2016 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar.
Öncelikle Rabbim bebegini kaybeden arkadaşa güc kuvvet versin insallah en kisa zamanda kendini toparlar ve insallah saglikli bir hamilelik yaşar tekrardan .

Şimdi bana gelecek olursak bugun doktora gittik. Cok sukur bebegimi gordum sagligi yerinde kalp atislari cok guzel.
Ve sonunda bizde cinsiyeti ögrendik.
Evimize,yuvamiza . Mis kokulu bir PAŞA daha geliyor .. kan sonuclarim flan iyi cok şukur .
Ve kan uyuşmazligi yok bebegim benim kanimi taşiyor negatif benim gibi.
Yani cok sevincliyiz bugun mutluyuz Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin.
Hepimize hayirli bir evlat versin.
Ve hepimize kolay dogumlar nasip etsin.
Gorusrz insallah . Opuyorum hepinizi.
Kizlar bide simdi benim arkadasim onunla hamileligimiz ayni ve benim benimle inatlasmis. Diyor ki daha 3.5 aylik hamileyiz.
Sizce nasil oluyor ben 17 haftalik hamileyim 4.bitti 5 e girdik demi.
Biraz sert kafali oldugu icin anlatamiyorum. O kac haftalik onu bilmiyorum. Birazda köy kafali oldugu icin oda dogru durust bilmiyor kac haftalik oldugunu.
Siz soyleyin kizlar. 4.cu ayimiz bitti 5e girdik demi.
Yani simdi doguma kac ay kaldi. Beni aydinlatin lutfen cevaplarinizi bekliyorum..

Aslinda hamilelik sureci toplam 40 hafta ve doktorlarda hep hafta olarak hesapliyorlar :) 17 haftalik---> 4 ay 1 haftaliksin tam 5 ay oldugunu soyliyemem aslinda..

soylede soyliyebilirim 5. ayin ilk haftasi

4 hafta tam 1 ay yapmadığı için bence daha 3,5 aylık.soranlara ben 3, 5 diyorum çünkü son adet im 20 mart, ordan hesaplayinca daha 3,5 benim ki.senin ki de benden 1 hafta daha ileri.

Aslinda hamilelik sureci toplam 40 hafta ve doktorlarda hep hafta olarak hesapliyorlar :) 17 haftalik---> 4 ay 1 haftaliksin tam 5 ay oldugunu soyliyemem aslinda..

soylede soyliyebilirim 5. ayin ilk haftasi
Evet canim oyle . 5.ci ayimin ilk gunleri. Amagel gor ki bunu arkadasima anlat. Tutturmus 3.5 ayligiz diyor

4 hafta tam 1 ay yapmadığı için bence daha 3,5 aylık.soranlara ben 3, 5 diyorum çünkü son adet im 20 mart, ordan hesaplayinca daha 3,5 benim ki.senin ki de benden 1 hafta daha ileri.
Canim doktorada sordum ben 4.bitti 5 e girdin dedi . Hesaplarima gorede oyle oluyor . 1 aylik hamilelik 5 hafta zaten. Hatta bi site var gebelik.org diye orda gir bak ay ay hamilelik var orda .
Ben baktim. 17+5 ten itibaren 4.bitiyor 5.e giriliyor siteye gir bak istersen cok guzel bi site tavsiye ederim

Evet canim oyle . 5.ci ayimin ilk gunleri. Amagel gor ki bunu arkadasima anlat. Tutturmus 3.5 ayligiz diyor
Yok canım 4.ay bitti 5.aydan gün alıyorsun bayramda bana sordular valla 4.5 aylık dedim:) ama ben 4 gün önde gidiyomuşum gelişim olarak da yalan sayılmaz.
Bu arada 2.oğluşun oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah annesi , ilki nasıl doğumdu canım nasıl geçti anlatırmısın biraz deneyimli Hamiş olarak.

Aynısı bana da oldu dün ama çok tuhaf bi his gerçekten

yaaa bende mi 30 kilo alcam acaba şimdiden 6 filan oldumm

ben yaptırıyorum h,çb,r şey olmuyor onla alakalı değildir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…