- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Insallah canimbenim. Rabbim kimseye yasatmasin boyle bi durumuinşallah rabbim sana bağişlasın çok üzücü ve korkutucu bi durum aralıkta kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
Insallah canimbenim. Rabbim kimseye yasatmasin boyle bi durumuinşallah rabbim sana bağişlasın çok üzücü ve korkutucu bi durum aralıkta kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
Merhaba kizlar.
Öncelikle Rabbim bebegini kaybeden arkadaşa güc kuvvet versin insallah en kisa zamanda kendini toparlar ve insallah saglikli bir hamilelik yaşar tekrardan .
Şimdi bana gelecek olursak bugun doktora gittik. Cok sukur bebegimi gordum sagligi yerinde kalp atislari cok guzel.
Ve sonunda bizde cinsiyeti ögrendik.
Evimize,yuvamiza . Mis kokulu bir PAŞA daha geliyor.. kan sonuclarim flan iyi cok şukur .
Ve kan uyuşmazligi yok bebegim benim kanimi taşiyornegatif benim gibi.
Yani cok sevincliyiz bugun mutluyuz Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin.
Hepimize hayirli bir evlat versin.
Ve hepimize kolay dogumlar nasip etsin.
Gorusrz insallah . Opuyorum hepinizi.
Kizlar bide simdi benim arkadasim onunla hamileligimiz ayni ve benim benimle inatlasmis. Diyor ki daha 3.5 aylik hamileyiz.
Sizce nasil oluyor ben 17 haftalik hamileyim 4.bitti 5 e girdik demi.
Biraz sert kafali oldugu icin anlatamiyorum. O kac haftalik onu bilmiyorum. Birazda köy kafali oldugu icin oda dogru durust bilmiyor kac haftalik oldugunu.
Siz soyleyin kizlar. 4.cu ayimiz bitti 5e girdik demi.
Yani simdi doguma kac ay kaldi. Beni aydinlatin lutfen cevaplarinizi bekliyorum..
4 hafta tam 1 ay yapmadığı için bence daha 3,5 aylık.soranlara ben 3, 5 diyorum çünkü son adet im 20 mart, ordan hesaplayinca daha 3,5 benim ki.senin ki de benden 1 hafta daha ileri.Merhaba kizlar.
Öncelikle Rabbim bebegini kaybeden arkadaşa güc kuvvet versin insallah en kisa zamanda kendini toparlar ve insallah saglikli bir hamilelik yaşar tekrardan .
Şimdi bana gelecek olursak bugun doktora gittik. Cok sukur bebegimi gordum sagligi yerinde kalp atislari cok guzel.
Ve sonunda bizde cinsiyeti ögrendik.
Evimize,yuvamiza . Mis kokulu bir PAŞA daha geliyor.. kan sonuclarim flan iyi cok şukur .
Ve kan uyuşmazligi yok bebegim benim kanimi taşiyornegatif benim gibi.
Yani cok sevincliyiz bugun mutluyuz Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin.
Hepimize hayirli bir evlat versin.
Ve hepimize kolay dogumlar nasip etsin.
Gorusrz insallah . Opuyorum hepinizi.
Kizlar bide simdi benim arkadasim onunla hamileligimiz ayni ve benim benimle inatlasmis. Diyor ki daha 3.5 aylik hamileyiz.
Sizce nasil oluyor ben 17 haftalik hamileyim 4.bitti 5 e girdik demi.
Biraz sert kafali oldugu icin anlatamiyorum. O kac haftalik onu bilmiyorum. Birazda köy kafali oldugu icin oda dogru durust bilmiyor kac haftalik oldugunu.
Siz soyleyin kizlar. 4.cu ayimiz bitti 5e girdik demi.
Yani simdi doguma kac ay kaldi. Beni aydinlatin lutfen cevaplarinizi bekliyorum..
