- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
AyNen ole. Bnde diorum benim kadar olan varmi baska diye bi soruyum dedim :) surekli virt virt virt :))) ne zaman kendi kendime uyuyo heralde kipirti yok desem sn yesine tekmelemeye baslio. Hayir neyin savasi anlamadim. Seni ben tasiyorum uleeeennnn :))))
Iste bende onu dusunuyorum simdiden aci veriosa son zaman epey canm yanar diorum:)annesi oyun istiyorlar bizimkiler Ayy ben kurban olurum kız onun ayaklarına o vurdukça neşem geliyor
Yalnız son haftalar tabi iyice büyücekler o zaman yandık biz
Kiz benim istahim acik. Ama malesef sabah kahvaltisi hic bisey yiyemiyorum. Neredeyse sabahtan aksama kadar aç geziyorum . Aksamda eşimle tıka basa yiyorum o yuzden buda bana kilo olarak donuyor malesefBende yok suan allaha sukur. Bende ole istahda yok isin garip tarafi. Hemsireler 6 dan sonra gorcem seni dio ama keskee nerdee bende soyle dolabi silsem supursem ne vardi sanki. Hicc... eskiden neysem gene o. Istah yok..
Yok kiz canin yanmaz . O kadar olmuyorIste bende onu dusunuyorum simdiden aci veriosa son zaman epey canm yanar diorum:)
Dünyam hast gıdıyorum ıkı oldu bu Dr Tekden Gülcan h dAn cok daha uyu ayrıntılı bakıyor hast ve odalarında son model ve tek kişilik olması. Daha İ bizim için tavsıye ederımCanım senin şimdi ki hastanen ve doktorun kim. Memnun musun. Birde ayrıntılı yi yaptıracak misin
ne istiyor canım eşin merak ettim biz de daha karar veremedik oğluşumuzun ismine debeyazıt çok güzelmiş bence..
ben de eşimin istediği isme %100 ısınamadım ama sonuçta onun bir arzusu var benim o kadar tutkuyla bağlandığım bir isim çıkmadı. haliyle kabullendim oğluşun adını
Merhabaa bende Aralık annesi olucam Allah izin verirse bilgilerimi yazsam benide eklermisiniztmm cnm
kızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Iste bende onu dusunuyorum simdiden aci veriosa son zaman epey canm yanar diorum:)
Mineralli su faydalı bilekızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Tabiki eklerim hoşgeldinizMerhabaa bende Aralık annesi olucam Allah izin verirse bilgilerimi yazsam benide eklermisiniz
24
Samsun
14.03.2016
19.12.2016
Kız
Eylül
İlk bebiş
Şimdiden teşekkür ettimmmmm
sağol canım işyerinde olduğumdan içine limon atacak durumum olmadı ben de limonlu içtim artık :)Ben doktoruma sormuştum geçen gittiğimde bir zararı yok dedi, içine limon dilimi atıyorum ben içerken bazen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-damarda-direnc-centik-tespit-edildi.478847/Kizlar ayrintili ultrasona girdim. Tek tarafli çentik var dedi. Internetten bakiyorum bebegin gelismemesine zayif dogmasina sebep oluyomus ama biz en başindan beri gelisim yönünden bir hafta ilerden gidiyoruz. Yarin kendi doktoruma gidicem ama boyle bisey yaşayan bilgisi olan var mi?
Geçen hafta ben de sağlık ocağına gittim ve 4. doz tetanoz aşısı oldum. Hemşire benim de bebeğimin kalp atışlarını bulamadı ama tekmeler son hız devam ediyor minik kızımda. Sen de merak etme canım, sağlık ocaklarındaki cihaz oldukça dandik bir şey bence, takmamak lazım.Slm bugun bende saglik ocagina gittim.19+0 haftamdayim hemsire baya bibugrastu ancak alamadi kalp atimini.daha cok.kucuk endiselenme 20. Haftadan sonra anca duyabilioz filan dedi ama endiselenmemek mumkunmu simdi.gerci bu isi pek yapmioz dedi alette mi sikinti var kendimi tecrubesiz bilmiorym.siz ilkkez mi dinlediniz saglik ocaginda acaba kolay duyabildilermi? Baska bi arkadasta vardi sanrim bu forumdamiydi bilmiorum ama kalp atisi yok?denmisti onada.randevuya 10 gun var daha nasil gececek zaman
kızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Kızlar Afedersiniz ama bnm göğüs uclarim
Çok acıyor
Bebek doğduğunda daha da kötü olur şimdiden önlem alsam ne yapmalıyım ki bilemedim göğüs ucu kremleri işe yarar mı acaba
böyle olan var mı ?
yok canım zaten ilk defa içtim bugün ama korkuttun beni bi daha da içmem zatenolmaz canım ya sadece meyveli içmemeye dikkat et onların içinde şeker olduğu için zararlı olabilir bana doktorum günde 1 fincan kahve de içebileceğimi söyledi. kuzenim 3 tane içiyordu günde mineralli olduğu için doktoru içebilirsin demiş özellikle de yazın çok terlediğimiz için. afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?