AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Bebegimin kalbi durdu cumartesi gunu kurtaj oldum
Rabbim kimseye yasatmasin saglikla alin ins bebeklerinizi kucaginiza
AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Ay sorma canım rüyamda son haftalardayım doğum heyecanı başlamış gece bir kalktım ay daha var neyseki dedim yattım:) galiba biraz korkuyorum doğumdan Rabbim hepimize yardım etsin sağ sağlim.Demin Ağustos 2016 annelerine baktım hepsi 34.. 35. haftalarda ne güzel yaa darısı bizlere inşallah
Amin canım inşallah bi çırpıda zaman geçer kolayca da doğururuz Rabbimin izniyleAy sorma canım rüyamda son haftalardayım doğum heyecanı başlamış gece bir kalktım ay daha var neyseki dedim yattım:) galiba biraz korkuyorum doğumdan Rabbim hepimize yardım etsin sağ sağlim.
Senin dediğin saatlerde bende baktım demek insan merak ediyor ya onlardaki heyecan çok farklı normal mi döndümü Bebek 33 34 haftalardalar sıcaktan iyice tahammülleri kalmamış yani ben yanıyorum şuan onlar ne yapıyor kim bilir Allah kolaylık versin inşallah ya ben bebeğimi hissediyorum 15. Haftadan beri ki çokta bariz pıt pıt vuruyor taklaları bile belli oluyor bağırsak hareketi değil kesinlikle çünkü bağırsak biyerde toplanıp 1 dakika boyunca pıtpıt vurmaz dimi olmadı takla atıyorDemin Ağustos 2016 annelerine baktım hepsi 34.. 35. haftalarda ne güzel yaa darısı bizlere inşallah
Inşallah canım aminAmin canım inşallah bi çırpıda zaman geçer kolayca da doğururuz Rabbimin izniyle
Benim de karnımda bir anda bir gerilme oluyor boşluğa düşmüş gibi bir his oluşuyor.. Gobeğimin etrafı geriliyor.. Pıt pıt atmalar da oluyo bazen.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatalım şu günleri.. Bu ara büyüyorlar galiba o yüzden karnımda ağrı oluyor gerilme oluyor iyiceSenin dediğin saatlerde bende baktım demek insan merak ediyor ya onlardaki heyecan çok farklı normal mi döndümü Bebek 33 34 haftalardalar sıcaktan iyice tahammülleri kalmamış yani ben yanıyorum şuan onlar ne yapıyor kim bilir Allah kolaylık versin inşallah ya ben bebeğimi hissediyorum 15. Haftadan beri ki çokta bariz pıt pıt vuruyor taklaları bile belli oluyor bağırsak hareketi değil kesinlikle çünkü bağırsak biyerde toplanıp 1 dakika boyunca pıtpıt vurmaz dimi olmadı takla atıyor
Dün okudum ama yazamadım içim el vermedi elim gitmediAzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Bir gece ben nasıl bi hata yaptim nasıl doğacak bu bebek sıkıntısıyla uyandım. Neyse ki sabah kalktığında aynı ruh halim yoktu. Hep o korku olsa yaşanmaz. Allah yardımcimiz olsun..Ay sorma canım rüyamda son haftalardayım doğum heyecanı başlamış gece bir kalktım ay daha var neyseki dedim yattım:) galiba biraz korkuyorum doğumdan Rabbim hepimize yardım etsin sağ sağlim.
inşallah rabbim sana bağişlasın çok üzücü ve korkutucu bi durum aralıkta kucağımıza alırız yavrularımızı inşallahMerhaba kizlar.
Bende takipteydim ilk defa yaziyorum :)
Benim dogumum Allah nasip ederse 22 aralikta olcak insallah.
Ilk bebegimi 22 haftalikken erken dogumla kaybettim insallah bu bebegimi sagsaglim kucagima alabilirim diyer Anneler gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?