- 22 Nisan 2016
- 111
- 189
- 18
İki hafta süresi var mı ki 7 aylık olcam o zaman :)Kızlar Facede grubada yazdım burayada yazim
e bebek de tanışma paketi var normal değeri 110tl ama mağazaya gidip alınca 5tl miş
Yalnız sadece İstanbul Ankara İzmir deki Büyük mağazalarında varmış
Nufüs cüzdanı lazımmış birde 7aylık hamile olunacakmış onu tam bilmiyorum
Siz alırsınız inşallah bura yazarsınız
Canim bisi gormus olsa soylerdi diye dusunuyorum icini ferah tut kontrol amaclidir.hem ne guzel pespese bebisini gormus olucaksin ☺
dr mun bana ilk baştan beri verdiği vitamin. hatta burda hiçkimseden duymayınca bu vitamini Ecz.ya sordm dedim genelde elevit veya decavit veriliyor bu neyinnesi diye . onlar çok hafif ilaçlar bu çok güzel bir ilaç dedi çok dolu ve kaliteli bende tavsiye ederim dedi . çok rahatlamıştım . sizede şifa olsun inş.
sağlıklı hamişlikler dilerim.
merak etme canım, benim doktorum da 20. ve 21. haftada üst üste çağırmıştı. söylemişti bana endişelenicek bişey yok sadece daha ayrıntılı bakmak istiyorum diye de tembihledi. biliyor kafama takıcağımı çünkü :)
Yok yapmıycakmış biraz dikkat et dedi.Diet vermez 100 ml yapar bana öyle yaptı sonuc elhamdulillah temiz dikkt et ama korkulacak yok dedii
Aç olunmasa gayet güzel içilir tadı hoş:) Bakalım kendimi frenlemeyr çalışıyorum ama dünyaları yiyesim var.Teşekkür ederim canım. Maksimum 1,5 saatte halledeceğiz o zaman. Çok daha kötü diyorlardı tadını. SOrunsuz içebilmene ve sonrasında doktorun sonucu normal bulmasına çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah.
Kiloyu hiç dert etme canım benim. Herkesin boy-kilo oranı farklı. Bilmiyoruz ki son aylarda dengelenir inşallah kilomuz. Benim arkadaşım 7 ay boyunca 4 kilo aldım diye sevinerek geziniyordu, son 2 ay nasıl oldu bilmiyorum 16 kilo almış.20 kilo ile girdi doğuma. Yeni doğum yapan bir arkadaşım da, 8.aya kadar 12 kilo almıştı.son iki ay sadece 3 kilo ile kapadı. Belli olmuyor bu işler.
Ne şanslısın bence iç karnın çok geniş
yerinde olmak isterdim
kulak asma sağlıklıysan kime ne
6,5 aylığız bence kabul ederlerİki hafta süresi var mı ki 7 aylık olcam o zaman :)
Ben sizden öndeyim bi hafta hem Ankara'dayım gideyim öyleyse şansımızı deneyelim.6,5 aylığız bence kabul ederler
Biri gitse alsa aramızdan :)
canım 5,5 aylık değil miyiz biz 6,5 değiliz heralde ya benim de kafam karıştı6,5 aylığız bence kabul ederler
Biri gitse alsa aramızdan :)
O multivitamini son günlerde çok duydum
en kaliteli vitamin oymuş, şu elimdeki decavit bitsin onu alacam
cnm ekledim adıyla yaşasın
bn 25. haftada yaptırcam
ara da git cnm seni yormayımBen sizden öndeyim bi hafta hem Ankara'dayım gideyim öyleyse şansımızı deneyelim.
Biraz dikkat etmek de gerekiyor galiba ya, ben şimdiye kadar 3 kilo aldım o da göbeğim ve memelerimde toplandı, ama kendime dur demesem dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi, özellikle son 2 haftadır iştahım çok açık. Ara öğünlerimi atlamazsam daha iyiyim ama atlarsam akşam öğününde çok fazla yiyorum. Boyum kısa olduğundan biraz korkuyorum çok kilo almaktan. Hatta kendime sınır koydum 59 la hamile kaldım maksimum 70 olayım diye, bakalım Zaman ne gösterecek?
Ö
öncekiler şerbet ti yani üç dört sene öncesi oğlumda cok berbat olmuştum ama bu Elmalı gazoz gibi ac iç o kdr
Belcikada drlar hep Multivitamin öneriyorlar bende multivitamin kullaniyorum memnunumDoktorum ücret olarak yüksek ama içerisinde alabileceğin tüm vitaminler var ve kilo yapmaz dedi...biraz araştırdım gerçekten de en kalitelilerinden biriymiş...
kızlar bişey sorucam. şimdi ben baya zayıftım hamile kaldığımda 44-45 kilo fln. 5 kilo aldım bence iyi bile aldım bana göre.
ama benim hiç karnım çıkmıyo :) gören aa sen ne biçim hamilesin, hiç karnın yok, bebek nerde saklıyo musun hihihi gibi saçma espiriler yapıyor. sağlık ocağındaki ebe bile bu espiriyi yaptı.
baya bozulmaya başladım. halbuki zayıfım diye top gibi bi karnım olur diye tahmin etmiştim. o da yok. cidden nerde bu bebek
Belcikada drlar hep Multivitamin öneriyorlar bende multivitamin kullaniyorum memnunum
Kıskanıyorlar cnm seni :) kim istemez ki öyle Karan sahip Olmayı! Yeter ki bebişin sağlıklı gelsin, onu kilo alımı yerinde olsun o yeter
ay sağol şekerim :) aman yok kıskanıyolarsa bile sussunlar her şeyi takar oldum zaten.
inşallah hepimizin bebişi sağlıklı olsun
AzRASILAM Canım ben bu paketın ıcerıgını bulamadım, konuya da sonradan dahıl oldum ne var acaba bılıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?