Evet canim oyle . 5.ci ayimin ilk gunleri. Amagel gor ki bunu arkadasima anlat. Tutturmus 3.5 ayligiz diyorAslinda hamilelik sureci toplam 40 hafta ve doktorlarda hep hafta olarak hesapliyorlar :) 17 haftalik---> 4 ay 1 haftaliksin tam 5 ay oldugunu soyliyemem aslinda..
soylede soyliyebilirim 5. ayin ilk haftasi
Canim doktorada sordum ben 4.bitti 5 e girdin dedi . Hesaplarima gorede oyle oluyor .4 hafta tam 1 ay yapmadığı için bence daha 3,5 aylık.soranlara ben 3, 5 diyorum çünkü son adet im 20 mart, ordan hesaplayinca daha 3,5 benim ki.senin ki de benden 1 hafta daha ileri.
Yok canım 4.ay bitti 5.aydan gün alıyorsun bayramda bana sordular valla 4.5 aylık dedim:) ama ben 4 gün önde gidiyomuşum gelişim olarak da yalan sayılmaz.Evet canim oyle . 5.ci ayimin ilk gunleri. Amagel gor ki bunu arkadasima anlat. Tutturmus 3.5 ayligiz diyor
yaşlı ancak her yerini kullanabilecek yeterlilikte aslında. işine öyle geliyorCok ilginc insanlar var dunyada gercekten.
Cok mu yasli?ya da hastami vucudunu kullanamayacak kadar?
Aynısı bana da oldu dün ama çok tuhaf bi his gerçektenbugün benim yaramazım ilk defa karnımın sol tarafına doğru çıktı resmen göbeğim yamuldu ilk defa böyle oldu :) öyle mutlu oldum ki yaramaz bebeğim yarım saat 45 dakika falan orada kaldı sonra kaçmış yine geziyor kim bilir ne arıyor içimde :) yaramazlık yapacak ya :) başına gelen var mı :)
aynen ya cumadan beri 2 kilo daha alır mı insan belki de 3 6-7 kilo olmuş aldığım depresyona gircem çok üzüldüm nasıl oluyor anlamadımben 3-4 kilo aldım neyse derken 5-6 yı buldum bu aralar
yaaa bende mi 30 kilo alcam acabaKızlar şimdi uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla yazıştım haftaya bugün sezaryen oluyor egepolde o da, tam 30 kilo almış çok şaşırdım bana sordu 4.bitti 5.ayın içindeyim 2.700 gram aldım dedim çok iyi ben senin zamanında 6 kilodaydım dedi inşallah çok aşırı kilo almayız arkadaş almamaya dikkat et dedi inşallah 14 kiloyla doğuma giderim diyorum ama sağlıklı olalım da hayırlısı
benim büyüdüüü artık tayt giyince özellikle hamiile olduğum çok belliKizlar 17. Haftamdayim ilk bebegim karnimda hala hic sislik yok. Acaba sizde durumlar nasil.ne zaman sisecegiz. Yada gobusu az da olsa buyuyen varmi
ben yaptırıyorum h,çb,r şey olmuyor onla alakalı değildir canımGünaydın herkese. Umarım güzel bir hafta olur.
Kızlar aranızda ağda yaptıran var mı genital bölgesine? Ben doktora sormadan dün yaptırdım. Akşamına karnımın sağ alt kısmına doğru çok fena bir sancı girdi sağdan sola dönemedim tüm gece boyunca. Sanırım gaz sancısı böyle sııltırır gibi bir sancı oluyo. Sabah kalktığı da biraz hafiflemişti ama hala var şu anda. İlk önce ağdayla alakalımı acaba diye düşünüp biraz korktum açıkçası. Doktora haber vermeme gerek var mıdır sizce ? Bide gaz sancısına ne iyi gelir ki
Kızlar lisiteyi güncelledim uygun olunca kontrol edersniz
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah :)benide listeye ekliyebilirmisin uygun bir zamanda :) Sat 15/03/2016
bebegimin tahmini dogum tarihi 22/12/2016
Belcikada kaliyorum yas 21 augustosta 22 oluyorm :) yarin cinsiyet belirlenicek
Her bünye farklı canım o kadar almazsın belki özellikle Kızartma ve tatlı dan kaçın.yaaa bende mi 30 kilo alcam acabaşimdiden 6 filan oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?