Ank ve İşt bazı mağazalarda var ben gittim Kayseri de yok muş mağazaya gitti decnm sizin dediğniz paket bu paket değil ben aldım eğer imkanınız varsa kaçırmayın derim içinde zıbınına kadar var çünkü çok güzel bi paket ıslak mendili alt açma bezi temizleme pamuğu 3 4 tane deneme ürünü ( bebek şampuanı yağı fln gibi ) süt çoğaltıcı çay bunlar orjinal boy bide 4 tane yeni doğan prima bez 5 liraya bedava gibi bişey
Benım Dr 20-3 de yaptıngelmısken yapalım dediBenim sEKER yuklemesi 29 Agustos'ta. 26-28 hafta arasinda olmaliymis doktoruma gore
Ben 79.9 hamıle kaldım kg verdim son iştah halen sıfır 22. Haftamdayım ve p tesi tartuldım 79.9 cıktım ( doguma 85 Le gidecegım demiştim hamileliğin basında ama öylesine demiştim ) dogum A 85 Le girerim sanırımYaa ben de 74le başladım şimdiden 84ümbenim de hedefim 85ti. beceremedim, sen yaparsın inşallah. :)
mağazanın adı ne canım ben ankaradayım bi sorayım istiyorum amaAnk ve İşt bazı mağazalarda var ben gittim Kayseri de yok muş mağazaya gitti de
canım kaşınıyorsa hemen nemlendirmen gerek çatlamanın en büyük belirtisi kaşınma zaten yağ krem kullanmaya başlaGünaydın
benim göbeğim çok kaşınıyoo. bir de minik minik kırmızı şeyler çıkmış isilik gibi.
böyle bişeyi olan var mı;?
okudum canım Allah yardımcın olsun inşallah sonucun güzel çıkacak..Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesindeonceki testimde 2 kat artti cok sukur )
canım kaşınıyorsa hemen nemlendirmen gerek çatlamanın en büyük belirtisi kaşınma zaten yağ krem kullanmaya başla
Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesindeonceki testimde 2 kat artti cok sukur )
Arinmaktan geliyor temiz saf sAde anlaminda olmaliarın güzelmiş ne demek acaba
Kizlar Merhaba,
daha önce bi arkadas daha sormustu ama cevap goremedim , ist avr yakasinda detayli girenler var mi nereyi tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?