2016 Aralık Anneleri

İki hafta süresi var mı ki 7 aylık olcam o zaman :)

Canim bisi gormus olsa soylerdi diye dusunuyorum icini ferah tut kontrol amaclidir.hem ne guzel pespese bebisini gormus olucaksin ☺

Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız yoksa bir hafta içim içimi yiyecekti...Rabb'im hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Aç olunmasa gayet güzel içilir tadı hoş:) Bakalım kendimi frenlemeyr çalışıyorum ama dünyaları yiyesim var.

O multivitamini son günlerde çok duydum
en kaliteli vitamin oymuş, şu elimdeki decavit bitsin onu alacam

cnm ekledim adıyla yaşasın
bn 25. haftada yaptırcam

Doktorum ücret olarak yüksek ama içerisinde alabileceğin tüm vitaminler var ve kilo yapmaz dedi...biraz araştırdım gerçekten de en kalitelilerinden biriymiş...

O sınır koyma bende de var heheh :) Bakalım ne kadar uyabılecegım. 74 ile basladım.85 le doğuma gıreyım ıstıyorum. Çok mu sey ıstıyorum

Ö

öncekiler şerbet ti yani üç dört sene öncesi oğlumda cok berbat olmuştum ama bu Elmalı gazoz gibi ac iç o kdr

Süpermışi hadı kusmadan, bulanmadan atlatalım hepımız ınsallah.

Doktorum ücret olarak yüksek ama içerisinde alabileceğin tüm vitaminler var ve kilo yapmaz dedi...biraz araştırdım gerçekten de en kalitelilerinden biriymiş...
Belcikada drlar hep Multivitamin öneriyorlar bende multivitamin kullaniyorum memnunum

Kıskanıyorlar cnm seni :) kim istemez ki öyle Karan sahip Olmayı! Yeter ki bebişin sağlıklı gelsin, onu kilo alımı yerinde olsun o yeter

ay sağol şekerim :) aman yok kıskanıyolarsa bile sussunlar her şeyi takar oldum zaten.
inşallah hepimizin bebişi sağlıklı olsun

Bana da tam tersi sürekli herkes karnın ne kadar büyümüş sen bu gidişle erken doğurursun, 9. Ayda önünü Nasıl göreceksin diyorlar. Yani canım göbeğin olsa Bi dert olmasa bir dert, insanlar boş konuşup can sıkmaya bayılıyorlar. En son annemi tersledim yine karnın çok büyümüş diyince, akşamları hava üflüyorum şişsin diye sanki, ne yapayım büyüdüyse dedim. Gebeyken insan daha çok takıyor sanırım böyle şeyleri, ufacık laflar bile batıyor bana bu ara. Seni çok iyi anlıyorum. Allah hepimize sabır versin valla. Önemli olan sadece sağlık kim ne derse desin bebeklerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım yeter

AzRASILAM Canım ben bu paketın ıcerıgını bulamadım, konuya da sonradan dahıl oldum ne var acaba bılıyor musun?

canım bn sabah facede bir grupta gördüm sonra postu kaybettim maalesef
sonra öğle arasında kendi mağazasına gittim sordum
Sadece istanbul ankara ve izmirde olduğunu söylediler
pakete baktım 110tl internette 70tl bunumu veriyorlar bilmiyorum ama
Tanışma paketi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…