2016 Aralık Anneleri

Ayni dra sezeryan olacaksan yapmazlar.ikincide neden geneli sectin memnun kalmadinmi epiduralden

Ilk dogum doktorumla ayni doktor diil..sormak istedigim zorunlu mu acaba lama epudralde yada genel anestezide ..? Ilk dogumda epudraldi ve igne vurulan yer bikac yil ağrıdı..çok canim yanmisti..bu sefer cesaretim yok..genel olsun istiyorum..

Cok soru soruyom belki ama rahim agzinda saniyeler sursede bir hareketlenme hissediyonmu.
Sor cnm sor. Ewwwwwtt ewwwwt cok aci cekiyorum. Bebek hareket ettikce kasigin alti vajinanin duz olan baslangic yerinde cok degisik tuhaf bi agri oluyo. Baya bagirtio yani. Onla beraber bazen kasilma ve bele sanci gelio gelmedigi zamanda o aci tek yetio

Her drun yogurt yiyişi farklidir normal dogumda bile lavman yapiyorlar.lavman oyle korkulacak birsey degil.yapan kisiye soylersin hemiroidim var dikkat edermisiniz diye.zaten ucuna jel gibi birsey suruyorlar

Benim suyumun geldigi gun rahim agzinda birseyler oluyordu.ama saniyeler suruyordu.degisik birsey .son zamanlarda bundada oluyor o an suyum patlayacak zannediyom

Kızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.

Canim kizimi spinalle dunyaya getirdim.
Evet oanki duygu bambaska
Ilk gordugum ani asla unutamam
Amma ve lakin sonrasi benim adima kotu gecti.
Siddetli bel agrilari yasadim.
Ilk bi hafta basim cok agridi hep spinale bagladim.
Ve daha sonra spinal olan bi arkadasim aradan baya zaman gecmesine ragmen bel agrilari oldugunu soyledi.
Bu sefer bende genel olcam oyle istiyorum.
Tabikide sizin tercihiniz hakkinizda hayirlisi olsun.
Sag salim yavrunu kucagina alman dilegiyle.

syns
Canim hayirli ve guzel dogumlar simdiden.
Yarin guzel haberlerini duymayi diliyorum.
Saglikla al yavrusunu kucaklarina

Spinalde aynı sıkıntıları bende duydum o yüzden bende genel olmak istiyorum ilk anını tanık olamıcam Ama sonrasında bel ağrısı çekmek ve bu ağrılardan dolayı kızımla ilgilenememek istemiyorum nir an önce iyileşip kızıma kendım bakmak istiyorum

Malesef birebir yasadim canm
Yoksa elbetteki guzel bi duygu yavrunu ilk gorenin krndin olmasi ama ilerde sorun yaratcaksa ne gerek var.
Bide beyinmi omur ilikmi tam hatirlamiyorum
Spinalde suyu azaliyormus her ignede.
Nedir dogruluk durumu bilmiyorm

Benim suyumun geldigi gun rahim agzinda birseyler oluyordu.ama saniyeler suruyordu.degisik birsey .son zamanlarda bundada oluyor o an suyum patlayacak zannediyom
Ewt ewt aynen saniyeler suruyo ve bebek hareket edince oluyo durdugunda degil. Cok degisik bise bole. Ayni sey muhtemelen ne olmus oluyo yani gelicimi kendimi yerlestirio.

Ayy
syns
Canim hayirli ve guzel dogumlar simdiden.
Yarin guzel haberlerini duymayi diliyorum.
Saglikla al yavrusunu kucaklarina
sağol canım inşallah saatler kaldı sonunda :)))
İnşallah rabbim beni. Ve tüm bekleyenleri sağ sağlim kavuştursun Bebeklerine :))))))

Ewt ewt aynen saniyeler suruyo ve bebek hareket edince oluyo durdugunda degil. Cok degisik bise bole. Ayni sey muhtemelen ne olmus oluyo yani gelicimi kendimi yerlestirio.
Vallaha bu sadece benim tahminim belki baska birseydir ama bence bebegin basi keseyi zorluyor kesem patliyacakmis gibi hissediyom

Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…