2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler. .

Kızım artık sabahları yatakta çok hareketli acikiyor sanırım. .
Kalkiyorum kahvaltı yapıyorum duruluyor uyumaya geçiyor

Hala isim bulamadık. .
Babası Çağla, irem olsun diyor
Ben de senâ ,Sinem, Cansu istiyorum
Secemedik bi türlü )

çok sağol cnm ya hafta sonu biraz yormuştum kendimi demekki yüklenincede oluyor dilennce geçti iki gündür çok şükür yok ağrı mağrı . sanada sağlılı günler dileirm.

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin

Doktorum ücret olarak yüksek ama içerisinde alabileceğin tüm vitaminler var ve kilo yapmaz dedi...biraz araştırdım gerçekten de en kalitelilerinden biriymiş...

ben ilk günden beri onu içiyorum henüz 1 kilo aldım ondanmı acaba :) ücreti yanlış hatırlamıyorsam 70 lira ama içinde çok fazla var ben yeni 2. pakete gerçtim yani hamiliek boyunca toplam 2 paket iş görüür heleki yeni alacaksanız o sizi doğuma götürür

Günaydın
benim göbeğim çok kaşınıyoo. bir de minik minik kırmızı şeyler çıkmış isilik gibi.
böyle bişeyi olan var mı;?

aa şimdi siizn yazınızı görünce bendede var o kırmızı küçük şeylerden ama ben yağ sürüyorum diye çıktı sandm cildim zaten yağlı birde üstüne bebe yağı sürdümde oldu sanmıştım siz kaşındığınıza göre sanrıım yağ sürmüyorsunuz sizde nie oldu peki allah allah kafama takıldı şimdi .
bu arada kaşıntınız göbeğinizin büyüdüğünü dolayısı ile gerildiğini ve çatlamaya müsait olduğunun göstergesidir. dolayısı ile bir bebe yağı vazalin artık evde ne varsa yada alarak bunları sürebilirsiniz. ben bebe yağı kullanıyorum .

doğrudur canım haklısın tabi ama bırak 2 de,5 te çıkmayı, yorulduğumda 2 dk dinlencek bir yerimin bile olmaması karşılığında 2 de çıktığınız halde öğleden sonraki yarım saatlik çalışmayı bile kendinize fazla görüyorsanız en azından bunu dillendirmeyin yani böyle platformlarda:) bariz haksızlık var tabiki sizin suçunuz değil devletin suçu. devletin yükünü özel sektör sırtlanmış gidiyor nereye kadar gidecek bakalım böyle

Günaydın ve hayırlı cumalar güzel annişler,
Canım göbek kaşıntısı ufak ufak oluyor, sakın hart hart tırnaklayarak kaşıma olur mu, krem ya da yağ ile yumuşak hareketlerle hem yağlarsın, hem de kaşıntısını alırsın. Benim sıcaklara bağlı özellikle sütyenin tam alt hizasında göbeğimde isilik gibi şeyler çıkıyor. Çok şükür kaşınmıyor. Sık sık duş almanın yanında aklıma geldikçe pudra sürüyorum canım.
Bu arada yine sıcağa bağlı olarak, iç kollarımda ve bacaklarımın üst taraflarında, cilt üzerinde kabarmayan minik minik kırmızı noktacıklar var. DOktorada gösterdim, çok beyaz tenlisin, vücudun hem hamilelik hem 45 derece sıcaklar tepki vermiş, kaşınmadığı ilerlemediği sürece sorun yok dedi. Geçen Ramazan bayramında memlekete yani İstanbul'a ve Çanakkale'ye gittiğimde, rengi normale dönmüştü. Kıbrıs'a gelince yine çıktılar

Günaydın
benim göbeğim çok kaşınıyoo. bir de minik minik kırmızı şeyler çıkmış isilik gibi.
böyle bişeyi olan var mı;?

kırmızı şeyler niye çıktı bilmiyorum sadece göbeğimde var ve kaşınıyolar..
krem almıştım onu akşamları sürüyorum sanırım sabahları da sürmem lazım nemlendirme yetmiyo belki de.
yağ kullanmıyorum, kremin yanında bi de yağ mı alsam acaba?

