- 24 Kasım 2015
- 25
- 25
- 18
arkadaşımın ikinci gebeliği beyaz vazelinle sildiğini söyledi. ileride de yaralar içinde ayva çekirdeğini suya koy jelleşsin o iyi geliyor. hatta çekirdekleri buzlukta muhafaza edebilirsin
AYSHE9388 @Sude984 teşekkürler kızlar. Onu da vermişti doktorum ama denemedim bile diğer hepsi kusturduğu için ümitsizdim açıkçası. Onu bi içeyim. Tetanosa da bu hafta içi gideyim bakalım. Ah şu Zaman'ı sağsalim atlatsak da kavuşsak hem bebeklere hem eski vücudumuza ve sağlığımıza[/QUOTE
Amin canım inşallah.. Bbenim de çok zor geçiyo karnım taş gibi. Halsizlik abuk sabuk hallerdeyim. İnşallah zamanlıca sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza..
Çok zormus gerçekten aklımda hep kız isimleri sanırım haklisin sizin oglunuzun adı ne Canımbeyazıt çok güzelmiş bence..
ben de eşimin istediği isme %100 ısınamadım ama sonuçta onun bir arzusu var benim o kadar tutkuyla bağlandığım bir isim çıkmadı. haliyle kabullendim oğluşun adını
Günde iki tane sade içmek kalsiyum ıcın süper bende iciyorumkızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Benım oglum tiksinmişti koku kalıyor ya çkuru soğanı kesin sürün süper ise yarıyorTAHİNİN YAĞINI SÜREBİLİRSİN CANIM. İYİ GELİYORMUŞ
BiZimde Zeynep olacak kısmet seHemen yazayım tabikide
son adet tarihi :17/03/2016
beklenen doğum tarihi:22/12/2016
isim: zeynep
kaçicncı çocuk : 1
ElhamdülillahKizlar herkese gunaydin. Bise sormak istiyorum. Bebisi devamli hareket eden surekli ve sert sert tekmeler atan varmi aramizda benden baska :))
Bu cocuk ne istiyo ayol benden :) valla kasiklarima agri giriyo ole bi kuvvetli vuruyoki bazen ayni yere defalarca vuruyo. Ve ne yatmasi etmesi ayakta afedersiniz wcde yururken is yaparken otururken her pozisyonumda vurmayi ve bunuda epey hissettirmeyi basariyo. Uyudugunu hissettigim cok az. Devamli saga sola dalgalanmalarla yuzuyo ve vuruyo. Karnimin disindanda izliyoz zaten hem tekmelerini hem ordan oraya gecislerini :)
Him İnşallah bu son doktorlarda doğum yaparız. Bende çok memnun kaldım.yarın Allah kısmet ederse Hüma da'ayrıntılı ya gircez. Bakalım güzel haberler veririm inşallahElhamdülillah
Belcika canim :)Listeye ekledim cnm
ora nereymiş geliyorum hemen
Canım beslenmene yorgunluğuna dikkat et inşallah önemli bişey yoktur güzel haberini bekliyoruzKizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.
Canim ben ilk bebegimi yavrumu erken dogumla kaybettim.. eger sk araliklarlaKizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Ayy Allahim korusun.
Arkadaşlar dün solante pigmenta aldım. Normalde güneş kremi olarak sebamed kullanıyordum yıllardır. Bu aldığım hamleler için mis. aranızda kullanıp Memnun kalan var mi. Bu arada benimyüzüm zaten lekelenmeye müsait Ama lekeyi elimin üzerinde gördüm bir kaç gün önce.'çok üzüldüm. Çil gibi hatta yaşlıların elinde çıkan cinsten
Valla cnm ben ilk bebegimi dedigim gibi erken dogumla normal bir sekilde dogurmustum.. fakat bebegim daha kucuktu ondanmi kaynaklaniyor bilmiyorum hemen ayaga kalkabilmistim.. Annem son kardesimi sezeryanla dogurmak zorunda kalmisti ve hep der insallah hep normal birsekilde dogumunuz gerceklesirKızlar şimdiye kadar sorcam hep erteledim daha önce normal yada sezaryen ile doğum yapmış arkadaşlarım bizim gibi hiç tecrübesi olmayanlara doğumunuz nasıl geçti? Kaç günde toparladınız ? Kısaca anlatırmısınız rica etsem
Ben Allah izin versin görelim o günleri ama heyecan korku hepsi bir sarıyor .
Canım benim de ilk doğumum olacak nasip olursa, bende doğum hikayeleri eğer olumsuz içerikte olursa etkilenirim diye pozitif doğum hikayeleri okuyorum. Doğum meleğim diye Bi site var, Bir de Bebek yapım bakım onarım diye bir blog var orda çok güzel doğum hikayeleri var. Bir de hypnobirthing diye bir kitap aldım normal doğuma hazırlık amaçlı öneriler var. Bir de 13 ağustosta Bostanlı da ağrısız doğuma yolculuk semineri var, katılmak istersen sana düzenleyen kişinin numarasını gönderebilirim :)Kızlar şimdiye kadar sorcam hep erteledim daha önce normal yada sezaryen ile doğum yapmış arkadaşlarım bizim gibi hiç tecrübesi olmayanlara doğumunuz nasıl geçti? Kaç günde toparladınız ? Kısaca anlatırmısınız rica etsem
Ben Allah izin versin görelim o günleri ama heyecan korku hepsi bir sarıyor .
Hemen geliyorum :)Belcika canim :)
Bebek olabilir mi acaba ?Kizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Ayy Allahim korusun.
canım ben de her gün soda içiyorum içinde kalsiyumla magnezyum var bolca diyesağol canım işyerinde olduğumdan içine limon atacak durumum olmadı ben de limonlu içtim artık :)
Benim de o kadar buyudukler ki 2 beden büyüdü ara ara benimde acıyor. Geçen hafta denizde cok acidi. Soğuk Suda oldu sanırım. Nasıl önlem almak gerekir acabaKızlar Afedersiniz ama bnm göğüs uclarim
Çok acıyor
Bebek doğduğunda daha da kötü olur şimdiden önlem alsam ne yapmalıyım ki bilemedim göğüs ucu kremleri işe yarar mı acaba
böyle olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?