2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Bebegimin kalbi durdu cumartesi gunu kurtaj oldum
Rabbim kimseye yasatmasin saglikla alin ins bebeklerinizi kucaginiza

Cok uzgunum sizin icin ama bununda Allahtan bir sinav olsugunu hepimizin cesitli seylerle sinandigimizi lutfen unutmayin.Allah kulu icin hayirli olani bilendir.Lutfen moralinizi bozmayin.Alan Allah yeniden vermesini de bilir.Kendinize dikkat edin.Hayat devam ediyor ve sizin icin bir guzellik hazirliyor olmali.Her sikintinin ardindan bir guzellik gelirmis.

Demin Ağustos 2016 annelerine baktım hepsi 34.. 35. haftalarda ne güzel yaa darısı bizlere inşallah
Ay sorma canım rüyamda son haftalardayım doğum heyecanı başlamış gece bir kalktım ay daha var neyseki dedim yattım:) galiba biraz korkuyorum doğumdan Rabbim hepimize yardım etsin sağ sağlim.

Demin Ağustos 2016 annelerine baktım hepsi 34.. 35. haftalarda ne güzel yaa darısı bizlere inşallah
Senin dediğin saatlerde bende baktım demek insan merak ediyor ya onlardaki heyecan çok farklı normal mi döndümü Bebek 33 34 haftalardalar sıcaktan iyice tahammülleri kalmamış yani ben yanıyorum şuan onlar ne yapıyor kim bilir Allah kolaylık versin inşallah ya ben bebeğimi hissediyorum 15. Haftadan beri ki çokta bariz pıt pıt vuruyor taklaları bile belli oluyor bağırsak hareketi değil kesinlikle çünkü bağırsak biyerde toplanıp 1 dakika boyunca pıtpıt vurmaz dimi olmadı takla atıyor

Benim de karnımda bir anda bir gerilme oluyor boşluğa düşmüş gibi bir his oluşuyor.. Gobeğimin etrafı geriliyor.. Pıt pıt atmalar da oluyo bazen.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatalım şu günleri.. Bu ara büyüyorlar galiba o yüzden karnımda ağrı oluyor gerilme oluyor iyice

Dün okudum ama yazamadım içim el vermedi elim gitmedi
Tekrar girmedim bile hiç
Çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah tekrardan en kısa zamanda olur bizede yazarsın

Ay sorma canım rüyamda son haftalardayım doğum heyecanı başlamış gece bir kalktım ay daha var neyseki dedim yattım:) galiba biraz korkuyorum doğumdan Rabbim hepimize yardım etsin sağ sağlim.
Bir gece ben nasıl bi hata yaptim nasıl doğacak bu bebek sıkıntısıyla uyandım. Neyse ki sabah kalktığında aynı ruh halim yoktu. Hep o korku olsa yaşanmaz. Allah yardımcimiz olsun..

bugün benim yaramazım ilk defa karnımın sol tarafına doğru çıktı resmen göbeğim yamuldu ilk defa böyle oldu :) öyle mutlu oldum ki yaramaz bebeğim yarım saat 45 dakika falan orada kaldı sonra kaçmış yine geziyor kim bilir ne arıyor içimde :) yaramazlık yapacak ya :) başına gelen var mı :)

Merhaba kizlar.
Bende takipteydim ilk defa yaziyorum :)
Benim dogumum Allah nasip ederse 22 aralikta olcak insallah.
Ilk bebegimi 22 haftalikken erken dogumla kaybettim insallah bu bebegimi sagsaglim kucagima alabilirim diyer Anneler gibii
inşallah rabbim sana bağişlasın çok üzücü ve korkutucu bi durum aralıkta kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…