Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
Canım decaviti sen önermemiş miydin bize? Yanlış mı hatırlıyorum. Noldu ki bıraktın? Benim bildiğim a vitamini fazlası zararlı oluyor ona göre kullanmak gerek bir de bebeğe de anneye de extra kilo aldırıyor diye biliyordum. Bulantılarıma yardımcı oldu demişti biri ben sen diye hatırlıyorum canım belki de yanlış kişiyi sen sanıyorum:) korkma ama bişey olmazDoktoruma nihayet ulaştım kızlar folidoce içiyordum decavit var onu da kullanayım mı dedim Hayır 400 mcg den fazla önermiyoruz dedi ama ben 3 gün içmiştim onu da söyleyemedim sizce bebeğime zararı olmuşmudur o 3 gün içtiğim decavitin kızlarrrrr
Üzme kendini boşuna. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle.Herşeye dikkat etmek lazım tabiki ama bikaç seferle bişey olmaz. Hem bak önermiyoruz demiş kesinlikle olmaz dememiş.Doktoruma nihayet ulaştım kızlar folidoce içiyordum decavit var onu da kullanayım mı dedim Hayır 400 mcg den fazla önermiyoruz dedi ama ben 3 gün içmiştim onu da söyleyemedim sizce bebeğime zararı olmuşmudur o 3 gün içtiğim decavitin kızlarrrrr
canım çook çook üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki. hep dualarımızda hayırlı olsun dedik. Umudunu yitirme. Kendini toparlamaya bak, hayat devam ediyor. Yine denersiniz kendinizi ruhsal ve fiziksel hazır hissettiğinizde. Allah yardımcınız olsun.Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
Bulantı değil canım halsizliğime iyi gelmişti ve sağlık ocağındaki doktorum kullan demişti ama 3 gün kullandım 2 ilaç birden kullanıyordum doktorumdan onay alıp devam etmek istedim dinçlik veriyordu açıkcası ama az önce sadece folidoce yeterli fazla folik asit önermiyoruz dedi bende 3 gün iki ilacı birden içmiştim o yüzden korktum inşallah bişey olmaz ya.Canım decaviti sen önermemiş miydin bize? Yanlış mı hatırlıyorum. Noldu ki bıraktın? Benim bildiğim a vitamini fazlası zararlı oluyor ona göre kullanmak gerek bir de bebeğe de anneye de extra kilo aldırıyor diye biliyordum. Bulantılarıma yardımcı oldu demişti biri ben sen diye hatırlıyorum canım belki de yanlış kişiyi sen sanıyorum:) korkma ama bişey olmaz
Müthiş bi duygu dimi. Benim daha ufak ancak kalp atışı duyduk. Ama ilk bebeğimde senin haftanda görmüştük. Günlerce unutamamıştık eşimle hep o bikaç saniyeyi konuşmuştuk. Çok tatlı çook maşallah annesi.Bugun bebegimin hareket ettigini gordum :) cok guzel bi duyguydu ya. Elleri ayaklari kipir kpirdi. :)
Canım Sağol senin yazını da şimdi okudum gerçekten hem çalışıp hem eve işleri hemde bebeğin var çok büyük iş yapıyorsun benim gözümde ben ev işlerimi zor yapıyorum valla tebrik ederim seni ama dinle lütfen rapor al biraz ayaklarını uzat keyif yap.Üzme kendini boşuna. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle.Herşeye dikkat etmek lazım tabiki ama bikaç seferle bişey olmaz. Hem bak önermiyoruz demiş kesinlikle olmaz dememiş.![]()
Sütü hem bebek için hem kendin için bol bol içmeye çalış. Bebek bi şekilde besleniyor aslında ama olan senin depolara oluyor. İlla süt içmek zorunda değilsin ama yoğurda,penire de yüklebilirsin. Protein agırlıklı beslenme hem bebeğe de bol kilo aldırır.kizlar sut icin varmi aranizda yada balik yagi ikisinide normalde bile sevmem suan cok zor olucak icmek ama bebegimiz icin icmeliyiz diye duydm,