2016 Aralık Anneleri

Bana 3 kere kan alınacak dedi doktorum canım içtikten 1 ve 2.saatlerde
1 kez yaptılar benim devam ettiğim hastanede. Uygulamada farklılık gösteriyor demekki.
Benim midem öyle kolay kolay bulanmadığı için sıkıntı yaşamadım. Aç karnına gazı hafif elmalı soda içtim gibi oldu.

Inşallah zorlanmam bende ve temiz çıkar peki ücreti ne kadar ?

Öylemi iyimiş o zaman canım hadi bakalım darısı bizim başımıza ...peki sırada şimdi ne var biliyormusun sen bizden öndesin çok sordum ama kusura bakma canım:)
Açlıktan sormayı unuttum. Artık test mest yok diye biliyorum. Rutin kontroller ve son bir ayda da NST çatı muyanesi falan var.

Selamlar arkadaşlar, bir süredir bakamiyorum insallah herkes iyidir.
Ailede birsürü saglik problemi çıktı sıkıntılar hep üst üste geldi doya doya hamilelik yasayamadim henüz. Rabbim saglik sihhat versin bunlarda geçer insallah.
Namaz kilan arkadaşlara sormak istiyorum, normal kilmaya devam ediyormusunuz, yoksa sandalye ile mi kılıyorsunuz?
Birkac gündür zorlanmaya basladim sanki

Teşekkür ederim canım. Maksimum 1,5 saatte halledeceğiz o zaman. Çok daha kötü diyorlardı tadını. SOrunsuz içebilmene ve sonrasında doktorun sonucu normal bulmasına çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah.
Kiloyu hiç dert etme canım benim. Herkesin boy-kilo oranı farklı. Bilmiyoruz ki son aylarda dengelenir inşallah kilomuz. Benim arkadaşım 7 ay boyunca 4 kilo aldım diye sevinerek geziniyordu, son 2 ay nasıl oldu bilmiyorum 16 kilo almış.20 kilo ile girdi doğuma. Yeni doğum yapan bir arkadaşım da, 8.aya kadar 12 kilo almıştı.son iki ay sadece 3 kilo ile kapadı. Belli olmuyor bu işler.

Biraz dikkat etmek de gerekiyor galiba ya, ben şimdiye kadar 3 kilo aldım o da göbeğim ve memelerimde toplandı, ama kendime dur demesem dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi, özellikle son 2 haftadır iştahım çok açık. Ara öğünlerimi atlamazsam daha iyiyim ama atlarsam akşam öğününde çok fazla yiyorum. Boyum kısa olduğundan biraz korkuyorum çok kilo almaktan. Hatta kendime sınır koydum 59 la hamile kaldım maksimum 70 olayım diye, bakalım Zaman ne gösterecek?

O multivitamini son günlerde çok duydum
en kaliteli vitamin oymuş, şu elimdeki decavit bitsin onu alacam

selam arkadaşlar ben de gebelikte 24. haftayı bitirmek üzereyim. şeker yükleme yaptırdınız mı? bu arada bebiş erkek olacak, adı da çağdaş. listeye eklerseniz sevinirim :)
cnm ekledim adıyla yaşasın
bn 25. haftada yaptırcam

Ö
öncekiler şerbet ti yani üç dört sene öncesi oğlumda cok berbat olmuştum ama bu Elmalı gazoz gibi ac iç o kdr

yazdım listeye cnm

Bugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 96, yüklemeden sonraki değer 144 çıktı. Galiba diyet verecek elveda hamur işleri ve tatlılar.
cnm burda 90 ile 140 dedi drum sınıra
seninkide sınıra yakın çıkmış sıkma canını
az diyetle hallolur

Bana 3 kere kan alınacak dedi doktorum canım içtikten 1 ve 2.saatlerde
cnm ilk açlık sonra 60dk sonra 120dk kan alaccaklar onun için 3 kere

Ücret de almadı çok ilginç. Normalde her tahlile epey para veriyoduk.
hangi hastane ? cnm
bnmde gittiğim hastanede aldığım nefes bile para ama ilginç şeker yüklemesinden almayacaklarmış

Evet ben varim. Burada yazmistim hatta. Ben doktoruma söylemistim, o da genel cerraha gönderdi. Genel cerrah ultrasonla bakti. Göbek deligi etrafinda halka gibi kaslar var, göbek büyüyünce orasi geriliyor ve hafif yirtik olusuyor. Göbek fitigi yani. Ben bir de 2 sene önce kapali ameliyat olmustum göbek deliginden de 1 cm acip girmislerdi o yüzden galiba hasar kalmis. Korkma ama olabilen bir sey ve hamilelikten sonra geciyormus. Annemde de olmus bana hamileyken. Sonra kardesimin hamileliginde hic agrimamis. Ilk oldugundan galiba. Ara ara agriyor ama uzaninca biraz dinlenince geciyor.

1 eylül ü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle okulların açılmasını. Hareketsizlikten aldım bütün kiloları. Bakalım kızım la dersler nasıl geçecek. İyice hareketlenmis olacak Miniğim inşallah. Umarım o zaman çok güzel şeyler yazarım. Şikayet etmem

Kızlar Facede grubada yazdım burayada yazim
e bebek de tanışma paketi var normal değeri 110tl ama mağazaya gidip alınca 5tl miş
Yalnız sadece İstanbul Ankara İzmir deki Büyük mağazalarında varmış
Nufüs cüzdanı lazımmış birde 7aylık hamile olunacakmış onu tam bilmiyorum
Siz alırsınız inşallah bura yazarsınız

7 aylık değiliz ki. ne çok şartı varmış bir de

kızlar bişey sorucam. şimdi ben baya zayıftım hamile kaldığımda 44-45 kilo fln. 5 kilo aldım bence iyi bile aldım bana göre.
ama benim hiç karnım çıkmıyo :) gören aa sen ne biçim hamilesin, hiç karnın yok, bebek nerde saklıyo musun hihihi gibi saçma espiriler yapıyor. sağlık ocağındaki ebe bile bu espiriyi yaptı.
baya bozulmaya başladım. halbuki zayıfım diye top gibi bi karnım olur diye tahmin etmiştim. o da yok. cidden nerde bu bebek

Ne şanslısın bence iç karnın çok geniş
yerinde olmak isterdim
kulak asma sağlıklıysan kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…