2016 Aralık Anneleri

Forumda yeniyim :) Diğer bilgiler neler acep bilemedim canım.
cnm şunları yazarsan ekleyim
Son adet Tarihi
Beklenen doğum tarihi
Belli ise cinsiyet
Belli ise İsim
Kaçıncı çocuk
ay hergün tartılıyorum benimde 4 ama kilolu başladığım için elim yüreğimde Allah sonumuzu hayra çıkarsın:)
aynı beni anlatmışsın işte
amin :)
G

Gunaydin canim gozun aydin bu arada

Gunese ates ediver :))))
pompalı ile ateş etsen az
Hep diyorum Allahım günah yazmasın ama
Cehenneme yolumuz düşerse bence indirim hak ediyoruz :D

Kizlar herkese gunaydin. Bise sormak istiyorum. Bebisi devamli hareket eden surekli ve sert sert tekmeler atan varmi aramizda benden baska :))
Bu cocuk ne istiyo ayol benden :) valla kasiklarima agri giriyo ole bi kuvvetli vuruyoki bazen ayni yere defalarca vuruyo. Ve ne yatmasi etmesi ayakta afedersiniz wcde yururken is yaparken otururken her pozisyonumda vurmayi ve bunuda epey hissettirmeyi basariyo. Uyudugunu hissettigim cok az. Devamli saga sola dalgalanmalarla yuzuyo ve vuruyo. Karnimin disindanda izliyoz zaten hem tekmelerini hem ordan oraya gecislerini :)
hemde ne tepikler
hata diyorum yine kudurmaya başladı diye :D

Gunaydinlar.Aranızda mantar enfeksiyonu geciren varmi.sanirim ben mantar oldum
Benimki kronik mantar maalesef
Doktorumunun verdiği iki ilaç kullanıyorum şuan biri fitil diğeri krem

Son adet Tarihi
Beklenen doğum tarihi
Belli ise cinsiyet
Belli ise İsim
Kaçıncı çocuk

Hemen yazayım tabikide
son adet tarihi :17/03/2016
beklenen doğum tarihi:22/12/2016
isim: zeynep
kaçicncı çocuk : 1

Kizlar herkese gunaydin. Bise sormak istiyorum. Bebisi devamli hareket eden surekli ve sert sert tekmeler atan varmi aramizda benden baska :))
Bu cocuk ne istiyo ayol benden :) valla kasiklarima agri giriyo ole bi kuvvetli vuruyoki bazen ayni yere defalarca vuruyo. Ve ne yatmasi etmesi ayakta afedersiniz wcde yururken is yaparken otururken her pozisyonumda vurmayi ve bunuda epey hissettirmeyi basariyo. Uyudugunu hissettigim cok az. Devamli saga sola dalgalanmalarla yuzuyo ve vuruyo. Karnimin disindanda izliyoz zaten hem tekmelerini hem ordan oraya gecislerini :)
:KK48:sabah tekmelerle uyandım resmen aynıyız canım maaşalahları var minnaklarımızın:nazar:

Gunaydinlar.Aranızda mantar enfeksiyonu geciren varmi.sanirim ben mantar oldum
Çok geçmiş olsun hemen doktora gitmediyseniz gidin bende enfeksiyon geçirdim antibiyotik bugün bitti inşallah geçmiştir.

Canım benim ki üzüntü değil .hem kiz hem erkek annnesi olmak cok guzel bi duygu. Sadece dusunduklerime inandirmisim kendimi. Bu duygumu paylasmak istedim.

Çok şükür rabbim nasip etti hamile olmayı. Hamile kalmayi isteyip hamile olamayan bir sürü insan var.
Evet Canım mesela ben 3 sene uğraştım hala inanamiyorum şaka gibi geliyor iki duyguyu da tadicaksin ne güzel ben çok isterim bir kızım bir oğlum olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Günaydın annişler:)
Taşındık vs derken tetanoz aşısını unuttum bugün 22+1 iz geç mi oldu acaba?

