- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Bebegimin kalbi durdu cumartesi gunu kurtaj oldum
Rabbim kimseye yasatmasin saglikla alin ins bebeklerinizi kucaginiza
Günaydın arkadaşlar üzücü bi haberle güne Merhaba dedik dün kayınvalimler teyze derken başıma güneş geçti galiba akşam durduk yerde burnum kanadı sonra yattım erken sol tarafımdaki sancı uykumdan uyandırdı çok korktum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın dün çok yordum galiba kendimi.
Allah sabir versin, cok geçmiş olsun.AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Hayirli yolculuklar, gözünuzaydin.Evet bugün son sabahim evimde. .
Evi topladım valizimi topladım son bikaç isim kaldı onu da gün içinde yapacağım ve akşam yolcuyum. ..
8 seneden sonra Gurbetlik bitiyor. .
Benim anneme babama ailemin torunlarına karşı hasretligi bitiyor. .
Bi valizimi alıp geldiğim bu şehirde
Evlendim kızım oldu şimdi de hamileyim. .
Bi çok dostluk edindim. .
Cantami doldurmuş bi şekilde zengin olarak ayrılıyorum....
Gecmis olsun.burun kanamasi,diseti kanamasi normalmis hamilelikte ama tabi cok yormamak lazim kendimizi cunku eskiden yaptigimiz seylerde yorulmazken vücudumuz su an otururken bile efor sarfediyormus.Günaydın arkadaşlar üzücü bi haberle güne Merhaba dedik dün kayınvalimler teyze derken başıma güneş geçti galiba akşam durduk yerde burnum kanadı sonra yattım erken sol tarafımdaki sancı uykumdan uyandırdı çok korktum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın dün çok yordum galiba kendimi.
Evet canım yorgunluğa gelmiyor gerçekten bugün Dinlencem hep.Burun kanaması bu dönemlerde normal gebelerin bazılarında olabiliyor. .
Ama dinlenmek gerekli kendini çok yormadan..
Zaten yoruldugunda vücut hemen sinyal veriyor. .
Dün bi arkadaşıma gittim geldim valiz topladım evin son toplamalarini yaptım derken belimdeki ağrı arttı hemen..
Ben de hemen bıraktım. .
Ne güzel anlatmışsın senin adına çok sevindim canım benimEvet bugün son sabahim evimde. .
Evi topladım valizimi topladım son bikaç isim kaldı onu da gün içinde yapacağım ve akşam yolcuyum. ..
Sağol canım aynen otur otur çok yoruldum dün kendi tarafımda yattım da kv ve eşimin akrabalarının evinde uzanamadım laf yaparlar arkamdan diye kimsenin sağı solu belli değil galiba o da çok yordu akşamlar a kadar oturmak.Gecmis olsun.burun kanamasi,diseti kanamasi normalmis hamilelikte ama tabi cok yormamak lazim kendimizi cunku eskiden yaptigimiz seylerde yorulmazken vücudumuz su an otururken bile efor sarfediyormus.
Benim de dun sol tarafim cok agridi hatta uzandim annemlerde misafirler olmasina rağmen.Rahim kaslari geriliyormusmu neymiş o da normalmis ☺ gerci benim ki afedersin gazdan dolayi olabilir ☺
Her firsatta hooop uzaniyorum ben kimse kusura bakmasin artık
Ben bişey hissetmiyorum canım ultrason da göründü kasılma . kasılma doğum öncesi ve aninda rahmin kasilip gevşeme yaparak doğumun gerçekleşmesi için yaptığı hareketlerdir. Şuan erken bir dönem.doktor geçebilir dedi bakalım 2 hafta sonra tekrar gitcem. Hayirlisi olsun.Kasılma çıktı derken o nasıl birşey oluyor kontrolde mi çıktı yoksa senin mi kasilmalarin var
Bende iyi sayılırım bayram üstü yoruldum bayağı annemin yanındayım ona yardım ediyorum ışte ama bugün ağrım oldu biraz
Geçti şimdi allahtan
Canım hep diyoruz ya biz birbirimize çok benziyor diye gerçekten de öyle. Bende bir valizle gittiğim şehirden eşim ve kızımı alarak izmire geldim. Çok güzel anılarımız çok özel dostlarımız oldu. İnsallah bundan sonrada mutluluğumuz artarak devam eder.Evet bugün son sabahim evimde. .
Allah sabır versin . En kısa zamanda da kucağıni doldursun inşallah.AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Allah sabırlım versin inşallah Allah en yakın Zaman'da hayırlı bi Melek'le doldursun inşallahAzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Geçmiş olsun canım.. İyice dinlen..Evet canım yorgunluğa gelmiyor gerçekten bugün Dinlencem hep.
Ne güzel anlatmışsın senin adına çok sevindim canım benim
Sağol canım aynen otur otur çok yoruldum dün kendi tarafımda yattım da kv ve eşimin akrabalarının evinde uzanamadım laf yaparlar arkamdan diye kimsenin sağı solu belli değil galiba o da çok yordu akşamlar a kadar oturmak.
Ben hissediyorum canım bu 2. Hamileligim ilk inde 17 18. Haftalarda hissetmeye başlamıştım. Sende hissediyorsundur.Hareketler hissediliyormu kızlar? Ben sanki hissetmeye başladım gobeğimin etrafında karnım oynuyor bir iniyor bi şişiyor ağrıyor o zaman geriliyor..
Sağol canım benim öyle yapıyorumGeçmiş olsun canım.. İyice dinlen..
Ben tam hissetmiyprum canım ya sadece Karnım put put atıyor onu görmek bile içime huzur veriyorHareketler hissediliyormu kızlar? Ben sanki hissetmeye başladım gobeğimin etrafında karnım oynuyor bir iniyor bi şişiyor ağrıyor o zaman geriliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?