Hayirlisi bakalim.. biz yine kremlerle yaglarla onlemimizi alalimda :) catlarsada yapacak bisey yokkesinlikle. zaten tek tip bir krem ve yüzlerce milyonlarca cilt tipi hepsine iyi gelmesi mümkün değil. handikapı burda
Bak canim gobegim burda 1.5 hafta oldu hala ayniHanımlar gobusler ne alemde benim daha yeni kendini belli ediyor kızım :)
Canım e-bebek mağazasında denildi. Bende Ankaradayım. İşyerime yakın diye Çukurambar Şubesine gittim. Ankamall ve Gimartta var dedi çalışanı. Ankamall çok ayak altı diye belki Gimartta kalmıştır diye oraya gittim. Ama oradaki çalışanda kendilerinde olmadığını Antares ve Foruma geldiğini söyledi. Zaten sınırlı sayıda geliyor ve hemen bitiyor. Siz bilirsiniz dedi. Artık sabah sabah AVM ler açılır açılmaz yola düşmüştüm. Neyse dedim geri döndüm. Bulursan bana da haber verirsen sevinirim.mağazanın adı ne canım ben ankaradayım bi sorayım istiyorum ama
antares ve forumda mı varmış sadece canımCanım e-bebek mağazasında denildi. Bende Ankaradayım. İşyerime yakın diye Çukurambar Şubesine gittim. Ankamall ve Gimartta var dedi çalışanı. Ankamall çok ayak altı diye belki Gimartta kalmıştır diye oraya gittim. Ama oradaki çalışanda kendilerinde olmadığını Antares ve Foruma geldiğini söyledi. Zaten sınırlı sayıda geliyor ve hemen bitiyor. Siz bilirsiniz dedi. Artık sabah sabah AVM ler açılır açılmaz yola düşmüştüm. Neyse dedim geri döndüm. Bulursan bana da haber verirsen sevinirim.
bol suyu da unutmayalım? ben günde 2 lt den yukarı çıkamıyorum sizin nası durumlarHayirlisi bakalim.. biz yine kremlerle yaglarla onlemimizi alalimda :) catlarsada yapacak bisey yok
Hanimlar bu kremlerle ilgilisormak istiyorum. Lierac aldim ama burada bazi konularda ise yaramiyor falan denmis. Jel seklinde oluyor, pek sevmedim aslinda. Ama jel gibi oldugundan da göbekte kaliyor. Bende yag vardi o bitince lierac aldim, eczaci israr etti, catlak icin en iyisi bu diye. Simdi lierac bitince tekrar yag mi alsam lierac mi karar veremedim.
icmeye calisiyorum ama 2 lt kadar icemiyorum :)bol suyu da unutmayalım? ben günde 2 lt den yukarı çıkamıyorum sizin nası durumlar
Sağol cnmmultivitamini soruyorsun sanrım canım previt positive adı
Canım en baştada yazdımCanım e-bebek mağazasında denildi. Bende Ankaradayım. İşyerime yakın diye Çukurambar Şubesine gittim. Ankamall ve Gimartta var dedi çalışanı. Ankamall çok ayak altı diye belki Gimartta kalmıştır diye oraya gittim. Ama oradaki çalışanda kendilerinde olmadığını Antares ve Foruma geldiğini söyledi. Zaten sınırlı sayıda geliyor ve hemen bitiyor. Siz bilirsiniz dedi. Artık sabah sabah AVM ler açılır açılmaz yola düşmüştüm. Neyse dedim geri döndüm. Bulursan bana da haber verirsen sevinirim.
evet cnm ilk günden beri bu ilacı içiyorum ve kilo alımım sadece 1 di 3 haftaki kont. de
bu arada neden 1,5 ay günde 2 tanemi alıyorsunuz dr nmu o şekilde söyledi . yani dolu dolu bir ilaç günde 2 tane ağır olmasın ben 1 tane içiyordm kilo almadm ama bebeim maaş. hep önde gidiyor kilosu vs dr bu en son gittiğimde haftada 3 e düşürdü bende .
walla canım ben de başta öyleydim de şimdi 3ü tamamlamaya çalışıyorum ..bol suyu da unutmayalım? ben günde 2 lt den yukarı çıkamıyorum sizin nası durumlar
peki canım 3 km kaç dakika yürüyorsunBen yanlış yazmışım :) günde 1 tane 3 ay eder evet sanırım daha almam...darısı bize inşallah biz tam günü gününe gidiyoruz ben omega 3 de kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım hiç bırakmadım...kilo da 3 kg aldım şimdiye kadar herkes ne kadar az falan diyor ama günlük çok düzenli yürüyorum 3 km...
:) ozaman dicezki kader kısmet mukadderat :))) alan almışşşşş satan satmışşşş :)
canım hem lierac al hem de yağ kullan zaten yağlar fiyat olarak ta çok zorlamaz ikisini de kullanırsın
Canım ben çatlak için 3 şey aldım hamileliğimin başından beri.: sabun şeklinde olan kakao yağından, bebe yağı ve Babe çatlak kremi. En pahalısı tahmin edersin ki Babe. Onu iki günde bir kullanıyorum, gayette güzel nemlendiriyor memnunum, diğerlerini her gün. Kakao yağı bayağı nemlendiriyor o da iyi. Ama çok yağlı bırakıyor bence, pratik gelmiyor özellikle hemen süreyim giyiynip çıkayım istediğimde kıyafetlerime leke yapıyor. Dersen ki bittiğinde ne alacaksın, ben bebe yağıyla devam ederim, tekrar yüksek fiyatlı kremler almam. Amaç içerden ve dışardan nem vermek. İçerden bol bol su içip, dışardan da pekala bebek yağı yeterli oluyor bence. Gerisi kaderiyat :)
Ahahah
Tamam ben yag ve krem jel neyse kullanayim. Bol su iceyim artik yine de catlarsam yapacak bisi yok napalim
ekonomistgonul sabun seklinde kakao yagini nereden aldin? Lush magazalari var ya hani böyle el yapimi sabun yag falan satan, oradakiler olur mu ki acaba?
Vitamin hapinin ismi neydi canim ben kacirmisim orayi.Evet 69 TL ücreti benim için sağlığım herşeyden önemli tabi ama doktorlar yine de ücret konusunda uyarıyorlar :) yeni aldım içinde 90 tane var yanı 1.5 ay gidecek doğuma kadar 2 kere daha alırım :) aaa süper deneyimleyen ve kilo almamış biriyle karşılaştığım için daha çok içim rahat etti...
canım sabun kalıbı gibi kakao yağlarını aktarlarda bulabilirsin ben aktardan aldım organik Hindistan cevizi yağı da ordan aldımAhahah
Tamam ben yag ve krem jel neyse kullanayim. Bol su iceyim artik yine de catlarsam yapacak bisi yok napalim
ekonomistgonul sabun seklinde kakao yagini nereden aldin? Lush magazalari var ya hani böyle el yapimi sabun yag falan satan, oradakiler olur mu ki acaba?
peki canım 3 km kaç dakika yürüyorsun
Vitamin hapinin ismi neydi canim ben kacirmisim orayi.
İlacın adı neydi bende alayım
Previt positive canım ekstra magnezyum ya da kan ilacı kullanma dedi doktorum hepsi var zaten içinde sadece omega 3 kullanıyorum balık yiyemediğim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?