2016 Aralık Anneleri

cyd86 cyd86 çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Insan ilk duyunca ve okuyunca şok oluyor
Ama Rabbimin bi sınavı diye düşün cnm. .
Allah büyük bi kapıyı kapatıp diğerini açan da odur...

Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...

hakkında hayırlısını ıstedık ya hayırlısı böyleymiş. cok uzucu tabiki ne denir bilmiyorum ama bekleme süresi bittikten sonra bence yine bebek yapmayı düşünün canım.

Günaydın hanımlar
cyd86 cyd86 canım çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Rabbim yardımcım olsun

Günaydın arkadaşlar bu sabah böğüre böğüre kalktım sağolsun eşimin sigarası yüzünden hiç sevmiyorum şu sigarayı yaa.
Tam kusucaktım kolanyalarla sakinleştirdim kendimi kusmadım
Biraz sonra yürüyüşe çıkcam

cyd86 cyd86 Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle yüzünü güldürsün, üzüntünü unuttursun. Dikkat et kendine önce sen iyi ol.

günaydın güzel anneler. Güzel bir gün olsun

AzRASILAM AzRASILAM geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanla Allah şifa verir.
cyd86 cyd86 yaşadığın durumun ne kadar üzücü olduğunu yaşadığım için biliyorum. Yaşayamayan asla anlayamaz bu duyguyu. Ama bak Rabbim gene nasip etti bana, emin ol sana da edecektir bu sefer sağlıklı bir şekilde. Sakın pes etme, önce inan sonra Rabbim den dile...

Doktoruma nihayet ulaştım kızlar folidoce içiyordum decavit var onu da kullanayım mı dedim Hayır 400 mcg den fazla önermiyoruz dedi ama ben 3 gün içmiştim onu da söyleyemedim sizce bebeğime zararı olmuşmudur o 3 gün içtiğim decavitin kızlarrrrr

Günaydın güzel anneler ve anne adayları. Hem çalışıp hem hamile olup hem de evdeki ufaklığın peşinden koşmak çok yorucu. Başka birşeye zaman kalmıyor. Malesef bu tempoya karnımdaki minik isyan etti. Dün kanamam oldu. Kesenin altında bebekte bir problem yok. Yine de çok üzücü. Eşimde ben de çok korktuk. Şimdi mecburi yatış halindeyim. En kötüsü de artık oğlumu istediğim gibi kucaklayamamak. Kanama ondan oldu galiba.Doktor emzirmeyi de azalt dedi. :110::cry:

Doktoruma nihayet ulaştım kızlar folidoce içiyordum decavit var onu da kullanayım mı dedim Hayır 400 mcg den fazla önermiyoruz dedi ama ben 3 gün içmiştim onu da söyleyemedim sizce bebeğime zararı olmuşmudur o 3 gün içtiğim decavitin kızlarrrrr
Canım decaviti sen önermemiş miydin bize? Yanlış mı hatırlıyorum. Noldu ki bıraktın? Benim bildiğim a vitamini fazlası zararlı oluyor ona göre kullanmak gerek bir de bebeğe de anneye de extra kilo aldırıyor diye biliyordum. Bulantılarıma yardımcı oldu demişti biri ben sen diye hatırlıyorum canım belki de yanlış kişiyi sen sanıyorum:) korkma ama bişey olmaz

Üzme kendini boşuna. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle.Herşeye dikkat etmek lazım tabiki ama bikaç seferle bişey olmaz. Hem bak önermiyoruz demiş kesinlikle olmaz dememiş.:dondurma:

Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
canım çook çook üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki. hep dualarımızda hayırlı olsun dedik. Umudunu yitirme. Kendini toparlamaya bak, hayat devam ediyor. Yine denersiniz kendinizi ruhsal ve fiziksel hazır hissettiğinizde. Allah yardımcınız olsun.

Canım decaviti sen önermemiş miydin bize? Yanlış mı hatırlıyorum. Noldu ki bıraktın? Benim bildiğim a vitamini fazlası zararlı oluyor ona göre kullanmak gerek bir de bebeğe de anneye de extra kilo aldırıyor diye biliyordum. Bulantılarıma yardımcı oldu demişti biri ben sen diye hatırlıyorum canım belki de yanlış kişiyi sen sanıyorum:) korkma ama bişey olmaz
Bulantı değil canım halsizliğime iyi gelmişti ve sağlık ocağındaki doktorum kullan demişti ama 3 gün kullandım 2 ilaç birden kullanıyordum doktorumdan onay alıp devam etmek istedim dinçlik veriyordu açıkcası ama az önce sadece folidoce yeterli fazla folik asit önermiyoruz dedi bende 3 gün iki ilacı birden içmiştim o yüzden korktum inşallah bişey olmaz ya.
Sizinde aklınızda olsun 400mcg den fazla önermiyorlarmış gerçi her doktor ayrı konuşuyor

Bugun bebegimin hareket ettigini gordum :) cok guzel bi duyguydu ya. Elleri ayaklari kipir kpirdi. :)
Müthiş bi duygu dimi. Benim daha ufak ancak kalp atışı duyduk. Ama ilk bebeğimde senin haftanda görmüştük. Günlerce unutamamıştık eşimle hep o bikaç saniyeyi konuşmuştuk. Çok tatlı çook maşallah annesi.

Üzme kendini boşuna. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle.Herşeye dikkat etmek lazım tabiki ama bikaç seferle bişey olmaz. Hem bak önermiyoruz demiş kesinlikle olmaz dememiş.:dondurma:
Canım Sağol senin yazını da şimdi okudum gerçekten hem çalışıp hem eve işleri hemde bebeğin var çok büyük iş yapıyorsun benim gözümde ben ev işlerimi zor yapıyorum valla tebrik ederim seni ama dinle lütfen rapor al biraz ayaklarını uzat keyif yap.

kizlar sut icin varmi aranizda yada balik yagi ikisinide normalde bile sevmem suan cok zor olucak icmek ama bebegimiz icin icmeliyiz diye duydm,
Sütü hem bebek için hem kendin için bol bol içmeye çalış. Bebek bi şekilde besleniyor aslında ama olan senin depolara oluyor. İlla süt içmek zorunda değilsin ama yoğurda,penire de yüklebilirsin. Protein agırlıklı beslenme hem bebeğe de bol kilo aldırır.

Kızlar kaç gündür yazamadım bişey yatak dosek yatiyodum ateşim vardı bütün haftasonu ilaç da kullanmadım. Şimdi daha iyiyim hala öksürüğüm var kendinize çok dikkat edin lütfen kimseyi öpmeyın ben öyle bi hata yaptım

cyd86 cyd86 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı buymus demek ki. İnşallah allah size yakın zamanda bir bebek nasip eder

Back
X