2016 Aralık Anneleri

Kizlar gece ince gecelikle yattim herzamanki gibi malum havalar cok sicak.Sabah ezanina dogru bir uyandim usume titreme sitma geciriyor gibi hemen ustume uzun polarimi aldim ve sabaha kadar ayagimda corapla uyumusum.Boyle birsey basina gelen var mi ?

Saol canim darisi cinsiyet ogreneneyenlere insallah ilki normal dogumdu canim cok guzel gecti . Belimden igne aldigim icin hic bisey hissetmedim bebegin nasil ciktigini bile anlamadim. guzel gecti 12 saat sonra geldi bebegim. Suyum gelmisti sonra toparlanip hastaneye gittik . Sancilarim basladi orda . Sancilar sık sık gelip gidiyordu. Sonra igneyi vuruluncane sanci kaldi ne baska bisey. Guzel guzeldogum yaptim. Ahh ahh zaman gecsede bir an once 2.ci dogursam :) boyle iste canim korkulacak bisey yok hersey guzel olacak doguma kandini piskolojik olarak hazirla o zaman hersey guzel olacak. Huc korkma guzel seyler dusun hep .

Ayy ne güzel içimi rahatlattın canım çok sağol ,epidural ıkınmayı engelliyor ne zaman ıkıncağını bilemiyormıssun doğru mu peki?

çok geçmiş olsun canım benimde dün çok karnım ağrıdı gazmıydı neydi bilemedim ama tüm gün yattım gece cam açık üstümde açık yatıyorum ondanmı oldu acaba bilmiyorum hiç
Sağol Canım sanada geçmiş olsun o yüzden olabilir dikkat etmemiz lazım kendimize gaz sıkışması da yaşıyoruz kabizliktan dolayı sanırım sindirim sistemimiz düzenli çalışmıyor

Çok kotu oluyor Canım ya artık benim krampa dönüşüyor ve kıvranıyorum en son ilaç kullanmak zorunda kaldım bir kere serum yedim sanırım sindirim sistemimiz çalışmıyor yuruyus yapmak lazım sık sık ve bol sıvı dedi doktor

Ayy ne güzel içimi rahatlattın canım çok sağol ,epidural ıkınmayı engelliyor ne zaman ıkıncağını bilemiyormıssun doğru mu peki?
Hayir canim ıkınmayi engellemiyor.
Igneyi takiyorlar sen sancin bitti saniyorsun ama hala devam ediyor sadece hissetmiyorsun. Zaten karnin uzerinde sanci ölcen makinede var .
Benim bebek artik gelmeye basladiginda eve dedi artik ıkınmaya baslicaksin. Tamm dedim ve sanci makinesinde sancim en yuksek seviyeye gelince ıkın diyordu. Oyle oyle bebegim geldi zaten kafasi cikinca bi iki defa daha ıkınıyosun bitti goreceksin nasil dogum yaptigini anlamicaksin. Zaten ebe bebegimi cikardi ellerini uzat al dedi. Ben onu aldim kucagima koydum. O halde olmasina ragmen optum kokladim ve yasadigim herseyi unuttum. ayyy heycan yaptimm

Ayy canım ya yaşadım resmen valla ne güzel mutluluk , sağ sağlim o zaman o günleri göstersin Rabbim doğuma girdiğinde tam kaç haftalıktın canım lavman yapıldı mı ? Soruyorum ama merak ediyorum

Günaydın cnmmm bence seninki erkek
Selam güzel Anneler günaydın hareketleri hissediyor musunuz ??? Ben yeni yeni hissetmeye başladım
Taklalar atıyor oyun parkı sandı sanırsam :)
Eşimle bayramn 2.günü korku seansı2 filmine gittim 2.yarısında o kadar gerilmişimki içimden bir tepik yedim anlatamam sanırsam bebiş de gerildi :)

Hayırlı cumalar gözünaydın cnm

bende bu Aksam doktora gidiyorum cinsiyet ogrenicez insallah :) bence buyuk ihtimalle kizim olcak gibi
Hadi hayırlısı olsun
Cinsiyet öğrenince yaz bakalım :)

Slm cnm benide listeye eklermisin hataydan katılıyorum sat 18. Mart 2016 cinsiyeti erkek 23 yaşındayım ilk bebeğim
Hoşgeldiniz cnm eklerim tabii

Ayy canım ya yaşadım resmen valla ne güzel mutluluk , sağ sağlim o zaman o günleri göstersin Rabbim doğuma girdiğinde tam kaç haftalıktın canım lavman yapıldı mı ? Soruyorum ama merak ediyorum
Ben doguma girdigimde 39 haftaliktim. Normal dogum gunune 1 hafta kalmisti.
Lavman ne oluyor icini temizlememi oluyor. Yaptilarsa bile hic farkinda degildim cunku asagi tarafimi hic hissetmiyordum.

Bende öyle düşünüyorum canım son dakka golleri olmuştur hep hayatımda herşeye de hazırlıklıyım diğer yandan. Sağlıklı olsunlar kuzucular canım sen naptın sonuç pazartesi mi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…