2016 Aralık Anneleri

mağazanın adı ne canım ben ankaradayım bi sorayım istiyorum ama
Canım e-bebek mağazasında denildi. Bende Ankaradayım. İşyerime yakın diye Çukurambar Şubesine gittim. Ankamall ve Gimartta var dedi çalışanı. Ankamall çok ayak altı diye belki Gimartta kalmıştır diye oraya gittim. Ama oradaki çalışanda kendilerinde olmadığını Antares ve Foruma geldiğini söyledi. Zaten sınırlı sayıda geliyor ve hemen bitiyor. Siz bilirsiniz dedi. Artık sabah sabah AVM ler açılır açılmaz yola düşmüştüm. Neyse dedim geri döndüm. Bulursan bana da haber verirsen sevinirim.

antares ve forumda mı varmış sadece canım

Canım ben çatlak için 3 şey aldım hamileliğimin başından beri.: sabun şeklinde olan kakao yağından, bebe yağı ve Babe çatlak kremi. En pahalısı tahmin edersin ki Babe. Onu iki günde bir kullanıyorum, gayette güzel nemlendiriyor memnunum, diğerlerini her gün. Kakao yağı bayağı nemlendiriyor o da iyi. Ama çok yağlı bırakıyor bence, pratik gelmiyor özellikle hemen süreyim giyiynip çıkayım istediğimde kıyafetlerime leke yapıyor. Dersen ki bittiğinde ne alacaksın, ben bebe yağıyla devam ederim, tekrar yüksek fiyatlı kremler almam. Amaç içerden ve dışardan nem vermek. İçerden bol bol su içip, dışardan da pekala bebek yağı yeterli oluyor bence. Gerisi kaderiyat :)

multivitamini soruyorsun sanrım canım previt positive adı
Sağol cnm
Canım en baştada yazdım
Ben adanadayım adanada zaten yokmuş büyükşehir değilmiş!!
İstanbul Ankara İzmirde "bazı" Mağazalarında varmış
Arayın da gidin yazdıydım cnmmm

Ben yanlış yazmışım :) günde 1 tane 3 ay eder evet sanırım daha almam...darısı bize inşallah biz tam günü gününe gidiyoruz ben omega 3 de kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım hiç bırakmadım...kilo da 3 kg aldım şimdiye kadar herkes ne kadar az falan diyor ama günlük çok düzenli yürüyorum 3 km...

peki canım 3 km kaç dakika yürüyorsun

:) ozaman dicezki kader kısmet mukadderat :))) alan almışşşşş satan satmışşşş :)

Ahahah

canım hem lierac al hem de yağ kullan zaten yağlar fiyat olarak ta çok zorlamaz ikisini de kullanırsın

Tamam ben yag ve krem jel neyse kullanayim. Bol su iceyim artik yine de catlarsam yapacak bisi yok napalim
ekonomistgonul sabun seklinde kakao yagini nereden aldin? Lush magazalari var ya hani böyle el yapimi sabun yag falan satan, oradakiler olur mu ki acaba?

Canım aktarlardan aldım ben burda. Kakao yağı sıvı şekilde de satılıyor ama, böyle katısı da var sanırım gıdada da kullanılıyormuş çikolata falan yapımında aynı ürün, sabuna benzettiğim için öyle dedim yoksa katı tereyağ gibi bir yağ ama kolay eriyor elinin sıcaklığında. Şöyle birşey resim ekleyeyim :

Vitamin hapinin ismi neydi canim ben kacirmisim orayi.

canım sabun kalıbı gibi kakao yağlarını aktarlarda bulabilirsin ben aktardan aldım organik Hindistan cevizi yağı da ordan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…