcaz tabiki kendimizi. Ama benim canım hiç bısey isyemiyo erige bayılırım normalde onu bile istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?