- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ins nstde cikar bu sefer sinir oluyorum cikmayinca.Oooo yarinsa iyi bugun gitmene gerek yok.benimde mide yanmalarim cok oluyor dogursamda rahatlasam diyorum ama tabi bulanti durumu cok daha kotu.iki hamileligimdede ilk aylari yasadim nasil oldugunu biliyorum
Senin sancin nerden vuruyorIns nstde cikar bu sefer sinir oluyorum cikmayinca.
yok canım kızSenin erkek mi cnm
Yok cnm çok hareketlenmedi hickirio şimdi normal midir acabaNasil cikolatada sonra hareket ettimi
Belden yogunluk ve kasiklarSenin sancin nerden vuruyor
Ama en azindan hareket etmiş.uyuyordur belkiYok cnm çok hareketlenmedi hickirio şimdi normal midir acaba
Cok soru soruyom belki ama rahim agzinda saniyeler sursede bir hareketlenme hissediyonmu.Belden yogunluk ve kasiklar
Ayni dra sezeryan olacaksan yapmazlar.ikincide neden geneli sectin memnun kalmadinmi epiduralden
Sor cnm sor. Ewwwwwtt ewwwwt cok aci cekiyorum. Bebek hareket ettikce kasigin alti vajinanin duz olan baslangic yerinde cok degisik tuhaf bi agri oluyo. Baya bagirtio yani. Onla beraber bazen kasilma ve bele sanci gelio gelmedigi zamanda o aci tek yetioCok soru soruyom belki ama rahim agzinda saniyeler sursede bir hareketlenme hissediyonmu.
Her drun yogurt yiyişi farklidir normal dogumda bile lavman yapiyorlar.lavman oyle korkulacak birsey degil.yapan kisiye soylersin hemiroidim var dikkat edermisiniz diye.zaten ucuna jel gibi birsey suruyorlarIlk dogum doktorumla ayni doktor diil..sormak istedigim zorunlu mu acaba lama epudralde yada genel anestezide ..? Ilk dogumda epudraldi ve igne vurulan yer bikac yil ağrıdı..çok canim yanmisti..bu sefer cesaretim yok..genel olsun istiyorum..
Benim suyumun geldigi gun rahim agzinda birseyler oluyordu.ama saniyeler suruyordu.degisik birsey .son zamanlarda bundada oluyor o an suyum patlayacak zannediyomSor cnm sor. Ewwwwwtt ewwwwt cok aci cekiyorum. Bebek hareket ettikce kasigin alti vajinanin duz olan baslangic yerinde cok degisik tuhaf bi agri oluyo. Baya bagirtio yani. Onla beraber bazen kasilma ve bele sanci gelio gelmedigi zamanda o aci tek yetio
Kızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.
Spinalde aynı sıkıntıları bende duydum o yüzden bende genel olmak istiyorum ilk anını tanık olamıcam Ama sonrasında bel ağrısı çekmek ve bu ağrılardan dolayı kızımla ilgilenememek istemiyorum nir an önce iyileşip kızıma kendım bakmak istiyorumCanim kizimi spinalle dunyaya getirdim.
Evet oanki duygu bambaska
Ilk gordugum ani asla unutamam
Amma ve lakin sonrasi benim adima kotu gecti.
Siddetli bel agrilari yasadim.
Ilk bi hafta basim cok agridi hep spinale bagladim.
Ve daha sonra spinal olan bi arkadasim aradan baya zaman gecmesine ragmen bel agrilari oldugunu soyledi.
Bu sefer bende genel olcam oyle istiyorum.
Tabikide sizin tercihiniz hakkinizda hayirlisi olsun.
Sag salim yavrunu kucagina alman dilegiyle.
Spinalde aynı sıkıntıları bende duydum o yüzden bende genel olmak istiyorum ilk anını tanık olamıcam Ama sonrasında bel ağrısı çekmek ve bu ağrılardan dolayı kızımla ilgilenememek istemiyorum nir an önce iyileşip kızıma kendım bakmak istiyorum
Ewt ewt aynen saniyeler suruyo ve bebek hareket edince oluyo durdugunda degil. Cok degisik bise bole. Ayni sey muhtemelenBenim suyumun geldigi gun rahim agzinda birseyler oluyordu.ama saniyeler suruyordu.degisik birsey .son zamanlarda bundada oluyor o an suyum patlayacak zannediyom
sağol canım inşallah saatler kaldı sonunda :)))syns
Canim hayirli ve guzel dogumlar simdiden.
Yarin guzel haberlerini duymayi diliyorum.
Saglikla al yavrusunu kucaklarina
Vallaha bu sadece benim tahminim belki baska birseydir ama bence bebegin basi keseyi zorluyor kesem patliyacakmis gibi hissediyomEwt ewt aynen saniyeler suruyo ve bebek hareket edince oluyo durdugunda degil. Cok degisik bise bole. Ayni sey muhtemelenne olmus oluyo yani gelicimi kendimi yerlestirio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?