2016 Aralık Anneleri

4d ultrasonu araştırdınız mı çocuk için zararlı mı

benim 10-15 lökosit, 15-20 epitel ve az bakteri görünüyordu en son. ama ateş vs yok. doktorum idrar kültürü istedi orada bakteri üremedi yazıyor diye bir şey vermedi tekrardan. içime şüphe düştü ben kendim mi gidip istesem acaba kontrol amaçlı

canım öncelikle çok geçmiş olsun karında sertleşme derken nasıl oluyor çünkü bende de ara ara oluyor karnım çok şişiyor davul gibi öle mi oluyor acaba diye merak ettim
teşekkürler canım ya şişme değil de rahim top gibi oluyor dokununca sert oluyor mide tarafı değil de alt tarafta olunca anlıyorsun canım...

Teşekkür ederim cnmm

vurulsan ne gibi bir zararı olacak ki
önlem amaçlı zaten bu cnm

canım benim doktorum da önermedi hatta ararlarsa doktorumla görüştüm yaptırmıcam dersin dedi ben yaptırmıyorum ama karar senin tabi ki eşim de doktor yaptırma dediyse yaptırma diyor.
yani bi zararı varmıdır bilmiyorum ama aşıları oldum olası sevemedim :)) eşimde sen bilirsin diyo çok kararsızım bu konuda..ben 2 sene önce açık rahim ameliyatı oldum hiç aşı yapmadılar bu anneyi korumayı amaçlayan bişey değilmi?

Cok gecmis olsun bebege bisy olmamasi guzl yatmamanin zarari yok ytrki sagligna kavus

Gecmis olsun cnm bebege cok sukur bisy olmamis hastnde kalmn daha iyi onlmi daha guzl olur cabuk iyilsrsn

ada çayı hala yasak mı ilk üç ay içmeyin diyolardı ama,,ben arada bir içiyorum tehlike geçti diye boğazım acıdıkça

sabahları gözümü açar açmaz ilk yaşadığım şey benim de bu maalesef son 3-4 gündür

sen bi eczaneden al bence canım bacak ve kasık ağrıları için, kasılmalar için doktorlar veriyor bana da vermişti hiç tahlil yapmadan ama ben kullanmamıştım tadı çok kötü geldi bana diye

bence vurdur canım çünkü sadece doğum için düşünme allah korusun her an başımıza ufak bi kaza bile gelse tetanoz riski var ihmal etme

bence vurdur canım çünkü sadece doğum için düşünme allah korusun her an başımıza ufak bi kaza bile gelse tetanoz riski var ihmal etme

Aynen bnmde kizim 2 yasina dun girdi.
Kendimi daha cok yoruyorum kotu hissediyorum onun adinada daha fazla ilgi alaka derken bitiyorum aksama kdar sizin ne kadarlik
benim kızım 10 aylık daha emeklemiyor da. hep kucak istiyor. inş.en kısa zamanda yürür de kucağıma almak zorunda kalmam

Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de vardı antibiyotik alıyorum 3 gündür inşallah bebeğimi etkilemez diyerekten, hamilelikte sık rastlanan durum olsa gerek ki çok fazla enfeksiyon olan var Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda.

Kızlar benim iştahim arttı son günlerde sizde durum nasıl 20. Haftadan sonra bebekte büyüyünce oluyor sanırım ama kilo almaktan çok korkuyorum
İştah artışını sorma ya ilk 3 ay tatlı çikolata falan diyince bile midem bulanıyordu seviniyordum kilo almam ne guzel diye gerçi almadım hiç kilo ama dikkatli olmak lazım yinede
Şimdi yavaştan canım tatlı şeyler çekmeye başladı korkuyorum kilo mu etkileyecek diye
Yemek yerken ekmek yemeden doyamiyorum artık önceden bir tane ekmek. Alırdık bir hafta yeterdi buz dolabında saklardim şimdi günde neredeyse 1 ekmek yiyoruz eşimle birlikte.
Bide her gün patates kızartması çekiyor canım eğer canım çektiyse dunya kadar yemek yesem bile onu yemeden doymuyorum :)
Şimdi düşündüm de iyi yine kilo almamisim ekmekte kızartma da kilo yapan şeyler diye biliniyor. Ama hamilelikte canın birşey çekmesi çok başka oluyor patates kızartması yerken aldığım zevk başka hiç birsey de yok :)
Bu arada Hamilelikten önce ayda bir falan yapardık kizarmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…