2016 Aralık Anneleri

Amin canım inşallah s

Çok zormus gerçekten aklımda hep kız isimleri sanırım haklisin sizin oglunuzun adı ne Canım

Elhamdülillah

Arkadaşlar dün solante pigmenta aldım. Normalde güneş kremi olarak sebamed kullanıyordum yıllardır. Bu aldığım hamleler için mis. aranızda kullanıp Memnun kalan var mi. Bu arada benimyüzüm zaten lekelenmeye müsait Ama lekeyi elimin üzerinde gördüm bir kaç gün önce.'çok üzüldüm. Çil gibi hatta yaşlıların elinde çıkan cinsten

Kizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.

Canım beslenmene yorgunluğuna dikkat et inşallah önemli bişey yoktur güzel haberini bekliyoruz

Kızlar şimdiye kadar sorcam hep erteledim daha önce normal yada sezaryen ile doğum yapmış arkadaşlarım bizim gibi hiç tecrübesi olmayanlara doğumunuz nasıl geçti? Kaç günde toparladınız ? Kısaca anlatırmısınız rica etsem
Ben Allah izin versin görelim o günleri ama heyecan korku hepsi bir sarıyor .

Canim ben ilk bebegimi yavrumu erken dogumla kaybettim.. eger sk araliklarla
kasilmam oluyorsa zaman kaybetmeden hastahaneye git .. ins senin onemli biseyin yoktur cnm

Solante pigmenta değil de solante pregna aldım ben, pregna hamileler için olan, diğeri ciltte lekelenmelere iyi geliyor hatta leke varsa onları bile geçirebiliyor, ama hamilelik de zaten lekelenmeye müsait bir dönem olduğundan pigmenta da kullanılır sanırım. Ben memnunum, İzmir in sıcağında ve 15 gün Deniz tatili sırasında şimdiye kadar lekelenme falan olmadı çok şükür

Valla cnm ben ilk bebegimi dedigim gibi erken dogumla normal bir sekilde dogurmustum.. fakat bebegim daha kucuktu ondanmi kaynaklaniyor bilmiyorum hemen ayaga kalkabilmistim.. Annem son kardesimi sezeryanla dogurmak zorunda kalmisti ve hep der insallah hep normal birsekilde dogumunuz gerceklesir

Canım benim de ilk doğumum olacak nasip olursa, bende doğum hikayeleri eğer olumsuz içerikte olursa etkilenirim diye pozitif doğum hikayeleri okuyorum. Doğum meleğim diye Bi site var, Bir de Bebek yapım bakım onarım diye bir blog var orda çok güzel doğum hikayeleri var. Bir de hypnobirthing diye bir kitap aldım normal doğuma hazırlık amaçlı öneriler var. Bir de 13 ağustosta Bostanlı da ağrısız doğuma yolculuk semineri var, katılmak istersen sana düzenleyen kişinin numarasını gönderebilirim :)

Belcika canim :)
Hemen geliyorum :)

Bebek olabilir mi acaba ?

Benim de o kadar buyudukler ki 2 beden büyüdü ara ara benimde acıyor. Geçen hafta denizde cok acidi. Soğuk Suda oldu sanırım. Nasıl önlem almak gerekir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…