• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

arkadaslar bugün hastaneye gittim dosyam hazırlandı. tahliller yapıldı. kendimi epidural a hazirlamisken birde spinal çıktı başıma. anestezi uzm amelyttaydi konusamadim yuz yüze bi amelythne hemşiresi ile konuştum. oda beni tatmin etmedi.içim içimi yedi bitrdi spinali arastrdim 50 kişiden 40 i memnun kalmamış. ki bende epiduralden yanaydim aylardr.kiz diyor burda epidural yok.ya ben napacm kalmış 2 gunum.hastaneye mi degissem yarin yine mi gitsem.beni aydinlatmadi ne doktorum ne digerleri.birşeyler soyleyin lütfen 3 saatrr ağlıyorum. bebegimin psikolnsine yazik
Canım ben doktoruma sordum. Benim ilk doğum da bu da spinalmiş bu da. Biz yanlış olarak epidural diyormuşuz. Soranlara belden aşağısı dersin dedi. Bende sıkıntı olmadı Allahıma bin şükür. :nazar: Hiç kötüye şartlandırma kendini.

Bugun benim.nette sorun var cok giremedjm sadece yorumlari okuyabildim.net gidip geliyor; dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun, darisi basimiza insallah. Biz bugun yuruduk gene minnosumla ama eve gelince baya baski oldu alt taraflara, dinlenince gecti cok sukur

Çok rahat geçti canım, sezaryen oldum lokal anestezi ile. :nazar: İlk doğumumda olduğu gibi fazla ağrım sızım yok Allaha şükür. :nazar:Sondayı anestezisen sonra taktılar zaten. Darısı sizlerin başına inşallah.
lokal anestezi ne demek.epidural mi yani.

Hepinize çok teşekkürler.36+1 2428 gr kilosu.Kilosundan ziyade 20 günde 10 günlük bi gelişim göstermiş.28 32 haftalar arasi da 3 haftalık büyümüştü 32 34 normaldi.Şimdi yine az büyümüş.Pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek doktor.Ben de rahatlattim kendimi biraz şimdi daha iyiyim.Sağlıkla gelsin de erken geç önemli değil..
tatlım ölçüm hatası olabiliyor başka bi doktora da görün derim benim ilk oğlum 37. haftada doğdu 5 hafta geriydi sözde gelişimi 2.400 falan beklerken 3.100 doğdu. pisi pisine sezercik oldum anlıycan...

Tesekkürler canim :) ben de cok sevindim.
Söyle; önce beni ameliyata hazırlar gibi hazırladılar. Acil bişi olursa diye. Sonra bir serum taktılar. İçeriğini bilmiyorum ama besin olabilir. Sonra yine damar yoluyla rahmi gevşeten bir ilaç verdiler. Bu biraz carpinti yapti ama önceden söylediler carpinti yapacak normal bu diye. Nst çektiler. Baya bir ön hazirlik asamasi oldu.

Sonra başka bir odaya aldılar, doktor geldi. Böyle eliyle karnımın dışından alttan üstten tuttu bebeği dışarıdan yavaş yavaş çevirdi. :)) 1-2 dakika falan sürmüştür. O kadar hazirliktan sonra olayin kendisi bu kadardi. :))

Tabi o sırada sancım oldu. Ebeler elimi tutup nasıl nefes almam gerektiğini söylediler sürekli. Azıcık doğum sancısına benziyordu sanırım. O sanciyla nasil nefes alacagini unutuyor insan, ama konsantre olunca yapilabiliyor :)

Cok saol canim, insallah hepimizin sip diye kolayca olur :))
Çok geçmiş olsun canım inşallah doğumun de dilediğin gibi olur sen elinden geleni yaptın annesi...

Back
X