2016 Aralık Anneleri

[QU"cermur, post: 4kızıma, membernaydın herolmadı. m güzel bir hafta olur.

Kızlar aranızda ağda yaptıran var mı genital bölgesine? Ben doktora sormadan dün yaptırdım. Akşamına karnımın sağ alt kısmına doğru çok fena bir sancı girdi sağdan sola dönemedim tüm gece boyunca. Sanırım gaz sancısı böyle sııltırır gibi bir sancı oluyo. Sabah kalktığı da biraz hafiflemişti ama hala var şu anda. İlk önce ağdayla alakalımı acaba diye düşünüp biraz korktum açıkçası. Doktora haber vermeme gerek var mıdır sizce ? Bide gaz sancısına ne iyi gelir ki [/QUOTE]
ben hep ağda kullandım kızımda bir sıkıntı olmadı

Hanimlar Guzel bir hafta diliyorum.
Ve bi sikintim var hamileligimin basindan beri pek onemsemedigim ama artik rahatsiz etmeye baslayan.
Geceleri uyurken sag yada sola donerken inanilmaz agri saplaniyor ne tarafa donersem o taraf 2 , 3 sn kadar bicak saplaniyor gibi acitiyor.
Kayinvalidem sezeryan dikislerin icten geriliyor o yuzden acitiyordur diyo ama varmi aranizda eski sezeryanli hamisler sizdede oluyormu yoksa baska bi sorunmu yasiyorum

ben hep ağda yaptırıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür

ne kadar oldu sezeryan olalı? Ben 1,5 sene önce açık rahim ameliyAtı oldu bebeksiz sezeryan bi nevi ama çok şükür bi şikayetim yok sadece dikiş yerlerim kabardı ve çok kaşınıyo

Canim suan tam 2 yil oldu

Ayrıntılı ultrason 20. Haftada diye biliyorum. Ama anadolu yakasında hangi hastane yapar bilemem. Zeynep kamilin kadın doğum hastanesi büyük orda olabilir. Yada kartal devlette büyük bi hastane.
canim.cok tesekkur ederim.zeynep kamile bakayim

Canim.ben ilk ayimdan simdiye her ay yaptiriyorum komple yaptiriyorum cok sukur bir sorun yasamadim..sadece biraz daha aciyor normalden.genital.bolge alinirken temiz bildigin guvenilirde bir el.yaparsa bir sorun olacagini dusunmuyorum

Merhaba Hamişler
Ya kafamda deli sorular olmaya başladı bişey sormak istiyorum yaşan varmı bende çekiniyorum açıkcası ilk defa böle garip bi durumla karşı karşıyayım
Çok özür dileyerek başlıyorum ben 16. Haftaya giriyorum kusmalar şiddetli derece de arttı ve ne yesem 15 daika sonra çıkartıyorum. Ama bi kaç gündür farkediyorum wc ye çıkmadım hadi diyorum içimde bişey birikmiyor ama yinede 3 gündür idrar harici bişey yok ve hayatımda hiç kabız olmamış ben şuan bide kabızlıkla karşı karşıyayım sizce ne yapmalıyım kuru kayısı alıp kaynattım yiyorum ama tabi vücutta durmadı çok olmuyor iyice kafayı yedim

Ben yaptırıyorum ama geçen gün hastanenin gebe okulundaki dermatolog son 3.ayda ağda yerine tüy dökücü kremin kullanılmasını önerdiklerinden bahsetti sıkıntı olacağını sanmıyorum bende de oluyor çok sık kasık ağrısı büyümeden dolayı..

bende tüm bölge ağda ya gidiyorum canım çok şükür bi sorun yok. Başka bişey dir o büyük ihtimal

Kızlar bu face grubu buraya yaramadi
Eski canlılık yok ne burada nede facede
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum karnım agiriyor biraz hani ilk zamanlarda hafif adet ağrısı gibi diyorduk ya öyle yine hafif olduğu için onemsememeye calsiiyorum su an dinleniyorum ama diyorum akşam 9 bucukda yattım sabah 8 de kalktım çok yatmaktan mi oldu .
Ne bileyim ya korkuyorum da açıkçası
Akşam yemek yedikten sonra kötü oluyorum bayağı midem mi küçüldü ne oldu fazla birşey yiyemiyorum sıkıştırıyor beni

herkeseee merhabaa şimdiden bayramınız mübarek olsun güzel annişler pek giremiyorum sayfamıza baya yazılmıs 1100 sayfacık olmuşuz

Bende de oluyor canım,geç saatte yediğimde,tuvalete çıkamadığımda veya ayaklarımı üşüttüğümde oluyor gaz sancısı ile birleşince daha fena oluyor.çok yatmaktan olmamıştır canım korkma sen soluna yatmaya çalış

ya kizlar ya bende de bagsur gibi bi sorun olustu buyuk abdestimi yaparken cok zorlaniyorum ve hafif kanioo bagsur gibi oldum ne yapmam lazim cocuk gibi tuvalate gitmeye korkar oldum ve dislak elime bisi gelio yikanirken ama doktoruma soylemedim henuz carsamba gidicem,,, dere otu yiyorum ii gelir dediler baska bilgisi olan varmi allah korusun kalirsa bide dogumdan sonra omur billah cekerim bunu,,

İyiyim cok şükür cuma günü kontrolumuz vardı kasılma çıktı biraz canım sıkıldı inşallah geçici birşeydir bebis iyi çok şükür sen nasılsın bebisin nasıl
Kasılma çıktı derken o nasıl birşey oluyor kontrolde mi çıktı yoksa senin mi kasilmalarin var
Bende iyi sayılırım bayram üstü yoruldum bayağı annemin yanındayım ona yardım ediyorum ışte ama bugün ağrım oldu biraz
Geçti şimdi allahtan

Di mi ya annemde öyle dedi gazdan dolayıdır diye gerçekten öyle karnım şişti bugün bayağı gaz cikaramadigim için ağrı oldu herhalde ama şimdi iyiyim allaha şükür canım

Benim gittiğim jinekolojik onkoloji cerrahisi bulaşıcı hastalıklardan korunmak amaçlı ağda önermiyor . Bana hocanın anlattığı geçen yıl 4 bayan arkadaş ağda salonuna gitmiş , ağdadan 1,2 ay sonra hepsinin vajinal bölgesin de siğiller çıkmaya başlamış hepsi birden hocaya muayene smear derken HPV virüsünün kuaför kızın aynı sparulayı hepsine birden kullanıp bulaştırdığını anlamışlar . Aman dikkat kızlar bende de hpv virüsü var ama rahim ağzında doğum sonrası rahim ağzı konik şeklinde kesilecek kanser olmayayım diye bu arada herkese musmutlu Bayram'lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…