2016 Aralık Anneleri

listeyi kim hazırlıyor ki :) ben de Afyon dan @seynap . yaş 28 . ilk bebiş inşallah. korunmayı bırakınca 3. ayda oldu elhamdülillah. 25 Şubat son adetti, doğum 1 aralık görünüyor. ucu ucuna yakalar mıyım aralığı :) :) :)

Arkadaşlar bu kan testi amniyosenteze alternatif olarak son yıllarda çıktı. Bebekte kromozomal bir anomali olup olmadığını anlamak için yapılıyor. Amniyosentezde az da olsa düşük riski olduğu için tercih ediliyor. İlk hamileliğimde ikili test riskli çıkarsa yaparız demişti doktorum, Allaha şükürgerek kalmadı. O zaman fiyatı hemen hemen amniyosentezin iki katıydı.

B
Bence normal görünüyor. İlk başlarda en önemlisi hcg nin düzgün artması zaten.

hiçç dert etme canım.her zaman önce dua et.veren de Allah alan da Allah..bu sana dert olsun diye değil imtihan olarak verildi diye düşün.ben hep öyle düşündüm.benim kendiliğinden düşük olmadı kalp atımını duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım ama 3 haziranda kürtaj olmuştum, eylülde hamile kaldım cnm.inşallah seninde kalbine göre olur.aminn
Kizlar merhaba ben de 8.haftanin icindeyim. 5haftalikken falan bulantilar basladi. Ama 2 gundur yok gibi neredeyse.. Sizce bu bi terslik belirtisi midir? Sizin bulantilariniz ne alemde?

Benimde öyle canım karar veremedim o yüzden ne yapsam gitsem mi diye
ben de kızıma hamileyken aynı siz gibiydim :) sizin ilk bebek galiba:) bulantılarım geçti diye korkup doktora koşmuştum :) çok şükür 23 aylık şimdi kızım..

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Evet ilk bebek,napicagimi bilemiyorum. Cok evhamliyim,karmasik duygular icindeyim.. gercekten nasil hissetcegimi ne hissetcegimi bilemiyorum oof of.. esimle de kavga ediyorum hep hassasim da.. insallah kolay olur hersey,insallah bebegim yasiyodur..
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.. bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah...

Merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim yas da olmus 35
Arada bir kasik agrisindan baska sikayetim yok cok sukur ama baska derdim var, o da sigara. Cok uzuluyorum, nerdeyse hergun birakiyorum, dua edip yatiyorum ertesi gun tekrar deniyorum. Gecen hafta sadece keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem. Sanirim henuz anneligim tam farkinda olamadigim icin sigarayi birakmakta cok zorlaniyorum, karnimda bebek olduğuna inanamiyorum.
Lutfen bana destek olun, yarin sigarasiz ilk gunum olur insallah. Buraya hergun rapor veririm

icindeki durumu anlayabiliyorum ben bikac gun gelgitler yasadim ama cok sukur biraktim darisi sana olsun insallah.zaten simdide mide bulantilarindan ve koku hassasiyetinden icen birine bile tahammul edemiyorum.ictiginde hissettigin pismanlik ve stres bebegini daha cok etkiler boyle duymustum birak gitsin minigin icin

Merhaba,8 yıldır sigara kullanıyordum fakat öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı emin ol yapabilirsin sonuçta içinde büyüyen çaresiz minik bir can var ve sana bağımlı Ben de 5 yıl bekleyişten sonra bu mutluluğa kavuştum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada sigara illa içeceksen 0,1 lik olanlardan al sonra bırakırsın zaten.

Günaydın arkadaşlar
Dün 10 da yattım ama gece hep içim uyanıktı nasıl bişey bilmiyorum ama ruhum uyanıktı:) ve sabaha karşı aşırı bel ağrısı ile kalktım bugün dinlenmeyi düşünüyorum
1 kilo taşıdım hemen belime vurdu aman ağır kaldırmayın kızlar

canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.. sesini çok fazla dinletmiyorlar zaten cihazı koyup 3-4 saniye sonra hemen çekiyorlar görüntüsünü gördüysen sıkıntı yok.

Allah çalışanlara güç kuvvet versin hergün dua ediyorum hamile olup çalışan arkadaşlarım da var Rabbim hepinizin yardımcısı olsun , büyük iş gerçekten.
Öyle yapcam bir daha yarım kg bile taşımam neyseki belim geçti Sağol canım

Ayy maşallah evet ilk bebek. Tecrübesizlik işte, insan korkuyor her şeyden :)

Rapaorunu bekliyoruz o zaman :)

Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız da listeye ekleyim sizi

günaydın güzel anneler

Öyle söyledi canım. Bilmiyorum bende nasıl göreceğiz açıkçası. Ama çok büyümüş gelecek sana dedi. Cİnsiyeti için bana doktorum ümit vermedi. 12. haftada nadir de olsa görenleri duydum ama bizim doktor en doğru sonuç için 16. haftayı beklememi istedi. Belki de çok belirgin bir pozisyonda olur da belli eder erkenden ne hoş olur. Ama kesesini ve kendisini başka bebişlere göre daha geç gösterdi benim pambık :) O yüzden ben, benimkinden pek ümitli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…