Canim ben odasina dolap yaptiriyorum soyle buyukce bisey baya gider ona yani:) besik olarak ikea daki 0-2 yas bebek yatagi alicam kendi odama koycam 1 bucuk yasina kadar benimle yatar diye dusunuyorum.daha sonra odasina yatak yaptircam montesory yer yataklari hosuma gidiyo simdilik.kendi odasi olacak yani kendi esyalari ana kucagi oyun matlari oyun halisi kitapligi kendine ait alani olacak insallah:)Güzel anniş ler beşik konusunda çok kararsizim .Bebeğimi yanimda yatirmak istiyorum yatak odam küçük çok büyük bi beşik Koyamam oraya anne yanı olabilir belki.çocuk odası var ayri oraya da oda mi yapsam masraflı olcak izine falan ayrilcam sıkışıriz .ama bebisin dolabı olması lazım kıyafetleri için. Bi yandan hevesliyim hali falan aliyim susliyim odasını diye.bole bi kararsizlik işte kızlar :)
canım ben de montessori yataklardan düşünüyorum ama onlar ilerisi için 2 yaşında falan daha anlamlı oluyor sanırım. sen beşiği yatak odana koyacaksın anladığım kadarıyla ayrıca da odasına dolap v.s kendi eşyalarını mı koyacaksın. fikir için soruyorum ben de kararsızım da canım çok soruyor diye kızma sakın :)))Canim ben odasina dolap yaptiriyorum soyle buyukce bisey baya gider ona yani:) besik olarak ikea daki 0-2 yas bebek yatagi alicam kendi odama koycam 1 bucuk yasina kadar benimle yatar diye dusunuyorum.daha sonra odasina yatak yaptircam montesory yer yataklari hosuma gidiyo simdilik.kendi odasi olacak yani kendi esyalari ana kucagi oyun matlari oyun halisi kitapligi kendine ait alani olacak insallah:)
Cok kullanamayacagin icin gereksiz gercekten evet. Ama icinde kalacagina al gitsin :) benim gibii de yapabilirsin. O bazanin yanina dolabini şifonyerini al. Odayi süsle. Zaten bir iki yasında normal yataga alistirmayi planliyorum. Senelerce besikte yatsin istemiyorum ben. He 6 aydan sonra park yatagi da odaya gecirebilirsin.
canım ben de montessori yataklardan düşünüyorum ama onlar ilerisi için 2 yaşında falan daha anlamlı oluyor sanırım. sen beşiği yatak odana koyacaksın anladığım kadarıyla ayrıca da odasına dolap v.s kendi eşyalarını mı koyacaksın. fikir için soruyorum ben de kararsızım da canım çok soruyor diye kızma sakın :)))
Evet canım besigi yanima koycam.kendi odasindada dolabi esyalari oyuncaklari bide montesori kitaplik yaptircam ona kitaplarini koycam.onuda tahtamanya diye bi site var ordan alirim sanirim cok uygun.yani sadece uyumak icin benim yanimda olcak insallah :) daha sonradan dedigin gibi 1 bucuk 2 yasinda yer yatagina geciririm.sen nasil yapmayi dusunuyosun canimcanım ben de montessori yataklardan düşünüyorum ama onlar ilerisi için 2 yaşında falan daha anlamlı oluyor sanırım. sen beşiği yatak odana koyacaksın anladığım kadarıyla ayrıca da odasına dolap v.s kendi eşyalarını mı koyacaksın. fikir için soruyorum ben de kararsızım da canım çok soruyor diye kızma sakın :)))
Bazalarin yanina korumalik yaptiriyolar canim benim bi arkadasim oyle yaptı2 yaşına kadar yatar alacağım beşikte. sonra bazada yatamaz ki. düşer kesin. yine kafam karıştı
anladım canım çok sağolEvet canım besigi yanima koycam.kendi odasindada dolabi esyalari oyuncaklari bide montesori kitaplik yaptircam ona kitaplarini koycam.onuda tahtamanya diye bi site var ordan alirim sanirim cok uygun.yani sadece uyumak icin benim yanimda olcak insallah :) daha sonradan dedigin gibi 1 bucuk 2 yasinda yer yatagina geciririm.
Sen nasil yapmayi dusunuyosun canim.ben bebek odasi almayi dusundum bastan kucucuk dolaplara yataklara ciddi paralar vermek istemedim gercekten.anladım canım çok sağol
canım ben de kararsızım işte dediğin gibi bebek odaları çok pahalı benim ark. aldı yeni 3000 tl ye aldı az para değil ben de fikir alışverişi içindeyim işte araştırıyorum umarım doğru karar veririz:))Sen nasil yapmayi dusunuyosun canim.ben bebek odasi almayi dusundum bastan kucucuk dolaplara yataklara ciddi paralar vermek istemedim gercekten.
Teşekkürler :)Tabiki cnm
Hayırlı olsun adıyla yaşasın
canım toplamda ne kadar aldın kg bu son haftalardaki kg değil şişkinlik emin ol çünkü benim de hamileliğimin ilk aylarında öyle bi durumum vardı sonra düzene girdi kefir sayesinde ama vitamin demir takviyeleriyle beraber yine var ama çk kötü durumda değilim suyu çok içmeye çalış ben 3 lt yi zorluyorum açıkçası .
Kızlar gebelik şekeri çıkıp da insülin iğnesi kullanan var mı? 100lük yükleme sonucumun 1.si 277 ve 2.si 200 çıktı normal değerlere göre baya yüksekmiş dr insülin verdi. şeker ölçüm cihazı da aldım eczanede denemek için ölçtük onunla ölçtüğümde 65 çıktı o da düşükmüş eczacı öyle dedi. şimdi ben bu 65in üstüne insülin kullansam daha kötü olmayacak mı bu sizin nasıl siz nasıl kullanıyorsunuz? hiçbir bilgim yok bu konuda
İnşallah canım sağ ol. yok, hiçbir şey anlatmadılar. yarın bir sorayım gidip, güya bir de özel hastane olacak iyice ilgisizlerGeçmiş olsun, epey yüksek çıkmış şekeriniz. İnşallah düzene girer.
İnsülin başlarken bununla ilgili eğitim hemşiresi size bilgi vermedi mi? Nasıl kullanacağınız falan... Bunları öğretmeleri gerek. En doğru bilgiyi insülin başlayan doktorun sizi yönlendirdiği hemşire verir. Yarın gidip sorun mutlaka. Geçmiş olsun tekrardan
Allah var hamilelikte biraz kilo almak istiyordum milletin zayıfsın demesinden bıktım yıllardır. Ama şuan tek derdim yavrumun sağlığı.Çok sağol canım muzu ve cevizi yiyordum zaten. Sütle pek aram yok ama onuda içicem mecbur.Bu mevsimde portakal zor ama pekmezi denicem çok sağolHer vucud her hamilelik farklidir canm.
Sen hergun sutunu
1 adet muzunu
Cevizini
Eksik etme bebis sut ve muzla kilo aliyor aklinda olsun
Kizimda son 2 ay portakal suyuna pekmez koyup iciyordum.
Bak bunuda dene biz sansliyiz cok kilo almamak en guzeli bebegi etkilemedigi surece.
Doktorum ne kadr az kilo okadar iyi sakin bebek icin cok yiyim deme diyor.
Bende Zeynep istiyorum. Birde ebced hesabı meselesine taktım şu günlerdeBiz esınle ogluma da teknısım koyduk ama oğlumun ısmı den dört isim cıkıyor
Alperen
Alp
Alper
Eren
Kızımız ıse sade Zeynep nasip olursa ınsl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?