2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar,
Hastane odası süslemelerini ve hediyelikleri kendiniz mi yapacaksınız, yaptırıyor musunuz? Ben de şimdiden araştırmaya başladım.
Biz kendimiz hazırladık canım. Hastane odası için süs aldım. Hediyelikleride eltim hazırladı. Zaten bu işi yapıyor.

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 84
Herkese günaydın hayırlı cumalar anneler

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim bize de böyle doğum nasip etsin inşallah

Tahlil sonucum normal çıktı.Doktorum tansiyonunu takip et bu gece de dedi.Yarın sabah 7.30 yatisim var kızlar suni sancı alcam.Hayırlısıyla kolaylıkla doğum olur hem benim hem hepimiz için.

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tek ıkınmada doğurursun

Tahlil sonucum normal çıktı.Doktorum tansiyonunu takip et bu gece de dedi.Yarın sabah 7.30 yatisim var kızlar suni sancı alcam.Hayırlısıyla kolaylıkla doğum olur hem benim hem hepimiz için.

canım Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bir avazda, ağrısız, sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Dualrımız seninle canım.

Canım dualarımızdasın hemencecik kurtul meleğini kucağına al inşallah

Aminn canimm darisi bizlere insallah. Cok guzel anlatmissin harika bir dogumun olmus. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin, tekrardan hayirli olsun. Buarada sey sorcam dogum oncesi egitim aldinmi? Dalgalari nefeslerle karsilamayi videolarda mi ogrendin?

canım Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bir avazda, ağrısız, sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Dualrımız seninle canım.
Canım kontrolden geldik ama benim biraz moralim bozuldu. Bebek 2.700 ya da 2.800 dedi. Doğuma kadar 3 olur belki dedi
Ben çok takılmadm ama eşim sen kendine de bebeğe de bakmıyorsun diye suçladı beni. İştahlı yemiyormusm günde en az 3 litre su içmelymsm.
Zaten çatı muayenesinde canım acıdı parmağını aşağı yukarı yapınca popo mu kaldırdım doktor da böyle olmaz ama dedi. Sonra dayandım tabi. Eşim bunu duyunca da üzüldü. Niye katlanmıyormusm bebeğimz için küçücük birşeye falan filan. Ay gıcık etti beni yaa

Gece annen gelene kadar sabretsin kuzu içerde anneannesi gelsin öyle doğsun bebiş
Annemde ole dio dogurma sakin geliyimde ole dio :)
Kiz hadi doguruverde sira bize gelsin . Kendimden cok senin dogurmani istiyorum inan insallah bu sefer dogum sancisidir.
Haha :) temizlik yaptim aylarrr sonraa ewi temizledim.kendim. esim yapiodu

Canim tansiyon bendede var. En yuksek 13 8 ya da 13 9 gordum. Idrar temiz cikiyor cok sukur. Gecen hafta 16 10 gorduk gene idrar temiz cikti ama bu sefer alfamet baslatti gunde 1 tane, bende tuzu iyice azalttim, dun 10/6 cikti tansiyonum cok sukur idrarda temiz, doktor tansiyonuna dikkat et dedi, normal dogumu insallah etkilemez canim, sakin olmaya calis ve los ortamlarda olmaya calis. Guzel haberlerini alalim insallah

Onlara kolay geliyor canim. Kolaymi vucuduna yabanci birsey giriyor, bazisi nazik bile davranmayabiliyor..yemek konusunda insan hep istahli olmuyor agrin oluyor halin olmuyor. Erkeklere kolay geliyor hersey, benimki bana ne olsa onada oluyor..basim agriyor diyorum benimde agriyor diyor, belim agriyor diyorum benimde diyor. Dedim sende hamilesin herhalde benimle beraber, ben bisey dogurcam bakalim.o zaman sen ne doguracaksin dedim

Artık erken doğsun gelsin demicem. Ne kadaR kalırsa o kadar iyi gibi. Doğumu hızlandıran hurma yi plateside yapmicm
Ne zaman gelmek isterse artık
Hic skma canini canm. Bu haftalarda artik yanilio aletler. Dusun benm 15 gun once 2800 cikan ve smdiye kdr hep duzenli kg su ilerleyen boyu ilerleyen bebis bu sefer 2500 lerde gordu sonra kendide sasirdi. Kanalda oldugu icin bu aylarda artik tam olcum zor dedi. Ustelik boyuda kisa cikti 3 cm. Hatta guldum kg neysede boyu kisalmis olamaz zaten dedim :) carsamba tekrar gtcem mesela seni bu sefer ultrasona almicm son haftalar gerek yok kafa kurcalamaya dedi. Sadece suyu icin baktirabilirim bide kordon vs icin rica ederim bakarsa ama kg falan olcmicm artik dedi. Bi dahakine bakariz dedi. Eger bi daha kontrol olmak nasip olursa son olur zaten thmin ediorum o zaman bakarm dedi. Carsamba gittigimde acikliga ve nstye bakck sadece. Hic dusunme yani. Alttan bakarkende cok iri bi bebek degil guzelce dogar 3300 olur gbi dedi . Sonra ultrasonda ole ckinca sasirdik. Bakma yani ona sen. 2500 diolar cocuk bi doguyo 3000 kg .

Canım hiç moralini bozma benim yengem 3 çocuk doğurdu 3 üde 2800-2500 arası oldu hepsi de taş gibi sağlıklı kızlar maşallah.bu bir.
İkincisi eşin çok biliyor valla maşallah karnına bi damacana bağlasın da onunla yatsın kalksın gezsin iş yapsın yemek yesin tuvalete gitsin ... becerebilecek mi acabA
Üçüncüsü senin de benim gibi bi miniğin daha var. Gün içinde hiç bi iş yapmasak bişe çoçuğun peşinde gez döküleni topla eğil kalk vesaire kendimize bakacak hal mı kalıyor Allah aşkına
Dördüncüsü de eşine de ki senin bi yerine parmak soksalar sen çok rahat duracaksın herhalde.
Kızdım eşine valla. Sende kendini sakın ezdirme çat çat söyle lafını. Hamile olmak 9 ay su sıkıntıları çekmek kolay mı. Bak Nasıl sinirlendim

Valla ilk hamileliği olan bacılar şu an prensessiniz haberiniz olsun. Benim gibi ikinci olanlar külkedisi :)))) sabah 7 de kalkış akşam 10-11 de yatış gün içimde süpür sil olmazsa bile çoçuğun peşinde koş koş eğil kalk isteklerini yap gece bi yatıyorum yatağa resmen ölmüşüm. Eşimde diyor çok üzülüyorum sana ne desen haklısın diye de ne deyim peşinden koştuğum da ilk göz ağrım canım ciğerim can parçam :) allahtan öğlene kadar kreşe gidiyor da :) inşallah oğlan doğunca sakin bi Bebek olur en azından su çektiklerimin hatrına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…