2016 Aralık Anneleri

cnm o hastane cıkısları hedıye geldı ben almadm zaten sen ne aldın cocuguna ılk cocuk olunca emın olamıyon
İlk cocuguma.1 tane hast cikisi sonrasi hep 3-6, ay takim pijama vs aldim :) ve hastahane cikisini 2,hafta giydi giymedi kuculdu yikayinca bile.cekiyor :/,ona gore alin bence
 
İlk cocuguma.1 tane hast cikisi sonrasi hep 3-6, ay takim pijama vs aldim :) ve hastahane cikisini 2,hafta giydi giymedi kuculdu yikayinca bile.cekiyor :/,ona gore alin bence

Ben de genelde 3_6 ay aliyorum kiziyolar bana buyuk aliyosun diye. Ama bakiyorum 4_5 aylik bebekler hep 9 aylik giyiyolar. Zaten her aldigim 3 aylik bile ayni olmuyo ki. Markadan markaya kalıp degisiyo.
 
Ben de genelde 3_6 ay aliyorum kiziyolar bana buyuk aliyosun diye. Ama bakiyorum 4_5 aylik bebekler hep 9 aylik giyiyolar. Zaten her aldigim 3 aylik bile ayni olmuyo ki. Markadan markaya kalıp degisiyo.
Sen onlara bakma cnm mumkunse 6 9 ay bile al eger esin ve sen yapiliysaniz olmaz iki gun giydirirsin atarsin
 
Sen onlara bakma cnm mumkunse 6 9 ay bile al eger esin ve sen yapiliysaniz olmaz iki gun giydirirsin atarsin

Pek de minyon sayilmayiz acikcasi. Mevsimi kestiremiyorum tam. Yani 6-9 ay normalde yaza denk geliyo ama o aylarda kac beden giyer tombis mi olur zayif mi bilemiyorum hic.
 
Bunları aldık dün eşimle canım takı yastığımda kuzenden hediye ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım deterjan ve Yumoş u.
iyi günlerde kullan canım. e bebek internet üzerinde alışveriş yap güzel indirimler oluyor.
O zaman primayı öyle yapayım canım kartım yok nakit şekilde alabiliniyor mu peki kapıda ödemeli?
 

Eklentiler

  • 20160919_103855.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 20160919_104246.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 89
Yorumları okudum benimde hepsi 0_3 aylık bende 3_6aylık 1 tulum birde patikli alt üst alayım bari ..yedek dursun
 
Merhaba herkese :) Bugun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis sukur.Carsamba gunu Eminonu persembe de e bebek yapip alisverislerimi tamamlamayi dusunuyorum.Daha onceden gezerken 3-4 parca yazlik seneye giyebilecegi turden seyler aldim oglusa.Hastane cikisi 3-4 adet almayi dusunuyorum.Hediye ic bodyler geldi 5 adet bende almistim 1-2 tane icine yeter gibi sanki ? Kadife turu tulum yelek ve patik bakicam evimiz cok sicak olmayan bir ev.Onun haricinde emzik,biberon,deterjan,biberon temizleme fircasi,yikama kuveti kova masrapa,ates olcer,termometre,salya icin penye onluk,emzirme yastigi,kullan at lohusa kilodu,meme pedlerinden sut saklama posedinden almayi dusunuyorum.Sut sagma makinasini aldim Hepsiburadadan baya indirimliydi.Philips aldim.Weewell'de goruntuleme cihazi aldim bugun geldi elime deneyecegim.
 

Süt sagma makinasini manuel mi elektrikli mi aldin? Fiyati ne kadardi?
 
Kızlaaaar help!! Hatırlarsınız çok hareket ediyo bi sorunmu var acaba diye paylaşmıştım sizinle. bugün sabahtan beri kafasını sağ tarafıma dayadı hiç mi çekmez öylece duruyo kafa orda top gibi ayakları arada hareket ettiriyodu dayanamadım acile gittim ultrasonda bi sorun yok nst yede bağladılar orda çıldırdı benim kız tekmeleri savuruyo içim rahatladı eve döndüm yine aynı soktu kafasını yine oraya yok gitmiyo varmı sizin kuzularında sabit kaldığı zamanlae böyle dalga geçiyo benimle resmen uyku uyuyamıyorum bi sıkıntımı var orda öylece duruyo diye Allah korusun
 

Ben kafasi mi neresi anlayamiyorum, orada kafasi oldugunu nasil anliyorsun?
Benim ayirt ettigim sey, baslarda tekmeler hep solda oldugundan hep sagda kafasi olacak sekilde yattigiydi. Ama artik tekmeler de heryerde :)) Genelde yine solda ama. Benim bebis seviyo o pozisyonu heralde.
Bence bir sikinti yoktur öyle rahat etmistir ne rahatsiz ediyon cocugu
 

Yuvarlak top gibi başka biyeri yoktur diye düşünüyorum avucuma sığıyo sevince iyice sivrileştiriyo felan. bak gece orda uyudum sabah kalktım hala orda yeni keşfetti orayı galiba hiç böyle yapmazdı yenilikçi kızım benim
 
oluyo oyle ya :) doktorda sorun yok demis bence cok.oynadigini soyleme nazarlanmasin ben soyledim her sorana simdilerde bir iki hafif tekme o kadar :/
 
Günaydın kızlar. Dün akşam okul çıkışı küçük bir kaza yaşadım.yan yolda ki araba benim geçmemi beklemeden yola daldı. Onun ön tarafı bizim yan taraf hasar gördü .Allahtan büyük bir kaza olmadı. Ama o kadar korktum ki fren yerine gaza basmışm. Eşim yan koltukta oturuyordu darbe ordan gelince ona birşey oldu diye çok korktum. O frene baS demeseydi dükkanlara doğru duramayacaktm çok şükür böyle atlattk. Çevreden su falan getirdiler. Bebeğim hiç hareket etmedi çok korktum. Yemek yedik acıkmstm zaten yavaş yavaş canlandı şükürler olsun. Allah kimseye yasatmasın kaza bela. biz dikkatli olsak bile nerde ne yaşayacgmz belli değil. Bugün arabasız kaldım okula aktarmalarla gideceğim ama olsun vardır herşeyde bir hayır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…