2016 Aralık Anneleri

gayet iyi anlıyorum aynısından bende de var:)akademisyenlerin büyük bir cogunlugu aynı malesef ben birde özel sektörde çalışarak doktora yapmaya çalışıyorum tam facia. hocanın bu yüzden eziyetleride cabası. Allah kurtarsın tez vakitte ne diyelim. kolay gelsin tekrar.

Canım Allah yardımcın olsun, Allah çok büyüktür, öyle güzel kapılar açar ki, şaşırır kalırsın nasıl bu kadar kolay oldu diye. Kendimden örnek vereyim sana, Ben Kıbrıs'tayım yaklaşık 2 senedir yılda sadece 2 kez yapılan SPK nın sınavlarına giriyorum işimle alakalı uzmanlaşmak ve sertifikasını alabilmek için. SInavlarda İstanbul'da yapılıyor. 12 dersin 10unu verdim, 2 si kaldı, son şansım bu hazirandaki sınavlardı, eğer veremezsem aralıkta bebiş doğduğunda gidemem İstanbul'a, hazırlanamam da, ayrıca önceki derslerin süresi doluyordu, tekrar vermem gerekirdi.Böyle karmaşık bir durumdaydım.Çok dua ettim Rabbime. Şükürler olsun ki ümidim yokken vermişim her ikisini de.Hala inanamıyorum. Rabbim sana da nasip etsin, Tezin hızlıca bitsin, jüriden de başarıyla geçesin inşallah.

cok sevindim Allah yolunuzu acık etsin bebişler kısmetiyle gelir buda annelere yansıması :)

Âmin canım sana da bana da böyle müşkül durumda olan bütün gebelere de Rabbim yardım etsin, merhametli insanlarla karşılaşalım, işlerimiz tıkır tıkır yolunda gitsin inşallah :)

Maşallah canım tebrik ederim :) inşallah bizim de öyle olur, bende Rabbim büyüktür içime bu canı düşürdüyse kolaylığını da verir muhakkak diyorum, dualarına minnettarım :)

İnşallah canım. Aslında hepsi normalde de fazla yenmesi sağlıklı bulunmayan şeylermiş. Canan Karatay geldi aklıma şimdi :) Anne adayları ve Hamileler İçin Karatay Diyeti'nde aynı böyle yazmıştı :) Kulaklarını çınlatayım :) İnşallah şeker testini de hepimiz sorunsuz atlatırız.

cok sevindim Allah yolunuzu acık etsin bebişler kısmetiyle gelir buda annelere yansıması :)

Amin canım çok teşekkür ederim. Allah çok büyük ve dualarımızın kabul olduğunun göstergesi gerçekten de. Eşim de sınav sonucunu gördüğünde oğlumuzun kısmetine demişti :) Allah herkesin yardımcısı olsun.

kızlar isim konusu gerçekten zormuş.bize doktor ilk erkek dediğinde eşim biraz araştırdı değişik olsun timur olabilir dedi şimdi bebeişimiz kesin erkek ama biz ismine henüz karar veremedik başka alternatif bulamadık

Evet canım bende dün sabah erken kalkmıştım evimi temizledim sonra biber Salçası yaptım bugünde annem domates almıştı sos yapacak kavonozlara sağ olsun biber patlıcan falan kuruttum başka da bişey yapmam inşallah seneye artık
Amin inşallah hayırlısı ile son ay gelse ve bebeklerimizi kucağımıza alsak inşallah

Evet canım üzüm suyu, pilav , makarna, hamur işleri, tatlılar , patates...karpuz günde 3 dilim tüketiyorum valla içim çekiyor onun dışında bunlara özen gösterin son testi yaptırmadan ki son haftan da canım.

Bebeği akıllı olanlara
ne yaptığını sorduğumda sürekli Kuran dinledim bebeğim de dinlemiş oldu falan diyorlar. Kızlar hava çok sıcak üstümüz başımız müsait olmuyor ben zorlanıyorum. Siz ne yapıyorsunuz. Düzenli her gün dinleyen okuyan var'mi

Bugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 96, yüklemeden sonraki değer 144 çıktı. Galiba diyet verecek elveda hamur işleri ve tatlılar.
canım normal mi değerlerin kaç olması gerekiyormuş biraz bize bilgi verebilir misin ben pek bilmiyorum da. hamur işi ve tatlıyı çok mu tüketiyordun ki

canım normal mi değerlerin kaç olması gerekiyormuş biraz bize bilgi verebilir misin ben pek bilmiyorum da. hamur işi ve tatlıyı çok mu tüketiyordun ki

Açlık normal, ama diğeri referans değerden yüksek. (referans değer 130 yazıyordu.) Karpuz, üzüm, bal falan yemeyi çok severim baya da yerdim. Bakalım akşamüstü arar doktor diyet diyecek gibi fazla da kilo aldığım için.

anladım canım yine de bizi de bilgilendirirsen doktorunla konuştuktan sonra fikrimiz olur belki de vermez sana açlık değein normalmiş

Bugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 96, yüklemeden sonraki değer 144 çıktı. Galiba diyet verecek elveda hamur işleri ve tatlılar.

Canım geçmiş olsun, inşallah sorun görmez doktorun, toplamda kaç dakika sürüyor şeker yüklemesi?. Ah çalışanların işi ne zor, kaç saatlik izin almama gerektiğini şimdiden araştırıyorum Bir de çok kilo aldım demişsin. Kaç kilo aldın 25. haftadasın, 6 ay bitmiş neredeyse maşallah.

*50 g için aç gidiyosun ,kan veriyosun,verdikleri içeceği bitirdikten 1 saat sonra tekrar kan veriyosun ve bitiyo. :) (gazı hafif kaçmış elmalı soda gibiydi tadı)
* 10 kg aldım hiç bulantım ve iştahsızlığım olmadı. Keşke olsaydı.

Bana 3 kere kan alınacak dedi doktorum canım içtikten 1 ve 2.saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…