canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.. sesini çok fazla dinletmiyorlar zaten cihazı koyup 3-4 saniye sonra hemen çekiyorlar görüntüsünü gördüysen sıkıntı yok.
Öyle söyledi canım. Bilmiyorum bende nasıl göreceğiz açıkçası. Ama çok büyümüş gelecek sana dedi. Cİnsiyeti için bana doktorum ümit vermedi. 12. haftada nadir de olsa görenleri duydum ama bizim doktor en doğru sonuç için 16. haftayı beklememi istedi. Belki de çok belirgin bir pozisyonda olur da belli eder erkenden ne hoş olur. Ama kesesini ve kendisini başka bebişlere göre daha geç gösterdi benim pambık :) O yüzden ben, benimkinden pek ümitli değilim
Günaydın tüm anneler. Veya stajer anneler. Kardeşim anneler gününde arayıp anneler günümü kutladı. Espriyle karışık yaptı sıpa ama neyse. Stajer anne, anneler günün kutlu olsun dedi. Çok güldüm. Midem bulanıyor yatıyordum bi yandan. Diyor bebekinde kendince kutluyor anneler gününü. İlginç olan yavrumun gün kavramı yok heralde içeride. Anneler günü gelmeden kutlamaya başladı, halen kutlamaya devam ediyor. Bu bulantı ve maalesef arada olan kusmalar zor oluyor.
Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Doktorum kocamın arkadaşı olduğu için soramıyorum. Aşılama veya tüp bebek ile hamile kalıpda progestron desteği alan hanımlar doktorunuz hiç cinsel perhizden bahsetti mi?
Peynir ve süt ile besleniyordum ilk gebeligimde oğlum olduArkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu
ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
Hoşgeldiniz tüm bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listemize ekleyim siziGunaydin arkadaslar,
Ben almanyadan katiliyorum, sat 23.05., allah izin verirse dogum 28.12. Gosteriyor.
Dun geceki tum iyi niyetlerim kayboldu kizlar su kahvenin yaninda sigara olsaa diyorum ve baska birseye odaklanamiyorum
Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağızgünaydın canlarrrr,nasılsınız bakalım,bugün kontrol var akşamüstü,heyecanlıyım laaaaa
bnde 20 mayısta gidecem 11+2 olacak bir ihtimal dr söyler mi acabaGünaydın anneler ben oğlumun cinsiyetini 11+3 de öğrenmiştim erkek bebek hemencecik gösteriyor sanırım
Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağızGünaydın herkese bugün kontrolümüz var stresten ölmek üzereyim saatler geçmiyor
Benimde ilk gebeliğimde tatlıya idi daha çokcaPeynir ve süt ile besleniyordum ilk gebeligimde oğlum oldu
Şimdi eksi şeyler istiyorm erik gibi :)
canım ben önceki hamileliğimde herşeye yatkındım:)) tatlı tuzlu farketmez yerdim, hiç mide bulantım olmadı. çok rahattım şükür. bu hamileliğimde tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlıya pek isteğim yok. tuzlu şeylere çok düşkünüm. sabah simit peynir zeytin süper gidiyor mesela benim için:) tuzlu birşeyler yemezsem hemen midem bulanıyor, midem boş kalınca da çok bulanıyor. oyüzden devamlı birşeyler atıştırıp duruyorum ofiste:) 2 kilo almışım bu bulantılara rağmen aferin banaArkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu
Günaydın tüm anneler. Veya stajer anneler. Kardeşim anneler gününde arayıp anneler günümü kutladı. Espriyle karışık yaptı sıpa ama neyse. Stajer anne, anneler günün kutlu olsun dedi. Çok güldüm. Midem bulanıyor yatıyordum bi yandan. Diyor bebekinde kendince kutluyor anneler gününü. İlginç olan yavrumun gün kavramı yok heralde içeride. Anneler günü gelmeden kutlamaya başladı, halen kutlamaya devam ediyor. Bu bulantı ve maalesef arada olan kusmalar zor oluyor.
Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Doktorum kocamın arkadaşı olduğu için soramıyorum. Aşılama veya tüp bebek ile hamile kalıpda progestron desteği alan hanımlar doktorunuz hiç cinsel perhizden bahsetti mi?
Ben kendimi anlayamadım bir türlü. Eskiden çikolata çok severdim, şimdi iştahsızlık geldi. Daha çok peynir, karpuz, meyve falan yemek istiyorum. Yani hem tuzlu hem tatlı anlayamadım kendimi. Hakkı mı, Ayşe mi ?Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu
inşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. 3. ayın sonunda enerjik olmayı umuyorum bende:)Herkese günaydın bende sabırsızlıkla 3 ayın dolmasını bekleyenlerdenim. Bu halsizlik bitkinlikle çalışmak çok zor geliyor. Göbek derseniz sanki 5 aylık gibi doktor ne diyecek bakalım haftaya ikili testimiz var
Enerji patlaması yaşayalım hep beraber. Kocalarada yaşatalım yazık onlaradainşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. 3. ayın sonunda enerjik olmayı umuyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?