Ayy maşallah annesi fıstığına :)ay benimki maşallah
resmen kuduruyor içimde
Tepik tepiğe
ay benimki maşallah
resmen kuduruyor içimde
Tepik tepiğe
Benim ki de aynı. Dinlenmeye geçtiğimde kuduruyo. Hareket ettigi zaman vajinamda acı hissediyorum. Şimdi küçükken bu kadar acitiyor 2 kilonun ustune cikinca ne olacak acaba diyorum. Esimde o zaman yeri daralir bu kadar rahat hareket edemez diyor.Masallah
Benimki gunduzleri dinleniyo
Geceleri halaya duruyo uyutmuyor resmen :)
Uzanmami bekliyor
Bundan bi ay once nezaman hareketleri hizlanicak diyordum
Allah onlari bize bagislasin
Kabızlık tan 1.5 kilo almis gibi gorunuyorsundur.Herkese günaydın
Bugün kendimi keyifsiz hissediyorum, işe gidip gelmek, tezle uğraşmak çok zor geliyor..ev zaten aldı başını gitti. Çok yorgunum. Yatıp uyuyasım geliyor sürekli.
Kabızlık çekiyorum iki üç haftadır kayısı incir hiç kar etmiyor artık. Üç gündür kefir içiyorum o azıcık ile yaradı gibi ama bir haftada 1.5 kilo almışım çok moralim bozuldu
Biri bir şey dese ağlayacağım sanki, niye böyle oldum ki ya
Benim ki de aynı. Dinlenmeye geçtiğimde kuduruyo. Hareket ettigi zaman vajinamda acı hissediyorum. Şimdi küçükken bu kadar acitiyor 2 kilonun ustune cikinca ne olacak acaba diyorum. Esimde o zaman yeri daralir bu kadar rahat hareket edemez diyor.
Bu hamileligim çok farklı daha zor geçiyor. Dün akşam oturmasina gittik . Rahat oturamadim karnimi cok sis hissediyorum.Dönüşte 2 sokak yürümekte zorlandım. Ayaklarım şişmiş ayakkabıya sığmadi.
Esim ve Kayinvalidem kızda son zamana kadar çalıştin ama bunda 32 de ayrılırsin calisamazsin diyorlar. Bakalım zaman ne gösterecek.
merhaba kızlar. Şu iştahlı annelere çok imreniyorum valla . 20. haftadan sonra kullandığım ilaçlarla beraber yani öyle tahmin ediyorum kusma bulantı ve ishal başladı vee malesef zayıflıyorum 2 gün önce tartıldım 700 gr vermişim. Bebeğim için çok endişeleniyorumbana verebilecek tavsiyeniz var mı ? bulantı kusma konusunda yada ne yesem bebeğime faydalı olur. bu arada 50 kilo ile hamile kaldım 54 kiloyum şuan
Ben 58.5 la hamile kaldım 64.5 oldum çok kilo aldimCanm hic sorun etme.
Bebis almasi gerekenleri vuxudundan aliyo sen saglikli beslenmeye bak.
Ben 67 kiloyla hamile kaldim
Suan 22 haftaligim kilomda 68
Bebisimde suanda 2 hafta onden gidiyor.
Kizimdada cok kilo almadim 4.200 dogdu sorun etme.
o ruh hali dün bende de vardı oluyor arasıraHerkese günaydın
Bugün kendimi keyifsiz hissediyorum, işe gidip gelmek, tezle uğraşmak çok zor geliyor..ev zaten aldı başını gitti. Çok yorgunum. Yatıp uyuyasım geliyor sürekli.
Kabızlık çekiyorum iki üç haftadır kayısı incir hiç kar etmiyor artık. Üç gündür kefir içiyorum o azıcık ile yaradı gibi ama bir haftada 1.5 kilo almışım çok moralim bozuldu
aynenAyy maşallah annesi fıstığına :)
Benimki de uzanınca rahatı buluyor içerde taklalar atıyor , canlarını seveyim onların ben.
bnmkide arasıra uzun uyuyor fark ediyorumMasallah
Benimki gunduzleri dinleniyo
Geceleri halaya duruyo uyutmuyor resmen :)
Uzanmami bekliyor
Bundan bi ay once nezaman hareketleri hizlanicak diyordum
Allah onlari bize bagislasin
canım bnce gayet iyisinmerhaba kızlar. Şu iştahlı annelere çok imreniyorum valla . 20. haftadan sonra kullandığım ilaçlarla beraber yani öyle tahmin ediyorum kusma bulantı ve ishal başladı vee malesef zayıflıyorum 2 gün önce tartıldım 700 gr vermişim. Bebeğim için çok endişeleniyorumbana verebilecek tavsiyeniz var mı ? bulantı kusma konusunda yada ne yesem bebeğime faydalı olur. bu arada 50 kilo ile hamile kaldım 54 kiloyum şuan
Canım o keyifsizlik bağırsaklarla çok ilgili biliyorsun değil mi? Kabızlık sorununu çözersen kafan da iyi olacak emin ol.Herkese günaydın
Kabızlık tan 1.5 kilo almis gibi gorunuyorsundur.
Bende iştah patlaması var. Doktorda kontrolünden sonra dikkatli gidiyordum ama son günlerde tatlı yemeye başladım arkası geliyor artarak ve buna paralel kilolara geliyor
Canım o keyifsizlik bağırsaklarla çok ilgili biliyorsun değil mi? Kabızlık sorununu çözersen kafan da iyi olacak emin ol.
canım o kilo kabızlıktan olmasın 2-3 haftadır kabızım diyosun ondan olabailir moralini bozma rahatladığında bi daha tartılHerkese günaydın
canım o kilo kabızlıktan olmasın 2-3 haftadır kabızım diyosun ondan olabailir moralini bozma rahatladığında bi daha tartıl
bende beğendimkızlar bakın lohusa terliği o süslü olanlardan daha çok hoşuma gitti açıkcası benim.twigy marka ayakkabıdünyasının sitesinden aldım hemen ben:)
Güzel anniş ler beşik konusunda çok kararsizim .Bebeğimi yanimda yatirmak istiyorum yatak odam küçük çok büyük bi beşik Koyamam oraya anne yanı olabilir belki.çocuk odası var ayri oraya da oda mi yapsam masraflı olcak izine falan ayrilcam sıkışıriz .ama bebisin dolabı olması lazım kıyafetleri için. Bi yandan hevesliyim hali falan aliyim susliyim odasını diye.bole bi kararsizlik işte kızlar :)
Herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?