2016 Aralık Anneleri

Kizlar clexane kan sulandirici olanlar sezeryandan kac gun once doktor biraktirdi ignenizi

Su yazi beni o kadar motive etti kii anlatamam :)
O kadar olumsuz konusan kisilerden sonra ilac gibi geldi. Insanin doguruveresi geliyo. :)
Insallah bizimde bole guzel.anilarimiz olur.

Günaydın arkadaşlar, 4 gündür sağanak yağmurun eksik olmadığı Girne'den herkese hayırlı cumalar.

prensesmat Canım gözünüz aydın. İnsanın yeğeninin olması çok tatlı bir duyguymuş, ben doğurmuşum gibi hissettim. Bi de kendi bebeğimiz olsa ne kadar sevecğiz tahmin edemiyorum.

sukufelale Canım öyle güzel yaşamış ve yazmışssın ki gözlerim doldu. Çok motive oldum. Rabbim bizlere de bçyle güzel ve kolay bir doğum nasip eder inşallah. Sağlıkla büyütün canım.

Okurken gözlerm doldu hep hayal ettiğim gibi bir hikaye, maşallah yavruna hissederek kavusmussun gözünaydın güzel günlerde büyüsün yavrun. Ben de çok istiyorum yaşamayı. Okuyunca cesaret aldım gerçekten ne mutlu sana. Bakalım biz neler yaşıycaz:)

Ay maşallah ya. Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza :)

günaydın kızlarrrrr

Ah canım benim ne kadar güzel kavuşmuşsun meleğine ağladım resmen :) Harika motive edici bir şekilde yazmışsın Doğum hikayeni...ömrü de öyle su gibi uzun olsun kızının...darısı bize olsun böyle kolayca doğumlar inşallah:)

Günaydın taze anneler ve heyecanla gününü bekleyen gebeler hepimize hayırlı cumalar olsun :)

Maşallah ne güzel olmuş doğumunuz, gerçekten çok güzel bir Doğum hikayesi, Rabbim bebeğinize ve size de böyle güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin :) darısı biz bekleyenlerin de başına inşallah, bizlere de nasip olsun böyle güzel bir doğumu yaşayıp anlayabilmek inşallah

Herkese günaydın..Hayırlı cumalar..Kontrole geldim parmak yedim yine..Açılma aynı duruyor.Tansiyonum yüksek çıktı idrar tahlili verdim yine.Duruma göre bugün de girebilirmisim doğuma.Çok stres yaptım uykusuzum açım dua edin bana kızlar..

Arkadaşlar,
Hastane odası süslemelerini ve hediyelikleri kendiniz mi yapacaksınız, yaptırıyor musunuz? Ben de şimdiden araştırmaya başladım.

Vakit kısalıyor bence senin için ılık bi duş al bakslım
Bugunde hapsurup durdum sabah canim normalde sık aliodum dus ama.o yuzden cekiniyorum biraz dus almaktan iyce sifayi kaparsm die. Benm otururken kasilmam olmuyodu hep yatarken hssediodum. Ilk.kez otururken hissettim ve ciddi bel sirt agrim var bugun hayirlisi ne diyelim . Gece annem gelcek zaten direk hastaneye gideriz hava alanindan

Hayırlı olsun. Maşallah nasıl güzel bir doğum hikayesidir bu böyle. Allah nazarlardan saklasın.

Canım Allah yardımcın olsun. Kendini sakinleştirmeye çalış. Ayetel kürsi oku. Ya sabır ya Allah. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Dua ediyorum sana. Haberdar et bizi.

jtaime020626 doğurdunmu cnm
Sayfalarca okudum yazına denk gelmedim
Yok canim nerdee benim oglan mühhebet hasip yemis sanki gelmeye niyeti yok. ayy ben bide ruyamda sezeryan oluyordum hic yere doktor beni sezeryan yapacakti diyorum neden sezeryan olacagim hic bisey yok ortada hemsire diyor bir an once bebeginize kavusun diye . Ben bunu duyuyorum ama dogumdaneden kosa kosa cikiyorum halimi gormen lazim dogum geldi kapiya dayandi ruyalar kabusa donustu. Dogum yaparsam mutlaka haber veririm

Gece annen gelene kadar sabretsin kuzu içerde anneannesi gelsin öyle doğsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…