2016 Aralık Anneleri

O bir ilac değil senin bir parçan artik herseyi unutsanda onu unutmak gibi bir sansin yok :) kendine bunu iyice telkin etmeni nacizane tavsiye ederim.
Evet cok zor düşününce durumumuz.Allah yardimcimiz olsun ayni zamanda o rahatsizliktan kurtuldugum için şükürler olsun.
Doz konusunda dr.unla konus onlarin konusmasi cok daha rahatlatici olabilir. Endiselerini anlat.
Sormak istedigin birsey olursa da nacizane daha tecrubeli bir troidzede olarak ben burdayım :)

Çok sevindim seni tanıdığıma canım psikolojik desteğin için teşekkürler :) evet doktorum da öleceğini bilsen asla ihmal etmeyeceksin dedi ki asla ihmal etmiyorum...tabi danışırım umarım senin değerlerin de olması gerektiği gibidir...aynen öyle benim endişem nüks korkusu :( ilaç dozu ayarlanmadığında tekrar aynı şeyleri Yaşar mıyım düşüncesi...

Günaydın annişler :anneadayı:

Kaşıntı yapıyor mu. Doktorum bana da 4. aydan itibaren vereceğini söyledi. Demirim düşük çıktı. Şimdilik pekmez,üzüm ye dedi.
bana yan etki yaptı sanırım zaten yan etkilerinde de yazıyor. Doktorumu aradım bir kaç gün kullanma sonra tekrar başla dedi

Kızlar 12. Haftada ultrason görüntünüzü nub sayfasına gönderin yorum alın. Doğru çıkabiliyor, en kötü eğlendiriyor:) nub uzmanları var iyi tahmin ediyolar

ya oraya yazmamak lazım.. ben bir yazdım bin pişman oldum.. gerçekten çok cahil insanlar var.. hem tahmin yaptırmışlar hem de erkek oldu bilemedin diye dönüp polemik yaratmışlar.. ben de dayanamadım yazdım bişeyler hemen saldırıya uğradım.. bence biz kendi tahminimizi kendimiz yapalım en iyisi çünkü kadınlar son derece low profil

Izmir'de özel bi hastaneye gidiyorum canım sorayım doktoruma bakalım zaten ikili test ile karaciğer enzimim düşmüş mü diye bakılcak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/adsiz-png.1831148/

burda benim yaptırdığım testler var doktra ilk gittiğimde hemen bunları istedi.

yarın kontrolumuz var kızlar :) çok heyecanlıyım özledim bebegimi 2 hafta oldu görmeyeliii

bizimde yarın ben görmeyeli 1 ayı geçti :KK51:

ya oraya yazmamak lazım.. ben bir yazdım bin pişman oldum.. gerçekten çok cahil insanlar var.. hem tahmin yaptırmışlar hem de erkek oldu bilemedin diye dönüp polemik yaratmışlar.. ben de dayanamadım yazdım bişeyler hemen saldırıya uğradım.. bence biz kendi tahminimizi kendimiz yapalım en iyisi çünkü kadınlar son derece low profil
Ben de o bozmalarına çok sinir oldum ama bunun yanında yine de tahmin adına iyi bir sayfa. Benim erkeğe benziyor dedi doktorum artık merakım kalmadı. Kız olsa istiyordum ama sağlıkla inşallah oğluşum gelsin :)

Ben de o bozmalarına çok sinir oldum ama bunun yanında yine de tahmin adına iyi bir sayfa. Benim erkeğe benziyor dedi doktorum artık merakım kalmadı. Kız olsa istiyordum ama sağlıkla inşallah oğluşum gelsin :)

herkes oğlum olsun istiyor ondan sonra meydana çıkan kız çocukları en fazla ev hanımı olup çıkıyor.. bu yuzden de bu haldeyiz ve kadınlarımız bu durumdalar.. keşke bu kadar erkekçi olmasak biraz eşit davranabilsek çocuklarımıza.. ben eminim ki bu tarz kadınlar erkek çocuklarına da %100 ayrıcalık tanıyacak ama ne yapalım .. :(

senin de hayırlı olsun cinsiyetin.. benim ilk çocuğum.. baştan beri kız istiyorum öyle hissediyorum ama hayırlısı bakalım.

herkes oğlum olsun istiyor ondan sonra meydana çıkan kız çocukları en fazla ev hanımı olup çıkıyor.. bu yuzden de bu haldeyiz ve kadınlarımız bu durumdalar.. keşke bu kadar erkekçi olmasak biraz eşit davranabilsek çocuklarımıza.. ben eminim ki bu tarz kadınlar erkek çocuklarına da %100 ayrıcalık tanıyacak ama ne yapalım .. :KK43:

senin de hayırlı olsun cinsiyetin.. benim ilk çocuğum.. baştan beri kız istiyorum öyle hissediyorum ama hayırlısı bakalım.

Sana katılıyorum benim de ilk bebeğim ve kız hissediyorum istiyorum...hayırlısı sağlıklısı olsun tabii...biz 3 kızkardeşiz ne babam ne annem 10 erkeğe değişmez bizi...ailemde asla görmedim böyle bir ayırım fakat geçenlerde kayınvalidem "pipisini ne zamam göreceğiz" dedi bende "pipi mi olur Kutu mu bilemiyorum oğlunuz hangi cinsiyeti belirlediyse onu göreceğiz" dedim ağzını açamadı ondan sonra...nefret ediyorum bu zihniyetten...

bende hep içimden kız diye geçiyor. etrafımda herkes kız diye.. ama annelik bu olsa gerek sanırım bende sizler gibi cinsiyetten önce sağlıklı olsun diyorum. inşşallah bebeklerimiz sağlıklı olur ve vakitleri gelince gülen yüzlerle kucaklarımıza alırız:nazar::anne:

Maşallah canım. Rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım Allah razı olsun cümlemiz sağlıkla alalım inşallah :KK200:

seninde mi ikiz... benim de öle canım... ben de 3 haziranda gideceğim, bakalım benim sıpalar büyümüş mü :)
evet canım benim kuzular da ikiz :KK46::KK46: büyümüşlerdir annesi çok tatlı olmuşlardır :KK200::KK200:

Sana katılıyorum benim de ilk bebeğim ve kız hissediyorum istiyorum...hayırlısı sağlıklısı olsun tabii...biz 3 kızkardeşiz ne babam ne annem 10 erkeğe değişmez bizi...ailemde asla görmedim böyle bir ayırım fakat geçenlerde kayınvalidem "pipisini ne zamam göreceğiz" dedi bende "pipi mi olur Kutu mu bilemiyorum oğlunuz hangi cinsiyeti belirlediyse onu göreceğiz" dedim ağzını açamadı ondan sonra...nefret ediyorum bu zihniyetten...
Canım tamam büyüğümüzdür, saygı duyacağız ama, çok güzel cevap vermişsin, helal olsun. Ne kadar cahilce laflar. Hem de şunu kadınlar yapmıyor mu daha da deli oluyorum. Senin yazını okuyunca bir karikatür geldi aklıma :deli:
images-34.webp

günaydın kızlar
Canım tamam büyüğümüzdür, saygı duyacağız ama, çok güzel cevap vermişsin, helal olsun. Ne kadar cahilce laflar. Hem de şunu kadınlar yapmıyor mu daha da deli oluyorum. Senin yazını okuyunca bir karikatür geldi aklıma :deli:Eki Görüntüle 1838252

selam kızlar bende okuyup yogunluktan her zaman yazamayanlardanım ama bu karikature birşey yazamadan duramadım :KK45: çok iyiymiş ya

Back
X