2016 Aralık Anneleri

ekledim cnm
hayırlı olsun
Çok güzel isim

Selamlar arkadaşlar,cok sık yazamiyorum ama elimden geldigince takip ediyorum,insallah herkes iyidir.
Bu hafta kontrolum var rutin kan tahlilleri yaptirdim yarin sonuclari alip gidecegim insallah hersey yolundadir.
Troidlerle ilgili sorun çıkacak diye cok korkuyorum.
Bazen tansiyon problemi yasiyorum pek yalniz disari çıkmiyorum o yuzden
Kızımin ismine hala karar veremedim ☺

Bugün telefon la çok konuştum uğraştım, başım felaket ağrıyor. İnşallah çıkar bu ağrı

Insanlar ne kadar dusuncesiz. Seni davet etmeleri gerekirken, sana misafirlige geliyorlar. Hamilelik cok kolaymis gibi. Insanin aynaya bakmaya hali olmuyor, bazi insanlar hic empati kuramiyorlar cok sinirleniyorum

@Ebruzerim75 canim gelisme var mi? Ultrasona girecektin sanirim habersiz birakma
cnm Allah razi olsun unutmadigin icin, evet bugun cok profesyonel bir uzman doktora gittik kalbi cok guzel inceledi ve Hamd olsun bebegimin kalbinde delik yokmus. cok sukur Rabbime. Allahim bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:) kizim oldugu kesinlesti ve kilosu 550 gr olmus :)

Canım dışarıdan konuşmak kolay ama direnebildiğin kadar diren bence. Bildiğim kadarıyla 32. Hafta bittiğinde izne çıkılıyor çünkü 40 haftanın bitmesine tam 8 hafta kalmış oluyor o zaman. 8 hafta da doğumdan sonraya kalıyor.

Kızlar genital bölge niz de iğne batması gibi ağrı niz oluyor mü? Bende ara ara oluyor.sizce neden oluyor dur

Başın sağolsun canım. Kaç çocuk olursa olsun çok acı malesef. Yazacak kelime bulamıyorum teselli için.

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Gecmis olsun cnm.dr bisi demiyomu agrinin sebebi icin.

Gozunuz aydin canim.insallah saglikla kucaginiza almayi nasib eder rabbim.

Canim benim cok sevindim herseyin iyi cikmasina!! Cok sukur! Amin canim Allah yavrularimiza saglik versin gerisi gercekten cok bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…