Bi de ben, ah ben, vitamin demir vs hiçbişey içemiyorum. Ve sanırım kansızlığım başladı. Bi kaç gündür halsizliksen kolum kalkmıyor. Sürekli uzanıyorum tuvalete zor gidiyorum. Kısturmayan kan ilacı yok mıdur ya :KK43:
Canım Gyno ferro sanol kullanıyorum ben ama aşırı bulantı kusma yapmıyor öyle gece yatarken içince birşey Anlamıyorsun tetolenoz içinde beni 27.haftada çağırdılar sağlık ocağında çok saçma geldi banada

Oğlumun ismine bir türlü karar veremiyorum içime sınmiyor ya eşim beyazıt istiyor illaki bende bisi yok

Son adet Tarihi
Beklenen doğum tarihi
Belli ise cinsiyet
Belli ise İsim
Kaçıncı çocuk

aynı beni anlatmışsın işte
amin :)

pompalı ile ateş etsen az
Hep diyorum Allahım günah yazmasın ama
Cehenneme yolumuz düşerse bence indirim hak ediyoruz :KK70:

hemde ne tepikler
hata diyorum yine kudurmaya başladı diye :KK70:

Benimki kronik mantar maalesef
Doktorumunun verdiği iki ilaç kullanıyorum şuan biri fitil diğeri krem
Bu guzeldi hahahahahaa :))))

:KK48:sabah tekmelerle uyandım resmen aynıyız canım maaşalahları var minnaklarımızın:nazar:

Çok geçmiş olsun hemen doktora gitmediyseniz gidin bende enfeksiyon geçirdim antibiyotik bugün bitti inşallah geçmiştir.
AyNen ole. Bnde diorum benim kadar olan varmi baska diye bi soruyum dedim :) surekli virt virt virt :))) ne zaman kendi kendime uyuyo heralde kipirti yok desem sn yesine tekmelemeye baslio. Hayir neyin savasi anlamadim. Seni ben tasiyorum uleeeennnn :))))

Bnim de millet karnimi gormese ne hamilesi dicek. Gerci ewli olduguma zor inaniolardi hamile olduguma nasi inansinlar :) allahtan karnim epey ciktida goruyolar yoksa ne bacakta ne bise var ne yuzde. Goguslerim zaten dolgundu oncedende epey pufda bi kalcaya sahiptim ama ilk aylar kusmaktn eridi yeni toparlandi eskisi gbi degl ama olsun. Gobegim cekiyo diyorum :)
Aynen kiz oyle.
Ben zaten balik etliyim ee boyda kisa olunca hemen gibek ortaya cikiyor. Hamilelik elbiselerimi giyiyorum ve cokta guzel hamile oldugum belli oluyor. Gurur duyuyorum ;)

Aynen kiz oyle.
Ben zaten balik etliyim ee boyda kisa olunca hemen gibek ortaya cikiyor. Hamilelik elbiselerimi giyiyorum ve cokta guzel hamile oldugum belli oluyor. Gurur duyuyorum :KK66:
Aynen basindan beri gorunsun diye ugrasiyodum hic bol giyim gorunmesin belli olmasin dusuncelerine kapilmadim hep gorunsun istedim. Bana fit anne diolar :) halbuki normal yiyorum zatif kalmak gibi cabam yok. 53 le hamile kaldim 3.5 ay kustum hic bise yemedim 50 oldum. Simdide 5 ayi gectik gene 53 :) bacaklar normal her yer normal yuz vs. Sadexe gobek cikti muhtesem bi sekilde :)))

Aynen basindan beri gorunsun diye ugrasiyodum hic bol giyim gorunmesin belli olmasin dusuncelerine kapilmadim hep gorunsun istedim. Bana fit anne diolar :) halbuki normal yiyorum zatif kalmak gibi cabam yok. 53 le hamile kaldim 3.5 ay kustum hic bise yemedim 50 oldum. Simdide 5 ayi gectik gene 53 :) bacaklar normal her yer normal yuz vs. Sadexe gobek cikti muhtesem bi sekilde :)))
Ne gizel iste kiz .
Zaten en onemlisi gobek.
Ee bebeklerde buyuyor artik gobeklerde ciksin artik bi zahmet ;)
Ayy bide mide yanmalari olmasa cok guzel olur insallah gec başlar mide yanmalari. Cunku hic cekilmiyor.

Ne gizel iste kiz .
Zaten en onemlisi gobek.
Ee bebeklerde buyuyor artik gobeklerde ciksin artik bi zahmet :KK66:
Ayy bide mide yanmalari olmasa cok guzel olur insallah gec başlar mide yanmalari. Cunku hic cekilmiyor.
Bende yok suan allaha sukur. Bende ole istahda yok isin garip tarafi. Hemsireler 6 dan sonra gorcem seni dio ama keskee nerdee bende soyle dolabi silsem supursem ne vardi sanki. Hicc... eskiden neysem gene o. Istah yok..

Oğlumun ismine bir türlü karar veremiyorum içime sınmiyor ya eşim beyazıt istiyor illaki bende bisi yok
beyazıt çok güzelmiş bence.. :KK200:
ben de eşimin istediği isme %100 ısınamadım ama sonuçta onun bir arzusu var benim o kadar tutkuyla bağlandığım bir isim çıkmadı. haliyle kabullendim oğluşun adını :D

Back
X