Evet ben varim. Burada yazmistim hatta. Ben doktoruma söylemistim, o da genel cerraha gönderdi. Genel cerrah ultrasonla bakti. Göbek deligi etrafinda halka gibi kaslar var, göbek büyüyünce orasi geriliyor ve hafif yirtik olusuyor. Göbek fitigi yani. Ben bir de 2 sene önce kapali ameliyat olmustum göbek deliginden de 1 cm acip girmislerdi o yüzden galiba hasar kalmis. Korkma ama olabilen bir sey ve hamilelikten sonra geciyormus. Annemde de olmus bana hamileyken. Sonra kardesimin hamileliginde hic agrimamis. Ilk oldugundan galiba. Ara ara agriyor ama uzaninca biraz dinlenince geciyor.
Günaydın anneler ve minik melekleri. kızım üç gündür hasta sürekli ne yese çıkarıyor.hep halsiz ve sürekli su içmek istiyor onu da çıkarıyor. Dr. tahlil yaptı birşey çıkmadı.onunla ilgilenmekten kendimi ve oğlumu unuttum. duanıza ihtiyacımız var
Doktorum ücret olarak yüksek ama içerisinde alabileceğin tüm vitaminler var ve kilo yapmaz dedi...biraz araştırdım gerçekten de en kalitelilerinden biriymiş...
Günaydın
benim göbeğim çok kaşınıyoo. bir de minik minik kırmızı şeyler çıkmış isilik gibi.
böyle bişeyi olan var mı;?
Günaydın güzel anneler. Bende devlet memuruyum ... Elbette devlet memuru olmanın avantajı cok ama abartıldığı gibi ikide çıkmalar felan her zaman geçerli değil maalesef .. Kurumun idarecisi kuralları tam uygulayan bir idareci olduğu durumlar oluyor kendi arkadaşım ve kız kardeşimden biliyorum 12,30 da öğle arası 1,30 mesai den sonra 2 ye kadar çalışmaya devam ya da eğer 2 den önce çıkacaksan öğlen arası mesaiye kalacaksın idarecinin insiyatifine kalıyor memurlar durum bu yani.. ister memur ister işçi olsun çalışan her anne için çocuk büyütmek çok zor... en çok da bebeğin ona ihtiyacı olduğu zamanlarda onun yanında olamamak anneyi psikolojik olarak çökertiyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Günaydın
benim göbeğim çok kaşınıyoo. bir de minik minik kırmızı şeyler çıkmış isilik gibi.
böyle bişeyi olan var mı;?
aa şimdi siizn yazınızı görünce bendede var o kırmızı küçük şeylerden ama ben yağ sürüyorum diye çıktı sandm cildim zaten yağlı birde üstüne bebe yağı sürdümde oldu sanmıştım siz kaşındığınıza göre sanrıım yağ sürmüyorsunuz sizde nie oldu peki allah allah kafama takıldı şimdi .
bu arada kaşıntınız göbeğinizin büyüdüğünü dolayısı ile gerildiğini ve çatlamaya müsait olduğunun göstergesidir. dolayısı ile bir bebe yağı vazalin artık evde ne varsa yada alarak bunları sürebilirsiniz. ben bebe yağı kullanıyorum .
doğrudur canım haklısın tabi ama bırak 2 de,5 te çıkmayı, yorulduğumda 2 dk dinlencek bir yerimin bile olmaması karşılığında 2 de çıktığınız halde öğleden sonraki yarım saatlik çalışmayı bile kendinize fazla görüyorsanız en azından bunu dillendirmeyin yani böyle platformlarda:) bariz haksızlık var tabiki sizin suçunuz değil devletin suçu. devletin yükünü özel sektör sırtlanmış gidiyor nereye kadar gidecek bakalım böyle
kırmızı şeyler niye çıktı bilmiyorum sadece göbeğimde var ve kaşınıyolar..
krem almıştım onu akşamları sürüyorum sanırım sabahları da sürmem lazım nemlendirme yetmiyo belki de.
yağ kullanmıyorum, kremin yanında bi de yağ mı alsam acaba?
Günaydın ve hayırlı cumalar güzel annişler,
Canım göbek kaşıntısı ufak ufak oluyor, sakın hart hart tırnaklayarak kaşıma olur mu, krem ya da yağ ile yumuşak hareketlerle hem yağlarsın, hem de kaşıntısını alırsın. Benim sıcaklara bağlı özellikle sütyenin tam alt hizasında göbeğimde isilik gibi şeyler çıkıyor. Çok şükür kaşınmıyor. Sık sık duş almanın yanında aklıma geldikçe pudra sürüyorum canım.
Bu arada yine sıcağa bağlı olarak, iç kollarımda ve bacaklarımın üst taraflarında, cilt üzerinde kabarmayan minik minik kırmızı noktacıklar var. DOktorada gösterdim, çok beyaz tenlisin, vücudun hem hamilelik hem 45 derece sıcaklar tepki vermiş, kaşınmadığı ilerlemediği sürece sorun yok dedi. Geçen Ramazan bayramında memlekete yani İstanbul'a ve Çanakkale'ye gittiğimde, rengi normale dönmüştü. Kıbrıs'a gelince yine çıktılar
hayırlı cumalar canım.. sıcaktandır diye tahmin ettim ama bi tek göbeğimde var. ben de beyaz tenliyim biraz da hassasdır cildim acaba onunla alakalı olabilir mi bilemedim?
kaşımamaya çalışıyorum, ama çok kaşınıyo
canım yağlar daha çok nemlendiriyor ben özellikle kakao yağı ve Hindistan cevizi yağını tavsiye ederimkırmızı şeyler niye çıktı bilmiyorum sadece göbeğimde var ve kaşınıyolar..
krem almıştım onu akşamları sürüyorum sanırım sabahları da sürmem lazım nemlendirme yetmiyo belki de.
yağ kullanmıyorum, kremin yanında bi de yağ mı alsam acaba?
ben kakao yağını da kullanıyorum canım doğal olanını sabun gibi aktarlarda satılıyor ve acayip nemlendiriyor hem kokusu da çok güzel dönüşümlü kakao yağı Hindistan cevizi yağı sabahları lierac kullanmaya çalışıoyorum banyodayken de bebeyağı sürüyorumHanımlar Palmer's kakao özlü krem kullanıyorum, memnunum şimdilik.
canım sen içini ferah tut ihlas suresini okumak iyiymiş bol bol oku ben doktor bakarken de okumuştum rahatlatıyor insanı güzel haberlerle döneceksin inşallah..Tunaydin
Hayirli cumalar guzel anneler.
2 bucukta detayli ultrasyonum var
Niyeyse bi gerginlik var ustumde.
Esimin halalari dogustan kalp hastasi
En son gittigimiz doktor bunu belirtin daha detayli bakilsin dedi. Bundanmidir nedir.
Anlamsiz bi tedirginlik olustu.
Kizimda cok rahattim
Hic boyle bi ihtimali dusunmeden girdigimizden sanirim.
Dua edin aksam ustu yazdigimda hersey yolunda olsun
canım sen içini ferah tut ihlas suresini okumak iyiymiş bol bol oku ben doktor bakarken de okumuştum rahatlatıyor insanı güzel haberlerle döneceksin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?