- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ben de kararsızım canım şu an çok şükür büyük bir sıkıntı yok gerek duymuyorum o yüzden ucuz olsa yine alayım derdim de aşırı pahalıBen de ucuz olunca şaşırdım hemen sipariş vereyim diye geçirdim içimden :)) olsun canım zaten henüz karar veremedim alıp almamaya
Katılıyorum canım ikiz çok zordur eminim. Ben bir tanesine zor baktım ilk zamanlar ikiz olduğunu hiç düşünemiyorum:))İnşallah canım eşim benden de erkenci bir yıl dolsun hemen olsun ikinci diyor
İkiz çok zor canımm benim kendime güvenim yok o konudainşallah olur da gönlüne göre 3. Denemeye gerek kalmaz
Ben burda bulamadım henüz köy peyniri kahvaltılar başlayınca hızlandırırım çalışmalarımıAaaa çok mantıklı aslında buharlaşmış olanı vermek hem sıvıben köy peyniri bulsam hemen verecem küçük bir lokma da bulamıyorum canım marketten aldığımı da veremiyorum. Artık memlekete gidince deneyeceğim peynir yemesini çok istiyorum.
Oyy hadi bakalım ne tepki verecek bakalım kelebekbiz de bugün yoğurt yiyeceğiz
Ben ıhlamur veriyorum boğazı yumuşasın diye ama tabiki 2-3 çay kaşığı kadarKesinlikle canım ıhlamur verebiliriz bir çay kaşığı limon su karışımı da verebiliriz nolacak ki biraz sulu olursa dokunmaz hiç.
Geçmiş olsun canımm tüh sen de mi üşüttün anne kız birbirinizi takip ediyorsunuz siz
Bitkisellerle toparlarsın inşallah canım. Limon antibiyotik gibi etki eder Boğaz enfeksiyonuna dene istersen canım. Bir bardak kaynak suya bir tane limonu sık sıcak sıcak iç canım. Ben çok iyileştim bu şekilde yaparak.
Evet şimdiki rahatlığı zor buluruz o zaman canım. Napalım her dönemleri çok güzel miniklerimizin.O zaman emeklemeye başlarlar muhtemelen artık peşlerinde koştururuz
Evet canım benim bulduğum en uygun diyat 170 tlBen de kararsızım canım şu an çok şükür büyük bir sıkıntı yok gerek duymuyorum o yüzden ucuz olsa yine alayım derdim de aşırı pahalı
Aa salyasını kestiyse çok iyi çünkü benim ufaklık salya yüzünden sivilce döküyor ağız çevresinde, önlük yetiştiremiyorum artıkS Senisevmeksuyabakmak
Narcoleptic insomniac
Kızlar ben kehribar kolye aldım ama kendime almadım tek aldım. Çok şükür salayasını kesti üzeri ıslanıyordu salyadan. Ben Hollanda'dan aldırdım kuzenim orda. İnşallah diş çıkarırken de işe yarar yazarım size
Evet çok şükür 1 gün sonra işe yaradı. Azalttı bile demiyorum kesti valla.Aynı etki anneye de ağrı kesici oluyor vs vs ben pek gerek görmedim kendime almadım.Aa salyasını kestiyse çok iyi çünkü benim ufaklık salya yüzünden sivilce döküyor ağız çevresinde, önlük yetiştiremiyorum artık
Anne ile takım alınca ne değişiyor acaba?
Zeytinyağı ile neresini yapılıyorsun canım ben sohbetin başını kaçırmışımTamam canımm. Oğluş üşüttü mü hemen midesi bulanır belli eder. Ben direk zeytinyağıyla yağlıyorum canım bişiyi kalmıyorbizim oralarda zeytinyağı şifadır her şeye kullanılır
Ihlamuru bebişe mi verdin canımBen ıhlamur veriyorum boğazı yumuşasın diye ama tabiki 2-3 çay kaşığı kadarne güzel hasta olmadım hiç diyordum vücudum kırılıyor eşim sağolsun kızımızla ilgilendi de akşam daha çok dinlenebildim.
Deniyim canım ama limonum yok ne yazıkkieşimin gelmesini beklicem artık.
Haklısın canım. Almak lazım o zamanEvet çok şükür 1 gün sonra işe yaradı. Azalttı bile demiyorum kesti valla.Aynı etki anneye de ağrı kesici oluyor vs vs ben pek gerek görmedim kendime almadım.
3 yıl kullanacaklarını düşünürsek e bide işe yarıyorsa ucuz valla
Evet canım kızıma veriyorum ıhlamuru ama 2-3 çay kaşığı kadar. Aynı durum bizde de var sürekli çarşaf değiştiriyorum kafa ve ense sırf ter kalkıyor benim kelebeğim de. Ben uyanır uyanmaz ya yün yelek giydiriyorum ya da sırtına ter bezi sokuyorum. Şapka taktırmaz kesinlikle zaten iki üç tel saçı kaldı döküldü hep saçlarıIhlamuru bebişe mi verdin canım
Benim kızın kafası çok terliyor yataktan su gibi çıkıyor ensesi hasta olmasından korkuyorum terini soğutup
ne alıyorsunuz kızlar ya kaçırdım benEvet çok şükür 1 gün sonra işe yaradı. Azalttı bile demiyorum kesti valla.Aynı etki anneye de ağrı kesici oluyor vs vs ben pek gerek görmedim kendime almadım.
3 yıl kullanacaklarını düşünürsek e bide işe yarıyorsa ucuz valla
Rica ederim inşallah iyi gelir diş dönemine zor diyorlar hepHaklısın canım. Almak lazım o zamanana kız takım takalım istiyorum ben bir de şu lohusa sendromundan artık kurtulurum belki siparişi vereyim en kısa zamanda. Çok teşekkürler bilgilendirme için
Başlangıç zor oldu bizim özellikle akşamları mızır mızır benim kelebek. Bir an önce patlasa da rahat etsek diye bekliyorum.Rica ederim inşallah iyi gelir diş dönemine zor diyorlar hep
Benim de sezaryen yerim arada sızlıyor. Dikiş iyice kaynamıştır ama yine de korkuyorum o denli sızlıyor.Misafiri atlattım çok şukur yakınlarım dı bide az kişiydi ama ben fena yoruldum yorulunca benim sezeryan yerimde sağda agrı oluyo oda bacagıma vuruyo topallıyorum ben ya
Canım karnını göğsünü ve sırtını yağlıyorumZeytinyağı ile neresini yapılıyorsun canım ben sohbetin başını kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?