- 22 Nisan 2016
- 111
- 189
- 18
1 kez yaptılar benim devam ettiğim hastanede. Uygulamada farklılık gösteriyor demekki.Bana 3 kere kan alınacak dedi doktorum canım içtikten 1 ve 2.saatlerde
Inşallah zorlanmam bende ve temiz çıkar peki ücreti ne kadar ?1 kez yaptılar benim devam ettiğim hastanede. Uygulamada farklılık gösteriyor demekki.
Benim midem öyle kolay kolay bulanmadığı için sıkıntı yaşamadım. Aç karnına gazı hafif elmalı soda içtim gibi oldu.
Ücret de almadı çok ilginç. Normalde her tahlile epey para veriyoduk.Inşallah zorlanmam bende ve temiz çıkar peki ücreti ne kadar ?
Öylemi iyimiş o zaman canım hadi bakalım darısı bizim başımıza ...peki sırada şimdi ne var biliyormusun sen bizden öndesin çok sordum ama kusura bakma canım:)Ücret de almadı çok ilginç. Normalde her tahlile epey para veriyoduk.
Açlıktan sormayı unuttum.Öylemi iyimiş o zaman canım hadi bakalım darısı bizim başımıza ...peki sırada şimdi ne var biliyormusun sen bizden öndesin çok sordum ama kusura bakma canım:)
Ohh hadi hayırlısı ile görelim o günleri de Sağol canım:)Açlıktan sormayı unuttum.Artık test mest yok diye biliyorum. Rutin kontroller ve son bir ayda da NST çatı muyanesi falan var.
*50 g için aç gidiyosun ,kan veriyosun,verdikleri içeceği bitirdikten 1 saat sonra tekrar kan veriyosun ve bitiyo. :) (gazı hafif kaçmış elmalı soda gibiydi tadı)
* 10 kg aldım hiç bulantım ve iştahsızlığım olmadı. Keşke olsaydı.
Teşekkür ederim canım. Maksimum 1,5 saatte halledeceğiz o zaman. Çok daha kötü diyorlardı tadını. SOrunsuz içebilmene ve sonrasında doktorun sonucu normal bulmasına çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah.
Kiloyu hiç dert etme canım benim. Herkesin boy-kilo oranı farklı. Bilmiyoruz ki son aylarda dengelenir inşallah kilomuz. Benim arkadaşım 7 ay boyunca 4 kilo aldım diye sevinerek geziniyordu, son 2 ay nasıl oldu bilmiyorum 16 kilo almış.20 kilo ile girdi doğuma. Yeni doğum yapan bir arkadaşım da, 8.aya kadar 12 kilo almıştı.son iki ay sadece 3 kilo ile kapadı. Belli olmuyor bu işler.
Diet vermez 100 ml yapar bana öyle yaptı sonuc elhamdulillah temiz dikkt et ama korkulacak yok dediiBugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 96, yüklemeden sonraki değer 144 çıktı. Galiba diyet verecek elveda hamur işleri ve tatlılar.
O multivitamini son günlerde çok duydumArkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...
cnm ekledim adıyla yaşasınselam arkadaşlar ben de gebelikte 24. haftayı bitirmek üzereyim. şeker yükleme yaptırdınız mı? bu arada bebiş erkek olacak, adı da çağdaş. listeye eklerseniz sevinirim :)
öncekiler şerbet ti yani üç dört sene öncesi oğlumda cok berbat olmuştum ama bu Elmalı gazoz gibi ac iç o kdrTeşekkür ederim canım. Maksimum 1,5 saatte halledeceğiz o zaman. Çok daha kötü diyorlardı tadını. SOrunsuz içebilmene ve sonrasında doktorun sonucu normal bulmasına çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah.
Kiloyu hiç dert etme canım benim. Herkesin boy-kilo oranı farklı. Bilmiyoruz ki son aylarda dengelenir inşallah kilomuz. Benim arkadaşım 7 ay boyunca 4 kilo aldım diye sevinerek geziniyordu, son 2 ay nasıl oldu bilmiyorum 16 kilo almış.20 kilo ile girdi doğuma. Yeni doğum yapan bir arkadaşım da, 8.aya kadar 12 kilo almıştı.son iki ay sadece 3 kilo ile kapadı. Belli olmuyor bu işler.
yazdım listeye cnmkızlar isim konusu gerçekten zormuş.bize doktor ilk erkek dediğinde eşim biraz araştırdı değişik olsun timur olabilir dedi şimdi bebeişimiz kesin erkek ama biz ismine henüz karar veremedik başka alternatif bulamadık
cnm burda 90 ile 140 dedi drum sınıraBugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 96, yüklemeden sonraki değer 144 çıktı. Galiba diyet verecek elveda hamur işleri ve tatlılar.
cnm ilk açlık sonra 60dk sonra 120dk kan alaccaklar onun için 3 kereBana 3 kere kan alınacak dedi doktorum canım içtikten 1 ve 2.saatlerde
hangi hastane ? cnmÜcret de almadı çok ilginç. Normalde her tahlile epey para veriyoduk.
kızlar selam , göbek deliği veya etrafı ağrıyan varmı yani sürekli bir ağrı değil ama ara ara kendini hissettiren hafif bir şey işte pek anlatamadım ama yaşayan varsa eminim anlamıştır. bunun içi dr a gitmeme gerek varmı yaşayıp giden dr la görüşeniniz varmı acaba .
Kızlar Facede grubada yazdım burayada yazim
e bebek de tanışma paketi var normal değeri 110tl ama mağazaya gidip alınca 5tl miş
Yalnız sadece İstanbul Ankara İzmir deki Büyük mağazalarında varmış
Nufüs cüzdanı lazımmış birde 7aylık hamile olunacakmış onu tam bilmiyorum
Siz alırsınız inşallah bura yazarsınız
Ne şanslısın bence iç karnın çok genişkızlar bişey sorucam. şimdi ben baya zayıftım hamile kaldığımda 44-45 kilo fln. 5 kilo aldım bence iyi bile aldım bana göre.
ama benim hiç karnım çıkmıyo :) gören aa sen ne biçim hamilesin, hiç karnın yok, bebek nerde saklıyo musun hihihi gibi saçma espiriler yapıyor. sağlık ocağındaki ebe bile bu espiriyi yaptı.
baya bozulmaya başladım. halbuki zayıfım diye top gibi bi karnım olur diye tahmin etmiştim. o da yok. cidden nerde bu bebek
Koru Sincan Hastanesi. İdrar tahliline 100 tl almışlardı buna da bayılcaz epey dedim ama almadılar.hangi hastane ? cnm
bnmde gittiğim hastanede aldığım nefes bile para ama ilginç şeker yüklemesinden almayacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?