İlk cocuguma.1 tane hast cikisi sonrasi hep 3-6, ay takim pijama vs aldim :) ve hastahane cikisini 2,hafta giydi giymedi kuculdu yikayinca bile.cekiyor :/,ona gore alin bencecnm o hastane cıkısları hedıye geldı ben almadm zaten sen ne aldın cocuguna ılk cocuk olunca emın olamıyon
İlk cocuguma.1 tane hast cikisi sonrasi hep 3-6, ay takim pijama vs aldim :) ve hastahane cikisini 2,hafta giydi giymedi kuculdu yikayinca bile.cekiyor :/,ona gore alin bence
Sen onlara bakma cnm mumkunse 6 9 ay bile al eger esin ve sen yapiliysaniz olmaz iki gun giydirirsin atarsinBen de genelde 3_6 ay aliyorum kiziyolar bana buyuk aliyosun diye. Ama bakiyorum 4_5 aylik bebekler hep 9 aylik giyiyolar. Zaten her aldigim 3 aylik bile ayni olmuyo ki. Markadan markaya kalıp degisiyo.
Sen onlara bakma cnm mumkunse 6 9 ay bile al eger esin ve sen yapiliysaniz olmaz iki gun giydirirsin atarsin
Bunları aldık dün eşimle canım takı yastığımda kuzenden hediye ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım deterjan ve Yumoş u.Canım deterjan olarak hangi markayı aldın? Bir de yumuşatıcı pek önerilmiyor sanırım bebiş eşyalarında, benim bir arkadasım sirke kullanmış yumuşatıcı yerine, ama ben emin olamadım yumuşatıcı etkisi ne kadar olur diye.
Tecrübeli annelerden başka kullanan var mı sirkeyi?
O zaman primayı öyle yapayım canım kartım yok nakit şekilde alabiliniyor mu peki kapıda ödemeli?iyi günlerde kullan canım. e bebek internet üzerinde alışveriş yap güzel indirimler oluyor.
Arkadaslar iyi aksamlar vitamin ve kan hapini cokmu duzenli kullaniyorsunuz benim cnm hic istemuyr hap icmek
Merhaba herkese :) Bugun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis sukur.Carsamba gunu Eminonu persembe de e bebek yapip alisverislerimi tamamlamayi dusunuyorum.Daha onceden gezerken 3-4 parca yazlik seneye giyebilecegi turden seyler aldim oglusa.Hastane cikisi 3-4 adet almayi dusunuyorum.Hediye ic bodyler geldi 5 adet bende almistim 1-2 tane icine yeter gibi sanki ? Kadife turu tulum yelek ve patik bakicam evimiz cok sicak olmayan bir ev.Onun haricinde emzik,biberon,deterjan,biberon temizleme fircasi,yikama kuveti kova masrapa,ates olcer,termometre,salya icin penye onluk,emzirme yastigi,kullan at lohusa kilodu,meme pedlerinden sut saklama posedinden almayi dusunuyorum.Sut sagma makinasini aldim Hepsiburadadan baya indirimliydi.Philips aldim.Weewell'de goruntuleme cihazi aldim bugun geldi elime deneyecegim.
Arkadaslar iyi aksamlar vitamin ve kan hapini cokmu duzenli kullaniyorsunuz benim cnm hic istemuyr hap icmek
Kızlaaaar help!!Hatırlarsınız çok hareket ediyo bi sorunmu var acaba diye paylaşmıştım sizinle. bugün sabahtan beri kafasını sağ tarafıma dayadı hiç mi çekmez öylece duruyo kafa orda top gibi ayakları arada hareket ettiriyodu dayanamadım acile gittim ultrasonda bi sorun yok nst yede bağladılar orda çıldırdı benim kız tekmeleri savuruyo içim rahatladı eve döndüm yine aynı soktu kafasını yine oraya yok gitmiyo varmı sizin kuzularında sabit kaldığı zamanlae böyle dalga geçiyo benimle resmen uyku uyuyamıyorum bi sıkıntımı var orda öylece duruyo diye Allah korusun
Ben kafasi mi neresi anlayamiyorum, orada kafasi oldugunu nasil anliyorsun?
Benim ayirt ettigim sey, baslarda tekmeler hep solda oldugundan hep sagda kafasi olacak sekilde yattigiydi. Ama artik tekmeler de heryerde :)) Genelde yine solda ama. Benim bebis seviyo o pozisyonu heralde.
Bence bir sikinti yoktur öyle rahat etmistir ne rahatsiz ediyon cocugu
oluyo oyle ya :) doktorda sorun yok demis bence cok.oynadigini soyleme nazarlanmasin ben soyledim her sorana simdilerde bir iki hafif tekme o kadar :/Yuvarlak top gibi başka biyeri yoktur diye düşünüyorum avucuma sığıyosevince iyice sivrileştiriyo felan. bak gece orda uyudum sabah kalktım hala orda yeni keşfetti orayı galiba hiç böyle yapmazdı yenilikçi kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?