2016 Aralık Anneleri

Günaydınlar aralık annişleri.

Ben 19+6 haftadayım, kısmetse 5. ayımız bitiyor inşallah. Şimdilik kilo verebilenlerdenim. 1,5 aylıkta öğrendiğimden son kontrolüme -15 gün önceydi- kadar 4,5 kilo verdim.

Doktorum su içimini arttır, ekmeği kes bebeğe bir faydası yok onun yerine tahıllı gıdalar ye daha faydalı dedi. Tavsiyesine uydum. Bakalım şimdilik iyiyiz. Ama son 10 gündür falan kilo almaya başladım gibi hissediyorum. Tartıya çıksam mı acep bilemedim :)

Günaydınlar aralık annişleri.

Ben 19+6 haftadayım, kısmetse 5. ayımız bitiyor inşallah. Şimdilik kilo verebilenlerdenim. 1,5 aylıkta öğrendiğimden son kontrolüme -15 gün önceydi- kadar 4,5 kilo verdim.

Doktorum su içimini arttır, ekmeği kes bebeğe bir faydası yok onun yerine tahıllı gıdalar ye daha faydalı dedi. Tavsiyesine uydum. Bakalım şimdilik iyiyiz. Ama son 10 gündür falan kilo almaya başladım gibi hissediyorum. Tartıya çıksam mı acep bilemedim :)
canım niye kilo vermeye çalışıyosun , fazla kilolu olduğun için dr mu istedi

Günaydın annişler:)
Taşındık vs derken tetanoz aşısını unuttum bugün 22+1 iz geç mi oldu acaba?

Bi de ben, ah ben, vitamin demir vs hiçbişey içemiyorum. Ve sanırım kansızlığım başladı. Bi kaç gündür halsizliksen kolum kalkmıyor. Sürekli uzanıyorum tuvalete zor gidiyorum. Kısturmayan kan ilacı yok mıdur ya :(
Günaydın canım,
ben demir ilacı olarak Gyno Ferro sanol kullanıyorum bu bana daha iyi geldi. Doktoruna sorabilirsin.

Ayy kiz sende :KK66: birak tadini cikar :KK66:
Benimde gobegim cikmis ne guzel hamileyim diye bagiriyor :KK66:
Nasil olsa dogumdan sonra verecez kilolari
Hayirlisiyla bi gelsinler sıpalar.
Bu sene resmen erkek senesi yaa . Etrafimda bir suru hamile var hepsi erkek :KK66:
Bnim de millet karnimi gormese ne hamilesi dicek. Gerci ewli olduguma zor inaniolardi hamile olduguma nasi inansinlar :) allahtan karnim epey ciktida goruyolar yoksa ne bacakta ne bise var ne yuzde. Goguslerim zaten dolgundu oncedende epey pufda bi kalcaya sahiptim ama ilk aylar kusmaktn eridi yeni toparlandi eskisi gbi degl ama olsun. Gobegim cekiyo diyorum :)

Kizlar herkese gunaydin. Bise sormak istiyorum. Bebisi devamli hareket eden surekli ve sert sert tekmeler atan varmi aramizda benden baska :))
Bu cocuk ne istiyo ayol benden :) valla kasiklarima agri giriyo ole bi kuvvetli vuruyoki bazen ayni yere defalarca vuruyo. Ve ne yatmasi etmesi ayakta afedersiniz wcde yururken is yaparken otururken her pozisyonumda vurmayi ve bunuda epey hissettirmeyi basariyo. Uyudugunu hissettigim cok az. Devamli saga sola dalgalanmalarla yuzuyo ve vuruyo. Karnimin disindanda izliyoz zaten hem tekmelerini hem ordan oraya gecislerini :)

Gunaydinlar.Aranızda mantar enfeksiyonu geciren varmi.sanirim ben mantar oldum
ben hamilelikten önce geçirmiştim travocort adında bi krem kullanmıştım iyi gelmişti. hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum sen direkt doktorunla görüş ilerlemeden.

ben hamilelikten önce geçirmiştim travocort adında bi krem kullanmıştım iyi gelmişti. hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum sen direkt doktorunla görüş ilerlemeden.
Hamileligin en basindan beri beyaz akinti var zaten.doktor beyaz sut kesigi gibi akinti varsa mantar dedi fitil verdi ama kasinti falan yok.bende kullansammi bilemedim:)

Kizlar herkese gunaydin. Bise sormak istiyorum. Bebisi devamli hareket eden surekli ve sert sert tekmeler atan varmi aramizda benden baska :))
Bu cocuk ne istiyo ayol benden :) valla kasiklarima agri giriyo ole bi kuvvetli vuruyoki bazen ayni yere defalarca vuruyo. Ve ne yatmasi etmesi ayakta afedersiniz wcde yururken is yaparken otururken her pozisyonumda vurmayi ve bunuda epey hissettirmeyi basariyo. Uyudugunu hissettigim cok az. Devamli saga sola dalgalanmalarla yuzuyo ve vuruyo. Karnimin disindanda izliyoz zaten hem tekmelerini hem ordan oraya gecislerini :)
ya cnm sorma bendede durum aynı bütün gün kavga ediyoruz resmen elimi karnıma koysam ittiriyo kasığıma tekme atıyo bende anlamadım doktorada sordum normal annenin hissetmesi diyo anlamadım bende

Bende ayni durumdayim. Güclü kuvvetli bisey olacak heralde sabahlari tekmelerle uyaniyorum geceleri tekmelerle uyuyorum. Tekmeler saglikli oldugunu hissettiriyo bana o yüzden gayet mutluyum :)

Back
X