hepsi bir yana 2 seneye kadar ücretsiz izin hakkınız var ve işiniz garanti işten atılma korkunuz yok . ben işyerne nasıl söyleceğim korkusu hamile kaldığımı öğrendiğimde ilk aklıma gelen şey olmuştu. söyledim şimdide acaba ne olacak tedirginliği ile hamileleiğimi götürüyorum. belkide bir çok ark.ma olduğu gibi dönüşümü kabul bile etmeyecekler .hepsi bir yana birde hamileik yüzünden zırt pırt izin kullanıyor dedirtmemek yaranabilmek adına hep randevularımı h.sonuna getirmek bir günlük dahi rapor almadan hastalanıp hamileyken bile ayakta atlatmak gibi sıkıntılarıda çekiyoruz. sizinde dediğiniz gibi devletin suçu bu hak verildi deyip deyip habire bir şey yapmışlar gibi haberler çıkmyıormu deli oluyorm. sanki her çıkardıklarını her işveren uyguluyor gibi deglare edilmesi beni benden alan diğer bir konu . neyse inş. en az hasarla atlatırız diyimn :)

bana ecz.cı demişti bebe yağını kullan diye bende kaşınmaya başladığımda o çok iyi geldi sonuçta nemlendirici kremlere göre yağ oranı fazla olduüundan daha etkili sanırım hemen kesiyor kaşıntımı deneyebilirsin. evde yoksa zeytinyağı vardır evde onunlada yapabilirsin.

hayırlı cumalar canım.. sıcaktandır diye tahmin ettim ama bi tek göbeğimde var. ben de beyaz tenliyim biraz da hassasdır cildim acaba onunla alakalı olabilir mi bilemedim?
kaşımamaya çalışıyorum, ama çok kaşınıyo

Hassas ve beyaz tenli isen benim gibi olabilir canım, ben gözlemledim, sıcaklarla ilişkisi olduğunu bariz anladım
Geçmiş olsun ilerlemez inşallah. Bu arada arkadaşların dediği gibi sprey şişesine boşaltılmış bebe yağı çok pratik oluyor. SÜrekli elimin altında, elimi bulaştırmak istemediğim tembellik zamanlarımda bile kaşınırsa sıkıyorum 2 fıs tamamdır

canım yağlar daha çok nemlendiriyor ben özellikle kakao yağı ve Hindistan cevizi yağını tavsiye ederim

Tunaydin
Hayirli cumalar guzel anneler.
2 bucukta detayli ultrasyonum var
Niyeyse bi gerginlik var ustumde.
Esimin halalari dogustan kalp hastasi
En son gittigimiz doktor bunu belirtin daha detayli bakilsin dedi. Bundanmidir nedir.
Anlamsiz bi tedirginlik olustu.
Kizimda cok rahattim
Hic boyle bi ihtimali dusunmeden girdigimizden sanirim.
Dua edin aksam ustu yazdigimda hersey yolunda olsun

Hanımlar Palmer's kakao özlü krem kullanıyorum, memnunum şimdilik.
ben kakao yağını da kullanıyorum canım doğal olanını sabun gibi aktarlarda satılıyor ve acayip nemlendiriyor hem kokusu da çok güzel dönüşümlü kakao yağı Hindistan cevizi yağı sabahları lierac kullanmaya çalışıoyorum banyodayken de bebeyağı sürüyorum

canım sen içini ferah tut ihlas suresini okumak iyiymiş bol bol oku ben doktor bakarken de okumuştum rahatlatıyor insanı güzel haberlerle döneceksin inşallah..

canım sen içini ferah tut ihlas suresini okumak iyiymiş bol bol oku ben doktor bakarken de okumuştum rahatlatıyor insanı güzel haberlerle döneceksin inşallah..

Insallah canim
Yatakdan kalktigimdan beri kalbim pirpir sakinlestiremiyorum kendimi.
Sagol canim okumak insani gercekten rahatlatiyor bende dediginu yapcam
ALLAHin izniyle guzel gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…